Sunašce83 jako mi je žao 🥺 neovisno o bebici, dopusti si da budeš i tužna i isplači se, gubitci su uvijek jako teški, ja mislim da ni vrijeme često ne liječi rane, samo baš kako Dubrovčanka kaže nekako se ti naučiš nositi s tim ❤️
Nemoj potiskivati ništa, budi uz muža i to je više nego dovoljno, vjerujem da ćete zajedno to pregrmiti sve 😇
Ja još nemam ni sve zidove u kući i povađen mi je parket u 2 sobe tak da ja neću ništa o pripremama za bebu 😅😅😅sve ste u prednosti u odnosi na mene 😂😂
Cure sa koronom držite se. 🙏
Usudila bi se reći da mi je to možda i najveći strah sad do poroda. 😱
Je li koja planirala kupiti one zaštitne navlake za krevetic, to bi vjerojatno bilo najbolje kod Dada i Roco ja mislim - druge baš i ne nalazim.
Isto gledam i bambus tetra pelene u Etherelu - u odnosu na prije tri godine puno skuplje i dimenzijama manje. Baš razočaravajuće. Imaju sad neke od muslina, ali nemam iskustva s tim.
Jel mislite da će uopće više biti kakvih popusta ili sajmova?!? Jer trenutno gdje god gledam nitko nema ništa... A opet nije da ne mogu pričekat još neko vrijeme...
Lu, ne brini za robicu - ona je danas toliko dostupna ako je sila odeš u neku prvu trgovinu i sve kupiš na jednom mjestu. Ja ću sad u prvoj rundi spremiti max do 68 (uglavnom 56 i 62)- to bi nam trebalo za prvih 2-3 mjeseca biti ok. 68 će vjerojatno već nešto i kraće trebati s obzirom na ljeto pa ću tu stati.
Ja sam jučer radila popis za svoju torbu to mi je sad zapravo prioritet i to bi htjela u iduca dva tjedna rijesiti (meni se radi prve trudnoce duboko ukorijenio strah od prijevremenog poroda pa evo nek se nađe i stoji - nema se šta pokvariti)...
A onda sam odmah napravila spisak i za sve stvari za bebu koje smatram da nam trebaju za pocetak - one i nisu toliko hitne zato bi i sad malo čekala ako bi bili kakvi popusti kojih trenutno nema.
Dubrovčanka, ako misliš na onu torbu koja ide uz kolica, mi smo to u kompletu sa kolicima dobili pa nisam nikad to zasebno pretrazivala.
Šta se tiče te torbe za bolnicu kontam to pripremit početkom drugog mjeseca. Valjda je ok. U 37.tjednu sam 14.2 😅
Obično tako i piše, cca od 36 tt.
Kod mene je to malo specifično pa ću zato ranije radi vlastitog mira. Još k tome u bolnicu odlazim 100 km dalje pa nije baš da mi suprug u istom danu vozi 3 puta stvari.
Nohha istog sam misljenja kao i ti. Zbog loseg iskustva iz prve T moja torba sa uloscima pidzamama i ostalim potrepstinama ce biti spremna u 30tt. Nek sam ja mirna.
Sunasce moja sucut , drzi se 🥺
Nohha istog sam misljenja kao i ti. Zbog loseg iskustva iz prve T moja torba sa uloscima pidzamama i ostalim potrepstinama ce biti spremna u 30tt. Nek sam ja mirna.
Sunasce moja sucut , drzi se 🥺
Eto ti me onda najbolje razumiješ.
Zato mi je to u iduca dva tjedna prioritet.
A sad bodić više manje - to se lako pribavi.
Sunasce zao mi je radi vaseg gubitka 😞
Dubrovcanka hvala za preporuku za tajice 😍
Cure s koronom, ili potencijalnom zarazom, držite se 💪
Sunasce moje iskreno saucesce 🙏💔 Drzi mi se 😪
Cure s koronom da vas cim brze prode ♥️ bez ikakvih posljedica ♡
Mi sutra rano u 6h vec krecemo🥲drzite nam fige da sve dobro prode i da se brzo oporavi ♥️🙏
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dubrovčanka ja sam uzela ovu preko Zalanda, meni je veličinom onako taman,ne sviđaju mi se one glomazne ali ne znam kako će to biti u praksi i koliko toga će trebati potrpati unutra kad negdje krenemo 😁 https://ibb.co/cJcrBrr
Tejuska držimo fige naravno 🤞🤞🤞 sretno sutra 💕
Robicu sam i ja kupovala 56 i 62 te nešto sitno 68 jer isto čekam da vidim kakvo će vrijeme biti dok dođemo do tog broja,računam da će biti već ljeto.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sunasce moje iskreno saucesce 🙏💔 Drzi mi se 😪
Cure s koronom da vas cim brze prode ♥️ bez ikakvih posljedica ♡
Mi sutra rano u 6h vec krecemo🥲drzite nam fige da sve dobro prode i da se brzo oporavi ♥️🙏
Neka je sretno 🙏❤️🌹
Sortiraj odgovore
Najstariji