Dubrovčanka, čestitke!! Baš je cura i po!
Hvala svima, Sofia je evo da pokucam ok. Naravno da i dalje pratimo, valjda će biti sve ok ovu noć i za vikend. Od pon. opet obaveze, škola, vrtić.. Dragi jutros operirao koljeno pa neće baš biti previše pokretan sljedećih nekoliko tjedana dok se potpuno ne oporavi.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Arsancres, nadam se! 🙏🤞
Super za TSH i bravo za razumnog gin. 👏👏👏
Ej.. To povračanje se desilo u 3 ujutro, a "incident" u igraoni dan prije oko podneva. Nakon što je udarila glavom, počela je plakat i onako se zakašljala kao da će povratit i malo problijedila, usnice joj bile blijede..poslje došla k sebi, a i boja joj sr vratila. Ujutro nakon tog prvog povračanja joj se isto u jednom momentu opet digao želudac kao da će povratit, ali ipak nije..i nakon toga više ništa. Čak sam joj i zjenice slikala sa blicem da vidim jesu jednake, pipala joj i gledala glavu iza sto puta.. Ništa. Normalno govorila, kretala se.. Bilo me strah da nije povezano.. Mislim eto ne mogu i dalje biti 100% sigurna, ali evo jedan primjer, sjećam se kako je starija jednom davno sa neke 3 godine, trpala u sebe gluposti grickalice jela svašta zbrda zdola pa navečer poslje isto rigoleto bio bez ikakvih drugih simptoma, pa može uvijek biti i to da im sjedne nešto krivo na želučić ili kako samo gutaju, a ne žvaču kak spada, možda se i ne probavi dobro nego samo stoji u želudcu.
Ova noć za sad ok, ja se probudila u 5 za pišanje, valjda ću uspjet ponovo zaspat bar do 8.
Jutric 🌸
Sto nam je zahladilo brrr a vani zubato sunce ☀️
Tonka bravo za super pregled i velikog malca! 😊
Vi ste sve opasno vec u kilama hehe sad cemo lagano i mi ostale za vama 😊
E i netko je prasak spominjao ja sam isto uzela persil sa bebom a gledala sam tu dmovu marku. Kad ovaj potrosim uzimam taj dm za probu 😉
Dubrovčanka, čestitke!! Baš je cura i po!
Hvala svima, Sofia je evo da pokucam ok. Naravno da i dalje pratimo, valjda će biti sve ok ovu noć i za vikend. Od pon. opet obaveze, škola, vrtić.. Dragi jutros operirao koljeno pa neće baš biti previše pokretan sljedećih nekoliko tjedana dok se potpuno ne oporavi.
Drago mi je da je malička dobro a dragom želim brz oporavak. 😊
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Tejuska bravo za ogtt, dubrovcanka neka si vise blok zasluzila je
Cestitam svima na dobrim pregledima, Curke kak ste danas, malo sam zakazala dan dva Al evo me.. Jel ima koja od vas koji dan malo prozirni sluzav iscjedak.? Ja danas vidla na gacicama... Nije nis za zabrinut se jel da?
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Ej.. To povračanje se desilo u 3 ujutro, a "incident" u igraoni dan prije oko podneva. Nakon što je udarila glavom, počela je plakat i onako se zakašljala kao da će povratit i malo problijedila, usnice joj bile blijede..poslje došla k sebi, a i boja joj sr vratila. Ujutro nakon tog prvog povračanja joj se isto u jednom momentu opet digao želudac kao da će povratit, ali ipak nije..i nakon toga više ništa. Čak sam joj i zjenice slikala sa blicem da vidim jesu jednake, pipala joj i gledala glavu iza sto puta.. Ništa. Normalno govorila, kretala se.. Bilo me strah da nije povezano.. Mislim eto ne mogu i dalje biti 100% sigurna, ali evo jedan primjer, sjećam se kako je starija jednom davno sa neke 3 godine, trpala u sebe gluposti grickalice jela svašta zbrda zdola pa navečer poslje isto rigoleto bio bez ikakvih drugih simptoma, pa može uvijek biti i to da im sjedne nešto krivo na želučić ili kako samo gutaju, a ne žvaču kak spada, možda se i ne probavi dobro nego samo stoji u želudcu.
Ova noć za sad ok, ja se probudila u 5 za pišanje, valjda ću uspjet ponovo zaspat bar do 8.
Omerta kako si? Kak je mala
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Jutroo 💞
Elle drži se i neka brzo prođe i što blaže 🤗
Tonka bravo za super pregled 😍
Arsancres super za dobar tsh 💪😊
Omerta drago mi je da je Sofia dobro, a ti izdrži nadolazeće obveze 😁
Tina mislim da je iscjedak normalan sve dok nema boju i miris. Kod mene ima ujutro malo više jer mi iscure utrići ☺️
Ja sam dobro, jedino me zna zaboliti trtica ako dugo sjedim i kukovi malo😅 danas mi dolazi muž, nismo se vidili 2 tjedna 🤩 sutra se vraćam u zg pa ću vadit krv i radit ogtt nekad sljedeći tjedan
31👩❤️💋👨38
Jutrooo 😊
Omerta nadam se da je curka i dalje dobro 🙂 Dragom brz oporavak želim 🤞
Tonka bravo za velikog dečkića 😊 nadam se da te neće zadržati 😔
Arsancres tsh je super i super što si mogla ponoviti 💪😊
Demi nadam se da si danas mirnija ❤️
Tejuska nalaz je super, bravo 😊 barem s te strane možeš odahnuti i usmjeriti se prema oporavku J 😊❤️
Dubrovcanka velika curka 🥰 a ova velika koza 🤭 ali vidiš kako ona prati tvoju trudnoću, a ti ne znaš niti kako 🙈 baš lijepo od nje 🤣🤣
Cure s koronom nadam se da ste dobro i da ste sa blagim simptomima 🤞
Valjda sam sve pohvatala 🙈🙈
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Jutro drage moje ♡
Jan me jutros bas prepao,tako se naglo dignuo,poceo plakat,vikati,trest se,ma zivi kaos,jedva sam ga smirila 😪 toliko ga je bolilo da niie mogao ni zinuti,kazu da su od 5 do 7 dana najgori.
Arsancres i mi smo koristili Persil Sensitive,i obavezno bez omeksivaca.
Kako si ti?
Tonka ceeestitam na pregledicu,maleni bas lijepo napreduje 💙😍 bilo bi mozda dobro da se pratis onda u bolnici zbog carskog.
To bi onda opet trebala ici na carski sada? Ili?
Omerta super za Sofiu ♡ Drzim fige da se muz oporavi brzo.
Maya kako si ti? ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji