Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    01. Siječanj 2022. 23:14

Cureee sve najbolje ❣️ ova će nam svima biti posebna 😁❤️ kod nas nenormalno pucali petarde, e uopće se ne sjećam da je tako bilo zadnjih godina, luđački baš 😶 mala zaspala oko 10, ja i muž neš bili kao budni, al i nas sašilo😅
    Ja na vagu neću stat, bolje da živim u zabludi do pregleda🤭🤭🤭
    Ekipa s koronom, nadam se da ipak neće biti ništa strašno i ako bude pozitivnih testova, često ispadne sve okej, evo meni kuma pozitivna bez ikakvih simptoma, morala se testirat prije puta jer nije cijepljena, sasvim slučajno saznala praktički, ovako apsolutno joj nije ništa. Tako da, držim fige da tako bude svima ✌️

• _Katja_
    02. Siječanj 2022. 01:54

Hvala cure ❤️
    Evo večeras sam skuzila i da ne osjetim nikakav miris, bit će da sam gotova 😔 Ne mogu ni spavat, bas se neki nemir uvukao u mene. 
    Vama zelim laku noć i čuvajte se 🤗

Omerta
    02. Siječanj 2022. 04:15

Anchy_23 🌈 🌸

Vecer curke! 🌸
    Nije me bilo malo sam vas pratila napreskokce ne zamjerite.
    Nadam se da ste mi dobro sve! Evo ja sa pregleda danas i sve je ajnc A. Malena Rita raste ima 670g
    I dobila sam tako prekrasne slike evo gledam ih cijelu vecer. Zaljubila sam se koliko je slatka i lijepa cijelo lice joj se vidi i bas je pravi curetak.
    Iduci pregled 27.1
    A prije toga imam OGTT 5.1
    Probam vas upratiti pa cu biti malo aktivnija!
    Puse svima 😘

Divno! Jesi to išla privatno na 4D?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    02. Siječanj 2022. 04:44

Elle i Katja, baš mi je žao..  Nadam se da će te proći sa što lakšim simptomima. 🤞🤞🤞
    Sretna Nova svima još jednom!! 🥳🥳🥳 Sve najbolje, a zdravlja i sreće najviše!! 💖💖💖

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Siječanj 2022. 08:21

Jutro curke!
    Dubrovcanka sretan ti povratak  nadam se da je put dobro prosao 😊
    Omerta vodim cijelu trudnocu privatno u poliklinici Gemini plus. Imam u paketu vodenja trudnoce i 4d. 
    Ali dr je divna i kad god ima priliku dobro uhvatiti lice upali kratko taj 4d da mi okine slicicu. 
    Lovely meni su rekli 4d da je najbolji u ovim 24 25 26 tjednima raditi. Jer kasnije je guzva unutra nema mjesta ruke noge pupcana i tesko se ulovi liceko.

Demi30
    02. Siječanj 2022. 09:32

Cure s koronom, držite se 🤞❤️ Nadam se da ce proci bezbolno. Svi slučajevi koje sam ovih dana imala u svojoj okolini su prošli lakše od prehlade, pa se nadam da ce i vama biti tako 🙏
    Sunašce83 moja iskrena sućut 🙏Držite se ❤️
    Lovely meni je gyn rekao da je ok i poželjno u prvom tromjesečju dobiti 4-5 kg.  Ti si debelo u drugom tromjesečju pa je što se tiče broja na vagi sasvim ok, a što se tiče brzine dobivanja kila, očito nismo svi isti.  Čula sam da dosta cura odjednom tako dobije, pa onda opet slijedi neka stagnacija. Mislim da se ne moraš brinuti.  

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

elle 🙋‍♀️
    02. Siječanj 2022. 10:00

Dobro jutro cure 💕
    Arsancres moram se složiti za petarde,i meni se činilo nekako pretjerano ove godine ali i inače ih ne volim.
    Dubrovčanka sretan put 😊
    Sunašce žao mi je i od srca vam želim da ova godina bude bolja💓
    Lovely ovisi od dr. Meni je moj prigovorio bio za 4+ u tvojim tjednima🥴 osobno se ne slažem s njim jer stvarno je to individualno i nekad dobiješ više,nekad manje. 
    Mi smo i dalje bez simptoma i negativni 4 dana nakon kontakta,  Izolirati ćemo se nas dvoje još sutra i mislim da je to to. Pa do sad bi se već znalo da smo zaraženi,kaj ne?

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

LucK
    02. Siječanj 2022. 10:11

Jutro ☺️
    Elle super da ste prošli bez simptoma, držim fige da tako i ostane 😊
    Katja drž se i valjda će brzo proći 🤞
    Ajme glupa korona više, evo i meni je brat pozitivan na kućnom testu jučer pa smo ga odma izolirali u sobu. Valjda nam nije prenio 😅
    Sunašce žao mi je za vaš gubitak 😞🙏
    Dubrovčanka sretan put 😊

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Demi30
    02. Siječanj 2022. 10:14

Ja sam imala pregled s 18 tjedana, imala sam +4 kg tad (a imala sam ta +4kg i 2 tjedna prije pregleda, a isto toliko imam i danas 🤷‍♀️😂) i bila sam nekako zabrinuta oko toga, a dr. je rekao da je to super i po školski. Znači ja vec mjesec dana stojim na ta +4 kg 🤷‍♀️

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Maya34
    02. Siječanj 2022. 10:14

Katja brzo ćeš biti kao prije, samo puno tekućine uzimaj (juhe, čajevi, voda) 🤞

Dubrovcanka sretan povratak kući 😊
    Sunašce moja sućut 😔 baš mi je žao što vam je tako počela ova godina.. Koliko god je teško, moraš radi bebice biti jaka ❤️
    Elle onda ste se izvukli bez zaraze, nadaaam se 🤞❤️

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.