Jutro cure ♡
Nadam se da ste sve dobro 🤞
Ja sam otisla OGTT napraviti,drzite fige 😅🤞🙏
Sto se tice masaže uvijek sam se divila onima koji to mogu,ja doista ne volim masaze,meni je to koma,leda mene nikada ne bole pa mozda mi to stvara nesto dodatno da mi ne paše nikako. Osim stopala 🤭🤭
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Koliko često vam bebe štucaju u trbuhu😂? Skužila sam da moja svaki dan barem dva puta dnevno ujutro i na večer štuca
Kakav je to osjećaj? Ja se tek počinjemo navikavati da lupka🙈🤩
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Koliko često vam bebe štucaju u trbuhu😂? Skužila sam da moja svaki dan barem dva puta dnevno ujutro i na večer štuca
I meni se čini da već neko vrijeme štuca.. Vježbaju! 😊
Cure moja mlađa je noćas oko 3 povratila.. Poslje nakon pola sata još jednom malo.. I onda smo bile budne na mobitelu sa pjesmicama nekih sat, sat i pol.. Temp nije imala.. Brine me sad otkud to, jel bi imalo ikakve veze sa onim što se udarila iza u glavu u igraoni (jučer oko 12 popodne..)??
Znači udarila se o jednu od ovih ko tabure kocka na slici.. https://westgate.hr/uploads/images/westgate-12-rockas-3878_page_content_4b6aebcd-ee6f-4a2b-8f8e-a4bdb6dbcd0d.jpg?v=63804273091
Nisam ni vidjela ni opipala ništa, ali teško je i vidjet dobro od kose.. To što je povratila je bilo kolko sam mogla razaznati nešto što je jela kad smo došli kući, posljepodne do navečer.. (par komadića neprobavljene tikvice.. Poslje je još jela malo palačinke, pila bočicu, a pred spavanje i smoki koji se isto vidio u sadržaju). Prije koji dan je u vrtiću imala mekšu obilniju stolicu, tete su mi rekli da je probilo na odjeću pa kao da pripazim s obzirom na te viroze koje vladaju odnosno bile su aktualne nedavno kod njih. Ali kažem nije imala ništa nakon tog.. Jedino joj je od jučer ujutro dole malo crvenkasto kod prematanja. Tako da sad ne znam jel neki želučani virusić ipak (ako nema temp) ili si je pokvarila želudac nekako ili je to nedaj Bože od tog udarca jučer, a naravno da sam još tamo pomislila na potres mozga i sad ponoći išla guglati simptome i na što se sve treba pripaziti.. Pa sam eto u brizi jer piše da treba sljedećih 24 do 48h pratiti.. Inače jučer nakon te igraone dok smo još bili u Westgateu, a i doma je djelovala ok. Nije ju ništa zanosilo, bila ok volje, jela pila..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro cure ♡
Nadam se da ste sve dobro 🤞
Ja sam otisla OGTT napraviti,drzite fige 😅🤞🙏
Sretno!!! 🤞🤞🤞
Vidim pišete o masažama.. Što nemaju ti koji su specijalizirani za trudničke masaže neki poseban stol za trudnice?? U kojem položaju se uopće smije biti tokom masaže?? Pretpostavljam samo na boku ili sjediti ili ležati u povišenom.. Iako sma pomislila da ima možda i neka "rupa" za trbuh haha.. Mislim valjda i ovisi koji dio želite da se masira.
Amelie ako saznaš slobodno javi ☺️
EvaKB hvala, bas ću pogledat možda mi je blizu ☺️
Omerta ne izgledaju strava ti taburei ali znam da si sada na sto muka, nikad ne znas. Drzim fige da nije potres mozga 😋
Omerta moguce da ti je od smokija iskreno,oni su puni kikirikija koji tesko sjednu djetetu na zeludac,pogotovo u kasnijim satima.
Ne izgleda mi tabure tako strasno
Sada je okej?
Bebo hoces mi napisati datum pregleda i termin poroda,kao i spol bebe i ime ako znas da te dodam na listu?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
I da vas pitam kako vam se čine ova imena.. Uključila sam bližu obitelj u prijedloge oko imena pa smo za sad na ova tri dok se još ne sjetimo. Leona (predložila moja sestra), Ameli (na listi još od prije) i Adel(e) .. Ovo zadnje sam slučajno našla u katoličkom kalendaru, verzija Adela, al je meni ljepše Adel(e) , iako ovisi kako ko izgovara moglo bi zvučiti i kao muško i pomalo seljački pa mislim da ništa od tog. 😬 Nije mi ustvari još baš ništa onako sjelo da mogu reći e to je to.. Za dečkića sam čak i imala onako simbolično ime vezano za horoskopski znak koji pada na termin.
I da vas pitam kako vam se čine ova imena.. Uključila sam bližu obitelj u prijedloge oko imena pa smo za sad na ova tri dok se još ne sjetimo. Leona (predložila moja sestra), Ameli (na listi još od prije) i Adel(e) .. Ovo zadnje sam slučajno našla u katoličkom kalendaru, verzija Adela, al je meni ljepše Adel(e) , iako ovisi kako ko izgovara moglo bi zvučiti i kao muško i pomalo seljački pa mislim da ništa od tog. 😬 Nije mi ustvari još baš ništa onako sjelo da mogu reći e to je to.. Za dečkića sam čak i imala onako simbolično ime vezano za horoskopski znak koji pada na termin.
Sva tri su mi gubasticna,ali nekako Ameli prevladava ♥️😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Omerta meni je Ameli predivno.
Tejuska mozes za mog djecaka dodati ime Leon 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji