Cure sretno na pregledima danas 🤗
Omerta i ja glasam za Ameli, preslatko ime 🥰
Nadam se da curki nije ništa, ako te muci nazovi bolnicu pa pitaj za svaki slučaj.
Heloou zene🌸
Sretno danas na pregledima curke!
Omerta meni se svida Amelie bas mi je posebno 😊
--
Sto se spavanja tice mi u stanu oko pola 10 navecer gasimo grijanje a u sobi nam je prozor na kip koji zatvorim kada idemo spavati zimi. Ljeti ostaje na kip. Volim u hladnijem spavati. Posto mi je termin sredinom 4 mj pitaj Boga kakvo ce vrijeme biti. Ja planiram pidzamu i vrecu za spavanje ljetnu.
Cure sretno danas! Čekamo lipe i vesele dojmove..
Ja sam uspila ipak zaspati, čak 4 h 😂
Danas malo manje bolka ali neda mi se baš ni ustati iz kreveta..
Razmišljam kako će biti sve kad rodim, hoću li se snaći. Kao što kaže Dubrovčanka, meni to sve ko znanstvena fantastika. Pogotovo mi dođu suze i primi depra kad znam da neće biti mama tu kad rodim :( čak ne ni da pomogne, nego samo da bude uz mene i vidi svoje unuče
Draga,snaci ces se , itekako budes,mi mame smo posebna vrsta ♥️ vjeruj mi na rijec,dobiti ces snagu,volju,zelju za kakvu dosad nisi ni znala 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure, mene danas baš muče kukovi, donji dio leđa i prepone. Živcira me što ja zapravo stalno (otkad sam prije nekoliko tjedana prestala krvariti od hematoma) imam taj neki tamno žućkasti iscjedak. Nemam nikakvih smetnji u vidu bolova, svraba, peckanja.. Ali više sam luda, ne znam je li to normalno. Krenula sam čitati svašta, strah me da nije plodna voda.. U srijedu mi je pregled, nadam se da nije ništa zabrinjavajuće i da nema potrebe da se javljam prije, ali poludit ću stvarno od brige
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Stigli nalazi
Natašte - 5.2
Nakon 1h - 7.9
Nakon 2h - 5.6
Ma supeer je to,nece ona mene nigdje slat zbog ovog 5.2 sigurno😊
Lovely između 56 i 68 imas jos velicinu 62.
50 i 56 dugi rukav,a za ostalo si vidi,svakako si mozes i naru iti,mozes imati jedno 5kom 62 dugi jer ipak vruce je po danu ali jutra i noci trebaju nekad dugi.
Demi zaista se nadam da bude sve u redu,ti zaista nikada mira nemas 😪
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tonka i Dubrovčanka sretno danas na pregledima!
Omerta Ameli mi baš lijepo zvuči 😍
Tejuska super za nalaz 💪
Lovely meni je termin sredinom trećeg i veličinu 68 planiram kupovati kratkih rukava i kako kaže Tejuska par komada dugih rukava čisto da se nađe
Tejuška super mi je što te doktor neće gnjaviti. Tko je on morao na VV zbog 5.1? Kako je to završilo.. evo ja imam za neka tri tjedna taj OGTT.. već se sad psihički pripremam i trpam čokolade da se smirim 🙈😂
Demi mislim da ti to sigurno nije plodna voda.. a imam i ja dosta iscjetka i doktor svaki put napiše da je normalan. A zna biti i žućkast i bijel.. kako kad.. ne zamaram se s time. Meni se čini da tebe malo lovi panika pred pregled. Tako ja svaki put počnem malo šiziti par dana prije.. bude sve ok💪🙏
Omerta odličan izbor ako bude Ameli😉😄 Da bar ja mogu
nagovoriti muža🤭
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Hvala cure, nadam se da nije nista, a ovi bolovi da su mi od širenja svega dole...
Tejuška ma nalaz ti je odlican. 👏👏
Lovely, nama je tu negdje termin. Prijateljica ce mi uskoro donijeti svu robicu od svoje curice koja je rođena 15.5., pa cu vidjeti po toj robici, a i pitat ću nju kako ju je oblačila tada. Podijelit cu s tobom sve što saznam 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Demi bjelkast i zuckast je i kod mene i dr kaze da je ok svaki put, jedino kad nije bilo ok je kad me uz iscjedak i peckalo i kao malo nateceno bilo. Ako nema peckanja, svaraba i neugodnog mirisa trebalo bi biti ok.😀
Vidim da vecina muku muci sa spavanjem, ne znam sto je to, i kod mene je tako. Obicno se oko 4 probudim i pokusavam spavati jos pa se oko pola 6-6 ustanem kad shvatim da nista od toga🤣
Dubrovčanka ajme super pregled! ❤️ Velika i zdrava curica 🙏 Ti možeš već i rodit čovječe 😂 Sad još samo da stigne nalaz urinokulture pa da si mirna.
Mene kukovi i donji dio leđa danas baš bole, osjećam se ko stara baba. Povremeno me presječe i dole nisko u pipici, prema preponi. Baš sam danas nikakva, nadam se da je od rasta i širenja. Čekam taj pregled u srijedu ko dobitak na lotu 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sortiraj odgovore
Najstariji