Jutro cure :)
Tejuska ajme jadan mali :/, a koji mu je sada dan? Jel smije uzimati sta protiv bolova? Da se sto prije oporavi 🙏.
A za carski,moj ginekolog kaze da sta se tice razloga za carski iz prosle trudnoce da se oni ne moraju ponoviti, ali posto ce razlika izmedu poroda biti manja od 2 godine da ce najvjerojatnije biti. Vidjet cu sta ce mi reci u bolnici za to.
Zelim vam svima ugodan vikend bez tegoba 🤗.
Ante 💙 Maro 💙
E da Marijana Martin se vec duze ne javlja ili sam sta propustila?
Ante 💙 Maro 💙
E da Marijana Martin se vec duze ne javlja ili sam sta propustila?
Tu sam. Čitam vas ali ništa pametno kod mene. Bila sam na godišnjem ovih dana pa sam se igrala s malom i uređujemo (kupujemo) za prinovu. Upravo sam na ogtt, mislim da ne cu proći ovaj puta,haha. Užas!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Jutro drage moje ♡Jan me jutros bas prepao,tako se naglo dignuo,poceo plakat,vikati,trest se,ma zivi kaos,jedva sam ga smirila 😪 toliko ga je bolilo da niie mogao ni zinuti,kazu da su od 5 do 7 dana najgori.
Arsancres i mi smo koristili Persil Sensitive,i obavezno bez omeksivaca.
Kako si ti?
Tonka ceeestitam na pregledicu,maleni bas lijepo napreduje 💙😍 bilo bi mozda dobro da se pratis onda u bolnici zbog carskog.
To bi onda opet trebala ici na carski sada? Ili?
Omerta super za Sofiu ♡ Drzim fige da se muz oporavi brzo.Maya kako si ti? ♥️
A sunce malo 😔 Ja sam inače paničar po prirodi i ne mogu se zamisliti (još) u takvoj situaciji kada znam da mi dijete nešto boli 😔 već sam rekla mami i mužu da će ga oni voditi na cijepljenje, vađenje krvi i sl. 🙈🙈
Hvala što pitaš, ja sam oke.. osim što me ponekad tlak umrtvi jer se spusti ispod 100 pa me i glava rastura.. i malac mi se nabije sav u desnu stranu pa se nekada jedva krećem, ali dobro.. on smije 🙄😁
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Tejuska nadam se da će se malički što prije oporaviti,držite se 💕
MarijanaMartin sretno na ogtt-u. 🤞
Ja sam primjetila da se XOXO dugo nije javila, osim ako ja nisam nešto propustila, nadam se da je dobro 💙
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Tonka u ponedjeljak je operiran.Smije naravno,3x dnevno mu dajem sirup,ne bi izdrzao bez njega , to su strasne grlobolje,bolovi u ušima,vratu,zubnom mesu..
Da,za carski i mislila sam da je tako , obicno je kada je jedan da bude i drugi pogotovo tako u kracem periodu.Ma dobro,vise manje doista,samo da prode sve u redu.
Marijana sretno na ogtt 🤞
Maya jel si uspijes nekako sa odredenom hranom povisiti tlak,tipa slanim jelom?
Ja sam uvijek ta koja hoda po doktorima,bolnicama i slicno.
Nikada necu zaboraviti kad su N gurali cjevcicu u pišu da izvade mokracu , moj muz je poslje povracao od muke kad je to vidio,potjerali su ga van 🥲 Uvijek sam nekako ja isla i nisam njemu dala,ne znam,vise sam svakako s njima i sve , mama ko mama.. On ne zeli ni sa mnom na porod , kaze da on ne moze gledati kako mene boli .. i to je u redu,ne tjeram ga ni nista,svi smo mi razliciti. Tako da ako budes smatrala da ne mozes ni nemoj jer ako te uhvati panika oni to primjete ♡
Dubrovcanka hahha bas si me nasmijala😅😅 usporena snimka 🤪🤣
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Zene sto mislite, da li beba smije spavati u jastuku za nosenje preko noci?
Tejuska, izdrzite. Jos malo i oporavak gotov ❤️
Dubrovčanka danas sam ok, nemam nikakve bolove. Jučer me sve rasturalo.. vrat, trtica, kukovi, pipica. Nisam se mogla normalno kretat. Nakrcala sam se sinoć magnezija i uzela jedan normabel kako mi je dr. preporučio. Lijepo sam se naspavala i jutros ko nova. Nemam više onaj tamni iscjedak, bar zasad. Osim što mi stalno curkaju ostaci vaginalete koju sam sinoć stavila 🤪 Rekao je da mi vjerovatno i ne treba, ali mi ih je propisao preventivno. Možda ih nisam trebala bi koristit, ali dobro nema veze. Nece naskodit. Svakako sam mirnija sad 🙏
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure evo prošla sam ogtt. Ma tako me med sestra uplašila na početku. Izvadila mi na tašte 5,3 iz prsta. Htjela sam otići doma, šta ću piti taj šećer i pikati se kad sam već na početku pala. Cijelo vrijeme sam kukala mužu da imam šećer. Došli nalazi, 4,7. Nekužim to ništa, ali nadam se da više nikad neću morati. Cure s bolesnom djecom brz brz oporavak želim. Što se tiče odlaska kod dr s malom: muž i ja idemo zajedno, ali ona se ne odvaja od mene kad je bolesna, muž je više logistika (vozi, nosi stvari i sl). Baš me to brine kak će biti kad dode mali, sve nekako mislim da će se "popraviti" kad je već velika, ali ništa. Dubrovčanka znaš li kad nam počinje porodiljni??? Ja u ponedjeljak idem raditi, pa me baš zanima koliko još?!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Hvala svima na dobrim željama.
Tejuska.. Ajme siroti.. Baš mi žao da ga to toliko muči i boli. Nadam se da će biti bolje kroz koji dan. 🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji