Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    07. Siječanj 2022. 18:40

Dubrovcanka draga bas mi je drago da je curica odlicno odlicno🥰🥰neka ona nama samo raste ♥️♥️ 
    A ova tvoja jao 🥲😅 da bi rijec rekla hahahah

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Demi30
    07. Siječanj 2022. 18:55

Dubrovčanka nadam se da si je stvarno sad blokirala. Pa ovo je strašno 😂🤦‍♀️

Cure, ja sam danas popodne ipak otišla do bolnice.  Cijeli dan imam te neke bolove plus me mučio taj žuti iscjedak i u jednom trenutku je iz mene izašla malo veća količina jako guste, ljepljive, smeđe sluzi. Čim vidim to tako smeđe, znam da je neka krv u pitanju. Odmah sam otišla u bolnicu.  Dobila sam detaljan pregled, zatvorena sam, cerviks je kako treba, beba je u redu, veca za 3 dana od termina , plodne vode ima... Doktor kaže da su možda neki ostaci hematoma. Ništa mu dole ne izgleda upaljeno. Ima te neke sluzi, ali to ne mora nista znacit. Dao mi je za svaki slucaj vaginalete, vise kao preventivu. Jedino sto je spomenuo da mi je trbuh malo tvrđi, pa kad osjetim da je tako da uzmem normabel, magnezija jer nije dobro da je prečesto tako tvrd. Redoviti pregled mi je u srijedu, pa se nadam da nece biti nekih šokova do tad.   Malo sam mirnija sad, iako mi je stvarno više dosta ovih vanrednih situacija.   E da, čini se da imamo malu curicu ❤️ Dubrovčanka izgleda da si bila u pravu, iako mi nije 100% potvrdio jer su skupljene nogice bile. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• _Katja_
    07. Siječanj 2022. 19:08

Demi drago mi je da je sve u redu s bebicom 🥰 Dobro da si otišla da budeš mirna.
    Dubrovcanka čestitam na dobrom pregledu, bas me zanima kolika će curka biti na kraju, trebala bi barem koji dan moći u 56 😅
    Kriss ako mislis na prasak za bebe imas Frosch baby ili Ecover. Ima još tih nekih bez štetnih kemikalija, ali ja koristim ova dva. 

Omerta
    07. Siječanj 2022. 19:22

Tejuska♡

Omerta moguce da ti je od smokija iskreno,oni su puni kikirikija koji tesko sjednu djetetu na zeludac,pogotovo u kasnijim satima.
    Ne izgleda mi tabure tako strasno
    Sada je okej?

A ne znam, moguće i to. Iako znala ih je i prije dosta pojest pa sve ok. 

Demi30

Omerta vjerojatno nije ništa i slučajno se poklopilo povraćanje s padom, ali da si mirna isto si je mogla odvesti kod dr. 🤷‍♀️ Bar sam ja takva, ja nemam živog mira, a vjerojatno bez potrebe. I da, Ameli mi je super 😍

... 
    Ugl, pratili smo je i nije se činilo da ju nešto posebno smeta osim što je malo cendravija, al takva je već neko vrijeme, tako joj dođe kad nije nešto po volji. Najbolje kad mi kažu kako je super u vrtiću, onda kad dođe doma stalno neko cendranje i protestiranje, veranje po meni, bacakanje na pod itd. 😬 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    07. Siječanj 2022. 19:26

Tejuska♡

Stigli nalazi
    Natašte - 5.2
    Nakon 1h - 7.9
    Nakon 2h - 5.6
    Ma supeer je to,nece ona mene nigdje slat zbog ovog 5.2 sigurno😊

Bravo!!!  Tako nekako je i meni bio u 2.trudnoći, isto natašte 5.2, ostala dva ok i nije me slala nigdje. Držim fige da tako i tebi! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

LucK
    07. Siječanj 2022. 19:56

Tejuska super za dobre nalaze, nadam se da se sin dobro oporavlja 🤗
    Dubrovčanka čestitke za pregled 😍i za blok one luđakinje 😂
    Demi bolje da si otišla provjerit i nadan se da je sve loše iza tebe i da se sada možeš opustiti do kraja trudnoće. Ma mora da je cura kad je tako jaka 🤩💃

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    07. Siječanj 2022. 20:06

Demi neka si otisla,drago mi je da je sve u redu ♥️ dodam curicu na listu🥰
    Omerta ma nece mi nista za to sigurno,i sama kaze da su malo pretjerali s tom 5.1 granicom pogotovo kada je danas hrana dosta losa.
    Dubrovcanka,Luck hvala vam,Jan je dobro,boli ga dosta ali hrabric je on veliki,moram ga stalno ispitivati jel ga boli inace nece reci sam dok ne postane gadno bas.
    Grozno to iznutra izgleda 🥲😪 ali mora tako,nadam se da bude brzo proslo.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

elle 🙋‍♀️
    07. Siječanj 2022. 21:11

Dobro večer i čestitke na dobrim pregledima. 💕
    Sve sam sad nešto nabrzaka pročitala i nisam skoro ništa pohvatala, umorio me ovaj covid ali i dalje sam sa blažim simptomima, yaaay.
    jedino što mi nije izašlo iz glave je Dubrovčanka i ova kraljica sa porukama, znači baš sam se fino nasmijala. nikad zasluženiji block, neka si 😃

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Tonka341
    07. Siječanj 2022. 21:57

Evo i mene napokon.
    Dubrovcanka super da je pregled prosao dobro i da si ovu blokirala 😅.
    Tejuska drago mi je da ti je OGTT dobar.
    Demi dobro da si otisla na pregled i cestitam na curici! 🎀
    Evo moja beba ima 1513g.,za tjedan je veci i glavom je okrenut prema dolje. Sto se tice mene je rekao da iduci tjedan moram na pregled u bolnicu pa da cu vidjeti dali ce me oni preuzet do kraja ili ce me vratiti kod njega. To me salje radi prosle trudnoce,carskog reza i sada tlaka. Samo se nadam da me nece zadrzati.

Ante 💙 Maro 💙

Arsancres
    07. Siječanj 2022. 22:06

Kriss

Koji prašak koristite za pranje robe? Dajte, molim vas, neku preporuku 🙈

Ja sam znala koristiti Persil Sensitive onaj tekući sa slikom bebe ili iz Dma baš njihova ona marka, Denk mit, naslikana je isto beba, prije je bilo bijelo, a sad je neka mint zelena boja, novo pakiranje malo, taj mi je još najbolji bio, uvijek bi se vraćala njemu. Nema mirisa nikakvog, bojila, ništa od dodataka, a cijenom debelo povoljniji od ostalih. Probaj uzeti jedno pakiranje, ne gubiš ništa 🥰
    Dubrovčanka super je mala curka ❤️ al nisi neka, nisi se pohvalila okolo pa da i frendica zna da je tvoja mala školska beba!!! Baš si neka 🙈
    Demi30 ma neka si otišla, bolje da te pregledaju pa da se smiriš malo nego da ispadne da je iscjedak od nečega. Ja sam uvijek za to da me bolje netko pošalje doma nego da se nešto dogodi. Trudnica si i neće ti nitko zamjeriti ❣️ ja sam isto mišljenja da je curka 🤭🤭
    Tejuška sabila ogtt👊👊 to se zove disciplina nakon blagdana😂 kako je maleni? Jel se još žali da ga boli? 😓
    Omerta ja mislim isto ko i cure da nije to povraćanje povezano sa tim padom, prije da je eto od jela i ludovanja tamo nego baš od pada, ali naravno, poprati, kroz 48 sati se uvijek većinom pokaže ako je potres, ali mislim da nemaš razloga za brigu 😇
    Ja sam išla danas izvaditi TSH jer mi je sad nakon one drame prije 2 tjedna bio 3.07 pa mi gin rekao da ne bi niš davao jer je do 3 sve ok, da se to svaki dan mijenja i da prije idućeg pregleda ponovim samo taj tsh i da ćemo onda reagirati ako bude povišen, ali evo danas opet sve normalno, 1.45..klasika za mene.
    Volim svog razumnog ginića 🤭🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.