Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    07. Siječanj 2022. 08:57

Dubrovcanka,Tonka SRETNOOO ♥️♥️♥️
    Anchika dodano 💚😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Demi30
    07. Siječanj 2022. 08:58

Tejuška sretno s OGTT-om, a Dubrovčanki želim sretan i veseo pregled i uspješno piškenje za urinokulturu 😂 Ako još netko ima preglede danas, sretno svima!
    Omerta vjerojatno nije ništa i slučajno se poklopilo povraćanje s padom, ali da si mirna isto si je mogla odvesti kod dr.  🤷‍♀️ Bar sam ja takva, ja nemam živog mira, a vjerojatno bez potrebe.  I da, Ameli mi je super 😍
    Što se tiče temperature u sobi za spavanje, mi u Dubrovniku (bar većina ljudi) nemamo grijanje u spavaćim sobama, niti se mogu zamislit da spavam u grijanom prostoru. Imam osjećaj da bi se ugušila. Prozor mi je uvijek malo otvoren i mora mi dolaziti svježi zrak, makar bilo ne znam ni ja kako hladno. Doduše, kod nas zime nisu uopće strašne, osim kad krene bura, ali tad se dobro ušuškam, viri mi nos da mogu disati i to je to 😆 Tako da ne mogu zamisliti da mi zimi beba spava na 20 stupnjeva. Ide u zimsku vreću i neće joj ništa biti isto kao što nije ništa ni nama.
    Tani welcome back! Ne čitaj svašta, normalno je da te boli stalno nešto. I ja se počinjem navikavati na to, a ne da se svaki put izbezumim 😆 Spomeni giniću na pregledu, pa ćeš vidjeti. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Tonka341
    07. Siječanj 2022. 09:02

Hvala cure, moj je tek popodne, Dubrovcanka sretno nam! 
    Tejuska sretno na OGTT! Kako je malac? Jel se dobro oporavlja?
    Omerta nadam se da nije potres mozga, a za ime i meni je Amelie najljepse od ta 3.

Ante 💙 Maro 💙

Tejuska♡
    07. Siječanj 2022. 09:04

Tonka341

Hvala cure, moj je tek popodne, Dubrovcankasretno nam!
    Tejuska sretno na OGTT! Kako je malac? Jel se dobro oporavlja?
    Omerta nadam se da nije potres mozga, a za ime i meni je Amelie najljepse od ta 3.

Tonkica,hvala na pitanju,za sad je sve u redu.Boli ga puno i izgleda grozno 🙄 ali proci ce 🙏

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

LucK
    07. Siječanj 2022. 09:13

Tejuska držim fige za ogtt 😊
    Tonka i Dubrovčanka sretno na pregledima 😊

31👩‍❤️‍💋‍👨38

elle 🙋‍♀️
    07. Siječanj 2022. 09:33

Dobro jutro cure 💕 
    Sretno danas na pregledima 🤞🙂

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

EvaKB
    07. Siječanj 2022. 10:00

Omerta ovdje di ja idem masiraju na boku, ali navodno postoje stolovi sa rupom za trbuh, jedino nisam jos naletila da ga negdje imaju. 

Mariina1106 nalazi ti se na Kajzerici kod skole.

Bas sam se narucila za ponedjeljak popodne za masazu da vidim kako ce mi biti. Nisam nesto nesto pokocena, ali sam inace inace slaba na leda, pa idem prevencije radi. Sjedim za kompom 8 sati dnevno, leda stradaju samo tako i kad nisam trudna.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

EvaKB
    07. Siječanj 2022. 10:01

Sretno svima danas na pregledima

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Maya34
    07. Siječanj 2022. 10:16

Tonka sretno na pregledu, kao i tebi Dubrovcanka 🤞😊
    Tejuska 🤞 za dobar nalaz
    Omerta također sam mišljenja da se vjerojatno slučajno poklopilo i da nije ništa s glavicom ❤️ Meni je predivno ime Amelia 😊 Ti si napisala Ameli pa dajem prijedlog Amelia jer ti i curkama već završava ime sa A 😁

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tejuska♡
    07. Siječanj 2022. 10:22

Gotovaaa,biti ce nalazi danas do 16h 🥴 
    Posvudusa drzim fige da nades stogod lijepo ♥️ a vrijeme doista letii...

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.