Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demi30
    06. Siječanj 2022. 21:38

Dubrovčanka

Demi30 ima ti u Adrie sad. Agovićka šta je držala park. Ona je završila za masaže trudnica,a sad ću u jarka poći radi onog šta me dole boli pa će mi donji dio leđa izmasirati 😄

Super, bas ti hvala ❤️ 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

CoKSa
    06. Siječanj 2022. 22:17

Moji ni jedan nisu nikad htjeli bit pokriveni. Dan danas, oni obavezni prije spavanja skidaju carape. 
    Samo lagana pidzamica. Uvijek su topli. A ja non stop navlacim na sebe poplun. Zivcira me dok mi pirka ispod pokrivaca🙈🤣 sva se umotam i nije mi vruce nikad. 

CoKSa
    06. Siječanj 2022. 22:18

Bambolina

elle 🙋‍♀️

Lu tak se i ja tješim da bolje sad pa sam mirna u tom najkritičnijem periodu.
    Bambolinamuž je bio u kontaktu sa zaraženom osobom u čet koja je taj dan razvila simptome i bila pozitivna na kućni. Mi se odmah razdvajamo po sobama (očito nijr pomoglo🤣) i muž u pon razvija sipmtome i odmah pozitivan kućni,u srijedu mu je pcr potvrdio. Ja sam se testirala u utorak s kućnim i ništa i danas sam opet i pozitivan, crtica je dosta blijeda ali tu je, malo me boli grlo i šmrcam.
    Držim fige da si negativna ali svakako se testiraj opet, ja sam se testirala svaki drugi dan od kad je suprug bio u kontaktu.
    Kriss hvala ti, smirila sam se sad. Ionako ne mogu sad ništa promijeniti pa se mogu samo nadati najboljem. 🤞😃
    Posvudusa ja ne mislim prati kosu ako ću biti samo par dana, ak se boravak oduži iz nekog raoga onda će mi muž donijeti fen i to…

Hvala ti.. Testirati ću se ponovno za koji dan pa ćsmo vidjeti 😊 tebi i mužu što brži oporavak! 🍀
    Curke, na minigreeny imate popust tetra pelena, krpica, dekica i ostalo.. Ako kome još treba 😊 ja sam našla jednu super stranicu iz Bih, tetrice su divne, a duplo jeftinije nego kod nas.. Šteta samo što nema dostava i za Hr..

Koja je to stranica iz bih?

CoKSa
    06. Siječanj 2022. 22:19

katsy

Da li masirate dojke i ako da jel imate neke preporuke/savjete? Da li ima odredeni tjedan kad krecemo s masazom dojka u trudnoci?

Ja nisam nikad. 

CoKSa
    06. Siječanj 2022. 22:25

Ja spavam kako stignem. Trudim se na lijevi bok, ali mi ne pase taj polozaj. Pa onda sam cesto na desno i muz me tak zagrli, spavam ko beba. 
    Ujutro se nadem na ledima. 
    Nocas mi je mali frknuo sa kreveta, cure moje kako sam se ja skocila, nikad brze dizanje, grc u nogi me ulovio momentalno, pobjegla mi mokraca, mislila sam da mi je vodenjak puknuo. Potegnuo je nocni ormaric i dolje na pod. Razbio nos. Ali sve je ok. 
    Makovo zrno za sve sta mi priprema svaki dan. 
    Slabo sam aktivna, jer ih je ulovilo neko ludilo, svaki cas se jedan razbije, padne sa stola, stolice, gurnuli bojicu u plinsku pec pa je to pocelo gorit. Sta da vam kazem. Skupljajte zivceke🤣 trebat ce vam. 

bebo
    06. Siječanj 2022. 23:14

25 stupnjeva 😱
    Pa na to palim klimu 😱😱

bebo
    06. Siječanj 2022. 23:16

Pise 18'C
    https://www.hipp.hr/dohrana/savjeti/spavanje/dakle-beba-spava-sigurno/

bebo
    06. Siječanj 2022. 23:17

Bambolina

bebo

25 stupnjeva 😱
    Pa na to palim klimu 😱😱

Daaa 😂😂 to mi je ljeto

😱😱

• _Katja_
    06. Siječanj 2022. 23:18

Elle držim fige da prodje sto bezbolnije 🤞🏻
    Ja radila PCR, rezultat je da ga ne mogu očitati. Muž pozitivan i na njemu. Danas nisu radili pa ću sutra zvati da vidim sta će mi reci, dal da ponovim ili sto. Kućni test mi je cijelo vrijeme negativan. Inače sam dobro, i dalje ne osjećam miris nikako, nos mi je stalno pun, a sve ostalo dobro. 
    Dubrovcanka kolica su ti mrak 🤩
    Joj nadam se da neće doći do toga da moram prati kosu u rodilištu, najradije bih drugi dan odmah kući.
    Ja sam prije par godina naručivala za poklon neke jastuke s fb stranice Mamino gnijezdo, ne znam jel radi i ostale stvari, ali moglo se birati boja i dezen. 

bebo
    06. Siječanj 2022. 23:18

Brijem da ide odmah u drugu sobu 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.