Evo mene s pregleda..sve je super i školski. Nije se htjela namjestit za fotkicu, ali nije mi to ni bitno da budem iskrena, samo da je sve dobro🥰🥰 Nešto mi se čini da mi se cerviks skratio.. doktor kaze sve je ok i vidim na internetu da je za ove tjedne ok izmedju 30 i 40 mm, moj je 33. A na pregledu prije 4 tj je bio 45 mm pa jel to ok da se tako smanji?
Čestitke na dobrom pregledu i zdravoj bebačici ❤️❤️❤️
Hvala😘😘
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Tejuska uf, drago mi ke da je sve konacno iza tebe. Ne mogi si niti zamisliti kako ti je bilo. Drzim foge da oporavak bude brz.
Omerta molim te reci koji je to da ga zaobidjem 🙊
Strava 😳
Evo mene s pregleda..sve je super i školski. Nije se htjela namjestit za fotkicu, ali nije mi to ni bitno da budem iskrena, samo da je sve dobro🥰🥰 Nešto mi se čini da mi se cerviks skratio.. doktor kaze sve je ok i vidim na internetu da je za ove tjedne ok izmedju 30 i 40 mm, moj je 33. A na pregledu prije 4 tj je bio 45 mm pa jel to ok da se tako smanji?
Super za dobar pregled 😊
mislim da je ok i za cerviks. Meni je davno već bio na 32 mm, ali je važnije da si zatvorena. A i rekao bi ti doktor da nije OK, jel da 😁
31👩❤️💋👨38
Kao što sam i mislila, pregled bio brzinski i bezveze.. Uzv ništa (naručit ću se na Sv. Duhu). Urin, vaganje, tlak naravno niti spomena.. Kao sve nešto ljubazni, pitali me kako sam, kako su mi djeca.. Ono valjda tek tolko da nešt pitaju. Na jedan od prijašnjih uzv nalaza samo nadopisali kratko da sam zatvorena i da je to sve uredno. Jedino to sam očito i mogla dobiti, vaginalni pregled (čudo pošto ni to baš ne preferira..) S tim da je doktor još mrcvario mi trbuh uzduž i poprijeko valjda da zaključi do kud mi je maternica.. Neugodno i totalno nepotrebno. U jednom momentu me baš zabolilo da sam pomislila da je neko njesra mi napravio.. trbuh mi bio sav crvenkast.. Još mi lagano traje ta nelagoda s gornje strane. Rekli da mogu doć sljedeći put za nekih 4 do 5 tj., oko 31.tjedna, ali mislim da ne budem.. Došlo mi da plačem kad sam izašla van, baš onako ko posrana kokoš se osjećala, razočarano i ta nelagoda od stiskanja trbuha..
Jako mi je žao kad ovo vidim i pročitam. Nitko ne zaslužuje takav tretman i takav pregled 😟😟
A ne znam, možda i ja pretjerujem sa očekivanjima zato što uspoređujem sa pregledima iz prijašnjih trudnoća. Tješim se ipak da je do sad sve bilo uredno, nisam rizična trudnica.. Jednostavno se pomirit da nisu svi doktori isti, ovaj ima neki svoj pristup očito na koji ja nisam navikla. Na početku mi je to sve djelovalo super, ordinacija praktički na 2 minute, daje uputnice bez problema, napravio mi papu, briseve, čak i jedan uzv (iako skoro pa šutke i isto brzinski). Da nisam trudna, možda se ni nebi ništa žalila jer bi ionako rijetko k njemu dolazila i nebi mi ni trebali neki opsežniji pregledi. Ljepo ću se ja naručivati na uzv u bolnicu i to je to. Oni mi bez problema preko njega i cerviks vide. Ta D1 uputnica bi mi trebala vrijediti do poroda jel tako?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Super za dobar pregled 😊
mislim da je ok i za cerviks. Meni je davno već bio na 32 mm, ali je važnije da si zatvorena. A i rekao bi ti doktor da nije OK, jel da 😁
A sigurno bi.. ali moram ja još malo čačkati haha🙈😁
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Tejuska uf, drago mi ke da je sve konacno iza tebe. Ne mogi si niti zamisliti kako ti je bilo. Drzim foge da oporavak bude brz.
Omerta molim te reci koji je to da ga zaobidjem 🙊
Strava 😳
U domu zdravlja Vrapče, neću pisat imena, ali strano je.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta hvala.
I ja sam na zapadu i vjecito u otrazi za soc.gin. , zato pitam. Razumijem te u potpumosti. Vodjenje moje T od soc.gin.je vrlo slicno tvojem, ali onda odem privatno. A prva trudnoca je bila super vodjena od strane soc.gin., nisam uopce trebala privatmiku! Samo sam isla na anomaly scan, cisto iz mog gusta. Koja razlika od soc.gin do soc.gin.
Sunasce jest, oprema za bebe je ludo skupa, bas koriste priliku.. Mislim da se krevetic (kinderbet) da povoljno naci i Ikei (ako imaju na stanju 🙈🙊). Osim toga, sve se te stvari toliko minimalno koriste da se dosta toga moze kupiti na njuskalu. Ja sam kupila onaj ravni dio za kolica (kosara) u pola cijene, i manje! A novo.. Beba se 2x vozila.. 🐒
Sretno!
Robica preferiram HM, Zara, Next, Lindex.. Moze i ove Pepco varijante ili Lidl. Ali to treba onda imati srece - debljina, stanje nakon pranja i tako...
Omerta sad sam išla iz puke znatiželje malo proguglat koji je to ginekolog i mislim da nije da tebi ne odgovara pristup nego tip stvarno nije sav svoj.
Daj molim te pogledaj članke o njemu samo kad upišeš ime, ono prva 3 linka prijave zbog nesavjesnog liječenja. Uopće nisi izoliran slučaj.
Ja se skroz slažem sa Sunašcem83, okej je što je do sada sve bilo dobro, ali da se bilo šta krene događati u krivom smjeru ne daj Bože, ti uopće to ne bi mogla niti znati jer nemaš brigu kakvu trebaš imati. Nije to sad da ti tražiš ne znam šta ili tipa da se žališ jer ti uzv traje samo pola sata, a kod nekog je 45 min i sl, ovo što ti je uskraćeno je stvarno ono osnovno.
Stvarno se i s tim rutinskim pišanjem trakice i mjerenjem tlaka po dolasku giniću može koješta skužiti na vrijeme.
Moj soc. gin je na zapadu, u DZ Srednjaci, nisam nikada bila niti na pregledu kod njega pa ne mogu iz prve ruke reći za to iskustvo, ali susjeda i još jedna poznanica su kod njega i vodile su obje trudnoću kod njega, kasnije sam tek saznala. U biti obje imaju pozitivno iskustvo jako, a ja isto tako što se tiče te komunikacije koju trebam isto imam samo pozitivu za reći. Ja sam se jako ustručavala mu reći da bi prebacila karton, a vodila trudnoću privatno, ali na koncu je čovjek tako normalno reagirao, meni je valjda glava bila puna onih priča koje sam čula da se svi oni nadure jer im to dira u ego.
Sestre su se jedino mijenjale koliko sam skužila, one su mi znale dat krivu uputnicu il neš izostaviti, ali u biti nije to ne znam kakav problem jer kad ponovo zoveš daju šta treba 😅 ali kad god bi njega npr. dobila taj bi mi sve dao točno i iz prve. On uopće ne pravi nikakvu dramu, šta god pitaš će dati, nema kod njega škrtarenja ili da će te neš tlačiti. I koliko znam, prima nove pacijentice. Znam da on također radi ko privatnik pa vjerujem da uvelike i zbog toga ne izvodi, on je meni rekao da shvaća skroz to što želim kod nekog drugog voditi trudnoću, da on isto radi privatno i da ima svoje trudnice i da eto on misli da je to jako bitno da trudnica ima doktora kojem ona vjeruje, da su oni kao trener i sportaš, jedan tim. Meni je to baš bilo ohrabrujuće i pozitiva od njega. I rekao mi je odmah da se on neće ni u šta miješati niti se bilo kojoj odluci protiviti, da ne želi imati ništa na savjesti, što god moj ginekolog koji me vodi predloži, on će dati (lijekove, uputnice, bolovanje i sl). I stvarno je takav i bio od riječi kako mi je na tom prvom razgovoru rekao.
https://www.dzz-zapad.hr/a_personal.php?ordinacija_id=345
Evo, piše da prima i dalje nove pacijentice 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji