Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    06. Siječanj 2022. 19:13

Ja bi izbjegla maksimalno bilo kakve toplice, nebitno jel pola sata ili tri sata, svašta se nakeljit stigne, nikako nije preporučljivo, svi ginići to kažu, bolje preskočiti nego navući nešto pred porod 😶
    Ja sam rodila u 8 ujutro, tek sam sutradan u 2 popodne bila u stanju otići po tuš, tak da, neću biti optimistična sa nošenjem šampona za kosu hahaha
    Gel za tuširanje će mi bit skroz okej 😂
    Ja sam prala kosu doma prije rodilišta, ali baš kak Čoksa kaže, na šta je to ličilo do poroda... 😂😂

• Mariina1106
    06. Siječanj 2022. 19:15

Joj ja toliko žudim za masažom ali uopće ne znam koju si mogu uplatit. Na trbuhu ne mogu lezat pa masaza leda ne dolazi u obzir 

• Mariina1106
    06. Siječanj 2022. 19:35

Dubrovčanka ajme hvala ti! Ja nisam cula za to. Nazvat ću svoj salon da ih pitam već dva mjeseca očajnički sanjam masazu. A kakve ste sa spavanjem? Znam da ne bi trebali spavati na leđima ali ja se znam usred noći probuditi na leđima jer me bokovi bole. Zašto točno ne bi trebale spavati na leđima?

Amelie
    06. Siječanj 2022. 19:46

Mariina1106

Dubrovčanka ajme hvala ti! Ja nisam cula za to. Nazvat ću svoj salon da ih pitam već dva mjeseca očajnički sanjam masazu. A kakve ste sa spavanjem? Znam da ne bi trebali spavati na leđima ali ja se znam usred noći probuditi na leđima jer me bokovi bole. Zašto točno ne bi trebale spavati na leđima?

Ja jako volim spavati na leđima i isto se probudim na njima. Pa sam kupila trudnički jastuk i čini mi se da se sad
    ipak manje okrećem. Navodno može doći do pritiska na neku venu.. ugl. nadam se da ipak nije toliko opasno da nam tijelo ne bi dalo neki signal.
    Nokte sam prestala lakirati još prije ulaska u postupak, eventualno možda kupim one neke bez štetnih tvari, ali totalno mi se ne da s tim zamarati više.. samo prirodno;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Anchy_23 🌈 🌸
    06. Siječanj 2022. 19:50

Omerta ja sam ti do sad imala trajni lak. Skinula ga ovaj tj. Inace se ne farbam ne sminkam se od kad ne radim..tak da mi je taj trajni bio eto nesto za mene. Volim uredne noktice, skinula sam ga da mi nokti prodisu i sad necu stavljati do poroda.
    ---
    I ja se moram za prenatalnu masazu naruciti. Dobila poklon bon 30 min masaze leda i jedva cekam!

EvaKB
    06. Siječanj 2022. 20:17

Ja isto planiram otici na masazu. Imaju trudnicku masazu tu gdje idem i na vjezbanje za trudnice. Inace Inace idem kod jedne cure, ali ona nema iskustvo sa trudnicama i ne usudi se, a ovdje je bas sve usmjereno na trudnice i nove mame tako da imaju svasta od masaza, kozmetickih usluga, vjezbanja. Tek sam krenula tu, tako da tek moram sve isprobat.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Demi30
    06. Siječanj 2022. 20:27

Dubrovčanka đe si išla na masažu? 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

bebo
    06. Siječanj 2022. 20:38

Hijao kako bi mi pasala masaza! Tek 25tt, a osjecam se ko nilski konj 🙈 Dosta se kg zaljepilo, nemam pojma odkud 🐒
    Ella drzi se. Ja sam se kao odlucila cijepiti, ali kontam da me jos uvijek straj jer sve odgadjam iz dana u dan 🙈🙈
    Pranje kose nemam u planu ali uzeti cu mali samponcic ako me to bude opterecivalo i ako bide prilika. Zadnji put nemam pijma kada niti gdje bih to obavila. 🙈 I sve me bolilo.. To mi je bilo zadnje na listi 🙊

• Mariina1106
    06. Siječanj 2022. 20:44

Cure iz zg znate li gdje rade trudničke masaže? Moram se narucit sad koji dan ako ovaj moj salon tu ne nudi a mislim da ne nudi.

• katsy
    06. Siječanj 2022. 21:37

Da li masirate dojke i ako da jel imate neke preporuke/savjete? Da li ima odredeni tjedan kad krecemo s masazom dojka u trudnoci?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.