Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    01. Siječanj 2022. 13:16

Drage moje Sretna vam svima Nova Godina ♥️♥️♥️
    Da nam se rode zdrave i sretne bebice 🙏 da budemo uvijek vesele i nasmijane 🥰 nadam se da ste se lijepo provele🌟

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    01. Siječanj 2022. 14:44

Curkeee.. sretna vam nova!! Ovo će nam biti jedna od najuzbudljivijih godina u to sam sigurna! A vjerujem i da će nam svima donijeti puno smijeha, suza radosnica i veselja🥰🥰 Jao nije lako tulumariti u trudnoći hehe..ali izdržale smo curka i ja skoro do 4💪🙈 Bila nam je baš lijepa večer provedena s prijateljima. 🥳🥳

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• _Katja_
    01. Siječanj 2022. 15:06

Sretna nova godina svima 🤗 Puno zdravlja, sreće i ljubavi ❤️ 
    Elle Jesil ti pisala da je muzu test pozitivan, a tebi nije bio? Ili je to netko drugi? Zanima me kako je to završilo. 
    Mi smo svi prehladjeni, danas napravimo kućne testove, i muzu pozitivan, a moj nije još 😬 Iako mislim da je neizbježno… Nemam se gdje izolirati.
    Temperatura mi je jučer išla do 37,5, glavobolja i nos začepljen. A krenulo je od grla, to mi je bolje sad. 

elle 🙋‍♀️
    01. Siječanj 2022. 16:05

_Katja_

Elle Jesil ti pisala da je muzu test pozitivan, a tebi nije bio? Ili je to netko drugi? Zanima me kako je to završilo.
    Mi smo svi prehladjeni, danas napravimo kućne testove, i muzu pozitivan, a moj nije još 😬 Iako mislim da je neizbježno… Nemam se gdje izolirati.
    Temperatura mi je jučer išla do 37,5, glavobolja i nos začepljen. A krenulo je od grla, to mi je bolje sad.

Moj muž je bez simptoma i zasad negativan,bude se včrs opet testirao za svaki slučaj. Ja se nisam testirala jer ako on nema, sumnjam da i ja bez ikakvih simptoma imam a nisam bila u kontaktu s malim koji je zaražen i odmah sam se izolirala.
    A znam puno slučajeva di su istom kućanstvu neki bili pozitivni a neki negativni a cijelo vrijeme su bili skupa.
    Nadam se da će tako biti i kod vas ili sa što blažim simptomima ak ipak budeš pozitivna. 🤞💓

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Mak18
    01. Siječanj 2022. 17:14

Drage curke, želim vam sretnu i uspješnu Novu godinu! Ova će biti posebna! ❤️💙

bebo
    01. Siječanj 2022. 22:17

Anchy preslatka je 😍😍
    Ella zanimljiv vam je bio docek 😋 Nadam se da ce biti sve okej pa da ipak Nova krene kako treba 😋💪😍🍸

bebo
    01. Siječanj 2022. 22:18

Sretna Nova svima, čeka nas jedna prepredivna godinica 😍

CoKSa
    01. Siječanj 2022. 22:33

elle 🙋‍♀️

_Katja_

Moj muž je bez simptoma i zasad negativan,bude se včrs opet testirao za svaki slučaj. Ja se nisam testirala jer ako on nema, sumnjam da i ja bez ikakvih simptoma imam a nisam bila u kontaktu s malim koji je zaražen i odmah sam se izolirala.
    A znam puno slučajeva di su istom kućanstvu neki bili pozitivni a neki negativni a cijelo vrijeme su bili skupa.
    Nadam se da će tako biti i kod vas ili sa što blažim simptomima ak ipak budeš pozitivna. 🤞💓

Tako je bilo kod nas. 
    Moj muz u 11 mjesecu 2020 pozitivan, ja nista. Niamo se izolirali. Spavali zajedno, druskali se, ljubili ma sve. Da bi ja dobila u 4 mjesecu 2021. a on nista. 
    A za klince neznamo kad su imali. Nisu imali ni u jednom slucaju nikakve simptome

bebo
    01. Siječanj 2022. 22:38

Cure, trebam cvrste trudnicke tajice koje onalo isilaju tijelo, ako me razumijete. Ima netko preporuku?

bebo
    01. Siječanj 2022. 22:52

*stisnu tijelo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.