Heloo curke! 🌸
Lu preslatka buhtlica mala ❤️
Elle drzim fige da sa blazim ili gotovo nikakvim simptomima prodes 🤞🍀
---
Jucer kasno mi je gin poslala nalaze ogtta urina i krvne slike i sve je uredno ☺️
Vi mislite prat kosu u rodilištu? To mi zvuči kao znanstvena fantastika, ja sam se nekako uzdala u šampon za suho pranje tih par dana.
Ma jok, bit ce živila punđa 🤣🤣
Ja sam sampon i regenerator stavila vise kao neka pise nego sto vjerujem da ce stvarno ici ici samnom u bolnicu. Gel za tusiranje sigurno i ako nekim cudom budem imala ogromnu volju prati kosu jednom mogu i sa tim, ali sanse su male do nikakve.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Ja isto ne mislim prati kosu u bolnici...prije cu se otusirati i oprati kosu kad mi krenu trudovi doma haha😂
Ali nosim za svaki slucaj sa sobom jer nikad ne znas kad ces doma ak je sve ok za 2 dana a ako se ne daj Boze nesto zakomplicira zutica i te stvari pa da imam i za kosu.
Al sampon za suho pranje je zakon stvar hehe 😉😅
Curke, sto mislite jel ok da idem jedan dan u toplice? Inače obožavam saunu, ali naravno da sad to neću ići.. i znam da ne smijem prevrući bazen.. ali u onaj topli bi se bas s gustom uvalila.. 🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
A infekcija me najviše strah da.. hjoj.. ne vrijedi rizika da. Isto sam malo tužna🙃
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Vi mislite prat kosu u rodilištu? To mi zvuči kao znanstvena fantastika, ja sam se nekako uzdala u šampon za suho pranje tih par dana.
Ja sam oprala kosu taj dan kad sam isla rodit.
Kosa mi je drugi dan bila koma. Sto od znoja za vrijeme trudova, a inace mi dva dana drzi samo da se ne umasti. Tako da sam ja sebi prala kosu tamo, ujutro prije vizite tusiranjac i pranje kose.
10 kila laksa🙈
Curke, sto mislite jel ok da idem jedan dan u toplice? Inače obožavam saunu, ali naravno da sad to neću ići.. i znam da ne smijem prevrući bazen.. ali u onaj topli bi se bas s gustom uvalila.. 🙈
Ja sam isla u tuheljske, u jeku sezone. I nisam pokupila nista
Naravno. Ja sam išla, a ići ću i sad za vikend. Neću u toplice, ali ću wellness koristiti. Negdje sam čitala da se može i to što je toplije, ali ne duže od pola sata. Za kratko nam neće biti ništa. Ja ću ići u onu parnu saunu, samo neću dugo
Na koliko je stupnjeva ta parna? A evo ni ja nikad nisam pokupila ništa osim sto nekad znam dva dana ići češće piškiti.. i stalno se presvlačim u suhi badić.. I mislili smo ići preko tjedna kad je nadam se manja gužva.
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Što mislite jel ok sad u trudnoći raditi gel na rukama ili trajni lak? Mislim da sam u 1.trudnoći nosila neko vrijeme. Znam da se ne smije pred porod, moraju biti čisti nokti.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji