Drage moje Sretna vam svima Nova Godina ♥️♥️♥️
Da nam se rode zdrave i sretne bebice 🙏 da budemo uvijek vesele i nasmijane 🥰 nadam se da ste se lijepo provele🌟
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Curkeee.. sretna vam nova!! Ovo će nam biti jedna od najuzbudljivijih godina u to sam sigurna! A vjerujem i da će nam svima donijeti puno smijeha, suza radosnica i veselja🥰🥰 Jao nije lako tulumariti u trudnoći hehe..ali izdržale smo curka i ja skoro do 4💪🙈 Bila nam je baš lijepa večer provedena s prijateljima. 🥳🥳
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sretna nova godina svima 🤗 Puno zdravlja, sreće i ljubavi ❤️
Elle Jesil ti pisala da je muzu test pozitivan, a tebi nije bio? Ili je to netko drugi? Zanima me kako je to završilo.
Mi smo svi prehladjeni, danas napravimo kućne testove, i muzu pozitivan, a moj nije još 😬 Iako mislim da je neizbježno… Nemam se gdje izolirati.
Temperatura mi je jučer išla do 37,5, glavobolja i nos začepljen. A krenulo je od grla, to mi je bolje sad.
Elle Jesil ti pisala da je muzu test pozitivan, a tebi nije bio? Ili je to netko drugi? Zanima me kako je to završilo.
Mi smo svi prehladjeni, danas napravimo kućne testove, i muzu pozitivan, a moj nije još 😬 Iako mislim da je neizbježno… Nemam se gdje izolirati.
Temperatura mi je jučer išla do 37,5, glavobolja i nos začepljen. A krenulo je od grla, to mi je bolje sad.
Moj muž je bez simptoma i zasad negativan,bude se včrs opet testirao za svaki slučaj. Ja se nisam testirala jer ako on nema, sumnjam da i ja bez ikakvih simptoma imam a nisam bila u kontaktu s malim koji je zaražen i odmah sam se izolirala.
A znam puno slučajeva di su istom kućanstvu neki bili pozitivni a neki negativni a cijelo vrijeme su bili skupa.
Nadam se da će tako biti i kod vas ili sa što blažim simptomima ak ipak budeš pozitivna. 🤞💓
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Drage curke, želim vam sretnu i uspješnu Novu godinu! Ova će biti posebna! ❤️💙
Anchy preslatka je 😍😍
Ella zanimljiv vam je bio docek 😋 Nadam se da ce biti sve okej pa da ipak Nova krene kako treba 😋💪😍🍸
Moj muž je bez simptoma i zasad negativan,bude se včrs opet testirao za svaki slučaj. Ja se nisam testirala jer ako on nema, sumnjam da i ja bez ikakvih simptoma imam a nisam bila u kontaktu s malim koji je zaražen i odmah sam se izolirala.
A znam puno slučajeva di su istom kućanstvu neki bili pozitivni a neki negativni a cijelo vrijeme su bili skupa.
Nadam se da će tako biti i kod vas ili sa što blažim simptomima ak ipak budeš pozitivna. 🤞💓
Tako je bilo kod nas.
Moj muz u 11 mjesecu 2020 pozitivan, ja nista. Niamo se izolirali. Spavali zajedno, druskali se, ljubili ma sve. Da bi ja dobila u 4 mjesecu 2021. a on nista.
A za klince neznamo kad su imali. Nisu imali ni u jednom slucaju nikakve simptome
Cure, trebam cvrste trudnicke tajice koje onalo isilaju tijelo, ako me razumijete. Ima netko preporuku?
Sortiraj odgovore
Najstariji