Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    06. Siječanj 2022. 16:37

Heloo curke! 🌸
    Lu preslatka buhtlica mala ❤️
    Elle drzim fige da sa blazim ili gotovo nikakvim simptomima prodes 🤞🍀
    ---
    Jucer kasno mi je gin poslala nalaze ogtta urina i krvne slike i sve je uredno ☺️

• katsy
    06. Siječanj 2022. 17:11

posvudusa

Vi mislite prat kosu u rodilištu? To mi zvuči kao znanstvena fantastika, ja sam se nekako uzdala u šampon za suho pranje tih par dana.

Ma jok, bit ce živila punđa 🤣🤣

EvaKB
    06. Siječanj 2022. 17:15

Ja sam sampon i regenerator stavila vise kao neka pise nego sto vjerujem da ce stvarno ici ici samnom u bolnicu. Gel za tusiranje sigurno i ako nekim cudom budem imala ogromnu volju prati kosu jednom mogu i sa tim, ali sanse su male do nikakve.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Anchy_23 🌈 🌸
    06. Siječanj 2022. 17:37

Ja isto ne mislim prati kosu u bolnici...prije cu se otusirati i oprati kosu kad mi krenu trudovi doma haha😂
    Ali nosim za svaki slucaj sa sobom jer nikad ne znas kad ces doma ak je sve ok za 2 dana a ako se ne daj Boze nesto zakomplicira zutica i te stvari pa da imam i za kosu.
    Al sampon za suho pranje je zakon stvar hehe 😉😅

Amelie
    06. Siječanj 2022. 18:01

Curke, sto mislite jel ok da idem jedan dan u toplice? Inače obožavam saunu, ali naravno da sad to neću ići.. i znam da ne smijem prevrući bazen.. ali u onaj topli bi se bas s gustom uvalila.. 🙈

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    06. Siječanj 2022. 18:12

A infekcija me najviše strah da.. hjoj..  ne vrijedi rizika da. Isto sam malo tužna🙃

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

CoKSa
    06. Siječanj 2022. 18:38

posvudusa

Vi mislite prat kosu u rodilištu? To mi zvuči kao znanstvena fantastika, ja sam se nekako uzdala u šampon za suho pranje tih par dana.

Ja sam oprala kosu taj dan kad sam isla rodit. 
    Kosa mi je drugi dan bila koma. Sto od znoja za vrijeme trudova, a inace mi dva dana drzi samo da se ne umasti. Tako da sam ja sebi prala kosu tamo, ujutro prije vizite tusiranjac i pranje kose. 
    10 kila laksa🙈 

CoKSa
    06. Siječanj 2022. 18:39

Amelie

Curke, sto mislite jel ok da idem jedan dan u toplice? Inače obožavam saunu, ali naravno da sad to neću ići.. i znam da ne smijem prevrući bazen.. ali u onaj topli bi se bas s gustom uvalila.. 🙈

Ja sam isla u tuheljske, u jeku sezone. I nisam pokupila nista

Amelie
    06. Siječanj 2022. 18:52

lu

Amelie

Naravno. Ja sam išla, a ići ću i sad za vikend. Neću u toplice, ali ću wellness koristiti. Negdje sam čitala da se može i to što je toplije, ali ne duže od pola sata. Za kratko nam neće biti ništa. Ja ću ići u onu parnu saunu, samo neću dugo

Na koliko je stupnjeva ta parna? A evo ni ja nikad nisam pokupila ništa osim sto nekad znam dva dana ići češće piškiti.. i stalno se presvlačim u suhi badić.. I mislili smo ići preko tjedna kad je nadam se manja gužva.

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Omerta
    06. Siječanj 2022. 19:09

Što mislite jel ok sad u trudnoći raditi gel na rukama ili trajni lak? Mislim da sam u 1.trudnoći nosila neko vrijeme. Znam da se ne smije pred porod, moraju biti čisti nokti. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.