Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    03. Siječanj 2022. 08:49

Jutro i sretno na prvim pregledima ove godine!😊😊
    Omerta ja ti svaka 4 tjedna imam pregled. Mislim Da je to ok ako je sve uredno. 

anchika
    03. Siječanj 2022. 09:10

Tejuska sretnooo☺
    Amelie sretno😊
    Omerta meni ce od proslog do iduceg pregleda sad proci cak 5 tjedana...

Mak18
    03. Siječanj 2022. 09:41

Amelie sretno danas 😊
    Omerta moji su do sad bili svaka 3-4 tjedna, a od sada svaka 2-3 tjedna

LucK
    03. Siječanj 2022. 09:49

Tejuska i Amelie sretno danas 🤩

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Demi30
    03. Siječanj 2022. 10:29

Dobro jutro cure! Amelie sretno na pregledu, a Tejuska drzim fige 🤞 da sve dobro prođe ❤️
    Omerta slažem se sa Sunašcem...  Hvala Bogu pa je dosad sve bilo dobro, ali kad vidim koliko toga meni moj dr. obavi na svakom pregledu, onda mi je jasno da tebi puno toga fali.
    Mene jutros zvala prijateljica koja ima 4 djece od 0-4 god ☺️ Da mi ima za dati hrpu stvari, od Jane kolica koja su korištena cca 5 mjeseci (iako cemo mi definitivno uzeti i ergobaby metro jer mi za nase potrebe trebaju ta buggy kolica), do tone robice,papučica, cipelica, posteljine, sterilizator, kuhalo za djecje kasice... Nabrojala je svašta, meni sve to zvuči kao znanstvena fantastika i uvjerena sam da mi pola toga ne treba, ali svakako mi je super što imam toliko izbora. Ne moram doslovno ništa kupit, bar ne za početak. Samo ne znam kako ću odolit 😆

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

anchika
    03. Siječanj 2022. 10:34

Demi i ja cu svasta od frendice dobiti😁 odlucila sam kupovati ono neophodno jer djeca kroz godine ionako trebaju svasta tako da ce bit prilike za kupovinu. Ali stvarno je tesko odoliti tim slatkim minijaturnim stvarima😁

Arsancres
    03. Siječanj 2022. 11:09

Dubrovčanka nek ste vi sretno stigli ❤️
    Katja nadam se da će ipak sve proći okej i da će ubrzo svi testovi biti negativni 😇
    Omerta meni je taj tvoj ginekolog za prijavu, evo najiskrenije.. Ne kužim za šta on ima opremu uopće 🤷‍♀️ kakva je razlika između trudnice ili normalne pacijentice ak gledaš na uzv, osim što trudnica ima bebu, jel. Mislim, kakva je to ginekološka ordinacija gdje ti ne mogu napravit uzv jer nije im dobar, nejasno mi da vaga ne postoji 🙄 ono, šta točno onda tamo možeš dobiti od pregleda i kad nisi trudna? 🤷‍♀️
    A te priče da ne može vidit dobro na svakom uzvu meni je to takva floskula, ako je dobar doktor vjeruj mi da može vidjeti koješta na onom iz doba juge, isto kao što neki suvremeni uzv ne znači ništa ako netko ne zna dijagnostiku. Uvjerila sam se više puta u to. 
    Jednostavno, to nije fer prema tebi, imaš pravo na zdravstvenu zaštitu i on dobiva novce na temelju tebe, a ni ne pregleda te. 
    Kužim ja da ni ovi u bolnici nemaju previše razumijevanja jer im možda ne dolazi puno pacijentica s takvim problemom kao ti pa se ne znaju postaviti. 
    Ja sam u početku imala pregled svaka 2- 3 tjedna max, zbog hematoma koji je bio za praćenje,kad je sve to prošlo onda dalje na 4 tjedna, sad imam idući u pon, tada ću biti 32tjedna već i onda mislim da idem opet na svaka 3 tjedna do 38.tjedna i onda TA.
    Tako mi je bilo u prvoj trudnoći pa vjerujem da on to tako uvijek. Svakako znam da sam do 38 tjedna kod njega ako je sve ok, a je. 

Demi30
    03. Siječanj 2022. 11:45

Magy107

Dobro jutro. Sretno na pregledima danas tko ima.
    Koju kremu planirate koristiti za pelenski dio kod bebica? Koje pelene? Evo ja volim sve unaprijed pa malo razmišljam o tome prije nego krenem u akciju za mjesec dana.

Ja to još ne znam, ali znam da su mi prijateljice koristile ovo i bile su zadovoljne ☺️Cj0KCQiA2sqOBhCGARIsAPuPK0gYC63FxKEnL18E7nMJSYw3qHQ-49Wvh7V-sYfSmjH82xZjLMYhDTsaAgD5EALw_wcB

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    03. Siječanj 2022. 11:46

Magy107 nesto mi se krivo iskopiralo 🤷‍♀️ Stranica je www.plant.hr

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

elle 🙋‍♀️
    03. Siječanj 2022. 12:16

Dobar dan cure 💕
    Antonela98 ja sam naručivala iz c&a, h&ma i preko zalanda i sa svime sam bila zadovoljna.
    Katja evo i meni je muž ipak pozitivan, ja negativna isto zasad 🤞 Nadam se da budemo tako i ostale 😁
    Omerta mene moj ginekolog naručuje svaka 4 tjedna
    Amelie sretno danas 🤞

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.