Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maya34
    08. Siječanj 2022. 09:29

Jutrooo 😊

Omerta nadam se da je curka i dalje dobro 🙂 Dragom brz oporavak želim 🤞
    Tonka bravo za velikog dečkića 😊 nadam se da te neće zadržati 😔
    Arsancres tsh je super i super što si mogla ponoviti 💪😊
    Demi nadam se da si danas mirnija ❤️
    Tejuska nalaz je super, bravo 😊 barem s te strane možeš odahnuti i usmjeriti se prema oporavku J 😊❤️
    Dubrovcanka velika curka 🥰 a ova velika koza 🤭 ali vidiš kako ona prati tvoju trudnoću, a ti ne znaš niti kako 🙈 baš lijepo od nje 🤣🤣
    Cure s koronom nadam se da ste dobro i da ste sa blagim simptomima 🤞
    Valjda sam sve pohvatala 🙈🙈

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tejuska♡
    08. Siječanj 2022. 09:43

Jutro drage moje ♡
    Jan me jutros bas prepao,tako se naglo dignuo,poceo plakat,vikati,trest se,ma zivi kaos,jedva sam ga smirila 😪 toliko ga je bolilo da niie mogao ni zinuti,kazu da su od 5 do 7 dana najgori.
    Arsancres i mi smo koristili Persil Sensitive,i obavezno bez omeksivaca.
    Kako si ti? 
    Tonka ceeestitam na pregledicu,maleni bas lijepo napreduje 💙😍 bilo bi mozda dobro da se pratis onda u bolnici zbog carskog.
    To bi onda opet trebala ici na carski sada? Ili?
    Omerta super za Sofiu ♡ Drzim fige da se muz oporavi brzo.
    Maya kako si ti? ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tonka341
    08. Siječanj 2022. 09:54

Jutro cure :)
    Tejuska ajme jadan mali :/, a koji mu je sada dan? Jel smije uzimati sta protiv bolova? Da se sto prije oporavi 🙏.
    A za carski,moj ginekolog kaze da sta se tice razloga za carski iz prosle trudnoce da se oni ne moraju ponoviti, ali posto ce razlika izmedu poroda biti manja od 2 godine da ce najvjerojatnije biti. Vidjet cu sta ce mi reci u bolnici za to.
    Zelim vam svima ugodan vikend bez tegoba 🤗.

Ante 💙 Maro 💙

Tonka341
    08. Siječanj 2022. 09:55

E da Marijana Martin se vec duze ne javlja ili sam sta propustila? 

Ante 💙 Maro 💙

• MarijanaMartin
    08. Siječanj 2022. 10:00

Tonka341

E da Marijana Martin se vec duze ne javlja ili sam sta propustila?

Tu sam. Čitam vas ali ništa pametno kod mene. Bila sam na godišnjem ovih dana pa sam se igrala s malom i uređujemo (kupujemo) za prinovu. Upravo sam na ogtt, mislim da ne cu proći ovaj puta,haha. Užas! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Maya34
    08. Siječanj 2022. 10:28

Tejuska♡

Jutro drage moje ♡Jan me jutros bas prepao,tako se naglo dignuo,poceo plakat,vikati,trest se,ma zivi kaos,jedva sam ga smirila 😪 toliko ga je bolilo da niie mogao ni zinuti,kazu da su od 5 do 7 dana najgori.
    Arsancres i mi smo koristili Persil Sensitive,i obavezno bez omeksivaca.
    Kako si ti?
    Tonka ceeestitam na pregledicu,maleni bas lijepo napreduje 💙😍 bilo bi mozda dobro da se pratis onda u bolnici zbog carskog.
    To bi onda opet trebala ici na carski sada? Ili?
    Omerta super za Sofiu ♡ Drzim fige da se muz oporavi brzo.Maya kako si ti? ♥️

A sunce malo 😔 Ja sam inače paničar po prirodi i ne mogu se zamisliti (još) u takvoj situaciji kada znam da mi dijete nešto boli 😔 već sam rekla mami i mužu da će ga oni voditi na cijepljenje, vađenje krvi i sl. 🙈🙈
    Hvala što pitaš, ja sam oke.. osim što me ponekad tlak umrtvi jer se spusti ispod 100 pa me i glava rastura.. i malac mi se nabije sav u desnu stranu pa se nekada jedva krećem, ali dobro.. on smije 🙄😁

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

elle 🙋‍♀️
    08. Siječanj 2022. 10:55

Tejuska nadam se da će se malički što prije oporaviti,držite se 💕
    MarijanaMartin sretno na ogtt-u. 🤞
    Ja sam primjetila da se XOXO dugo nije javila, osim ako ja nisam nešto propustila, nadam se da je dobro 💙

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Tejuska♡
    08. Siječanj 2022. 12:17

Tonka u ponedjeljak je operiran.Smije naravno,3x dnevno mu dajem sirup,ne bi izdrzao bez njega , to su strasne grlobolje,bolovi u ušima,vratu,zubnom mesu..
    Da,za carski i mislila sam da je tako , obicno je kada je jedan da bude i drugi pogotovo tako u kracem periodu.Ma dobro,vise manje doista,samo da prode sve u redu.
    Marijana sretno na ogtt 🤞
    Maya jel si uspijes nekako sa odredenom hranom povisiti tlak,tipa slanim jelom? 
    Ja sam uvijek ta koja hoda po doktorima,bolnicama i slicno.
    Nikada necu zaboraviti kad su N gurali cjevcicu u pišu da izvade mokracu , moj muz je poslje povracao od muke kad je to vidio,potjerali su ga van 🥲 Uvijek sam nekako ja isla i nisam njemu dala,ne znam,vise sam svakako s njima i sve , mama ko mama.. On ne zeli ni sa mnom na porod , kaze da on ne moze gledati kako mene boli .. i to je u redu,ne tjeram ga ni nista,svi smo mi razliciti. Tako da ako budes smatrala da ne mozes ni nemoj jer ako te uhvati panika oni to primjete ♡
    Dubrovcanka hahha bas si me nasmijala😅😅 usporena snimka 🤪🤣

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• katsy
    08. Siječanj 2022. 12:24

Zene sto mislite, da li beba smije spavati u jastuku za nosenje preko noci?

Demi30
    08. Siječanj 2022. 12:29

Tejuska, izdrzite. Jos malo i oporavak gotov ❤️
    Dubrovčanka danas sam ok, nemam nikakve bolove. Jučer me sve rasturalo.. vrat, trtica, kukovi, pipica. Nisam se mogla normalno kretat.  Nakrcala sam se sinoć magnezija i uzela jedan normabel kako mi je dr. preporučio. Lijepo sam se naspavala i jutros ko nova. Nemam više onaj tamni iscjedak, bar zasad. Osim što mi stalno curkaju ostaci vaginalete koju sam sinoć stavila 🤪 Rekao je da mi vjerovatno i ne treba, ali mi ih je propisao preventivno. Možda ih nisam trebala bi koristit, ali dobro nema veze. Nece naskodit. Svakako sam mirnija sad 🙏

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani