Omerta ni meni na sv duhu nisu napisali mjere, ali zato moja dr da na svakom pregledu 😊 jesi se ti prebacila kod drugog? 😅
Rekli su mi da primaju i da se javim u ponedjeljak kad se vrate sa godišnjeg.
Posvudusa, mozes nos s onim Marimer i Sterimar.. Na bazi morske vode. Ili djecjim kapima, a koje su to znaju bolje mamice.. Ali i one su koda nista nisi.. Mozda bolje ove morske varijante?
Ja nisam mogla izdržati pa sam koristila dječji Meralys HA. Za higijenu fiziološku i Aquamaris.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Luck nemam pojma koji je uzv, to mi je kod socijalnog ginekologa.
AmelieNe znam kako računaju carinu i pdv. Možda po vrijednosti, ovo košta između 600 i 700kn
Kapi za nos mogu i efedrin, one se i bebama daju. Super su
E da, ja sam čula da može i čaj - skuha se korijen bijelog sljeza pa se ukapa u nos. Kažu da je sigurno za bebe, pa onda vjerojatno i za trudnice.
Cure, evo ja ipak pozitivna na kućnom danas.🙄
Dobro se osjećam,samo me malo boli grlo i hvata me panika radi bebe. Nadam se da će sve proć s blažim simptomima. 🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Heloo curke! 🌸
Lu preslatka buhtlica mala ❤️
Elle drzim fige da sa blazim ili gotovo nikakvim simptomima prodes 🤞🍀
---
Jucer kasno mi je gin poslala nalaze ogtta urina i krvne slike i sve je uredno ☺️
Vi mislite prat kosu u rodilištu? To mi zvuči kao znanstvena fantastika, ja sam se nekako uzdala u šampon za suho pranje tih par dana.
Ma jok, bit ce živila punđa 🤣🤣

Ja sam sampon i regenerator stavila vise kao neka pise nego sto vjerujem da ce stvarno ici ici samnom u bolnicu. Gel za tusiranje sigurno i ako nekim cudom budem imala ogromnu volju prati kosu jednom mogu i sa tim, ali sanse su male do nikakve.

👩🦰38
👨🦱41
👶3
06.08.2025. ➕
Očekivani termin poroda 17.04.2026.
Ja isto ne mislim prati kosu u bolnici...prije cu se otusirati i oprati kosu kad mi krenu trudovi doma haha😂
Ali nosim za svaki slucaj sa sobom jer nikad ne znas kad ces doma ak je sve ok za 2 dana a ako se ne daj Boze nesto zakomplicira zutica i te stvari pa da imam i za kosu.
Al sampon za suho pranje je zakon stvar hehe 😉😅
Curke, sto mislite jel ok da idem jedan dan u toplice? Inače obožavam saunu, ali naravno da sad to neću ići.. i znam da ne smijem prevrući bazen.. ali u onaj topli bi se bas s gustom uvalila.. 🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
A infekcija me najviše strah da.. hjoj.. ne vrijedi rizika da. Isto sam malo tužna🙃
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Vi mislite prat kosu u rodilištu? To mi zvuči kao znanstvena fantastika, ja sam se nekako uzdala u šampon za suho pranje tih par dana.
Ja sam oprala kosu taj dan kad sam isla rodit.
Kosa mi je drugi dan bila koma. Sto od znoja za vrijeme trudova, a inace mi dva dana drzi samo da se ne umasti. Tako da sam ja sebi prala kosu tamo, ujutro prije vizite tusiranjac i pranje kose.
10 kila laksa🙈

Curke, sto mislite jel ok da idem jedan dan u toplice? Inače obožavam saunu, ali naravno da sad to neću ići.. i znam da ne smijem prevrući bazen.. ali u onaj topli bi se bas s gustom uvalila.. 🙈
Ja sam isla u tuheljske, u jeku sezone. I nisam pokupila nista

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji