Cure, je li normalno da ja vec oko mjesec dana stojim na istoj kilaži? Mislila sam da sam oko Božića dobila kilo, ali već slijedeći dan je taj kilogram nestao, tako da sam se vjerojatno samo dobro najela taj dan. Ispočetka sam kukala kako sam natukla odmah ta 3,5-4 kg i brinula sam se kako ću se puno debljat do kraja. Sad se brinem što sam stala na vagi 😂🤦♀️🤦♀️ Jooj da mi se probudit jedno jutro da se ne brinem oko ničega 😂
Mislim da ne trebaš brinuti, dobivanje kila je stvarno individualno.Meni je frendica slala sliku svoje trudničke di se vidi kak je jedan mjesec dobila 4kg,jedan 2kg,pa onda ništa i sasvim uredna trudnoća i sad malac ima 3 mjeseca.
A ovo da se ne brinemo oko ničega možemo zaboraviti do kraja života 🤣🤣🤣

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sretna nova godina svim curama, ajme ja joj se baš veselim.
Jedva čekam proljeće i svemu što nam ono nosi! 🌺🌹🌺
Drage moje Sretna vam svima Nova Godina ♥️♥️♥️
Da nam se rode zdrave i sretne bebice 🙏 da budemo uvijek vesele i nasmijane 🥰 nadam se da ste se lijepo provele🌟

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Curkeee.. sretna vam nova!! Ovo će nam biti jedna od najuzbudljivijih godina u to sam sigurna! A vjerujem i da će nam svima donijeti puno smijeha, suza radosnica i veselja🥰🥰 Jao nije lako tulumariti u trudnoći hehe..ali izdržale smo curka i ja skoro do 4💪🙈 Bila nam je baš lijepa večer provedena s prijateljima. 🥳🥳
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sretna nova godina svima 🤗 Puno zdravlja, sreće i ljubavi ❤️
Elle Jesil ti pisala da je muzu test pozitivan, a tebi nije bio? Ili je to netko drugi? Zanima me kako je to završilo.
Mi smo svi prehladjeni, danas napravimo kućne testove, i muzu pozitivan, a moj nije još 😬 Iako mislim da je neizbježno… Nemam se gdje izolirati.
Temperatura mi je jučer išla do 37,5, glavobolja i nos začepljen. A krenulo je od grla, to mi je bolje sad.
Elle Jesil ti pisala da je muzu test pozitivan, a tebi nije bio? Ili je to netko drugi? Zanima me kako je to završilo.
Mi smo svi prehladjeni, danas napravimo kućne testove, i muzu pozitivan, a moj nije još 😬 Iako mislim da je neizbježno… Nemam se gdje izolirati.
Temperatura mi je jučer išla do 37,5, glavobolja i nos začepljen. A krenulo je od grla, to mi je bolje sad.
Moj muž je bez simptoma i zasad negativan,bude se včrs opet testirao za svaki slučaj. Ja se nisam testirala jer ako on nema, sumnjam da i ja bez ikakvih simptoma imam a nisam bila u kontaktu s malim koji je zaražen i odmah sam se izolirala.
A znam puno slučajeva di su istom kućanstvu neki bili pozitivni a neki negativni a cijelo vrijeme su bili skupa.
Nadam se da će tako biti i kod vas ili sa što blažim simptomima ak ipak budeš pozitivna. 🤞💓

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Drage curke, želim vam sretnu i uspješnu Novu godinu! Ova će biti posebna! ❤️💙

Anchy preslatka je 😍😍
Ella zanimljiv vam je bio docek 😋 Nadam se da ce biti sve okej pa da ipak Nova krene kako treba 😋💪😍🍸

Moj muž je bez simptoma i zasad negativan,bude se včrs opet testirao za svaki slučaj. Ja se nisam testirala jer ako on nema, sumnjam da i ja bez ikakvih simptoma imam a nisam bila u kontaktu s malim koji je zaražen i odmah sam se izolirala.
A znam puno slučajeva di su istom kućanstvu neki bili pozitivni a neki negativni a cijelo vrijeme su bili skupa.
Nadam se da će tako biti i kod vas ili sa što blažim simptomima ak ipak budeš pozitivna. 🤞💓
Tako je bilo kod nas.
Moj muz u 11 mjesecu 2020 pozitivan, ja nista. Niamo se izolirali. Spavali zajedno, druskali se, ljubili ma sve. Da bi ja dobila u 4 mjesecu 2021. a on nista.
A za klince neznamo kad su imali. Nisu imali ni u jednom slucaju nikakve simptome

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji