*oporavak
Ps: eto me, čekam na pregled kod gin, odlučila da ću danas, javim kako je prošlo.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lovely mislim da onda svakako trebaš antibiotik prema antibiogramu s urinokulture. Nemoj se igrati s eserihijom jer u trudnoći stvarno zna biti opasna. Ako toliko dugo vučeš, antibiotik ti je neizbježan. Ja sam ga pila u jako ranoj trudnoći i nije mi bilo drago jer je tad najvažnije razdoblje za razvoj organa i svega, ali dr. mi je objasnio da mi je puno gore da ga ne popijem. Ali uz antibiotik, demanozu i brusnicu zajedno sam riješila.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Lovely ninur ti ni ne bude na antibiogramu jer se ne smatra antibiotikom.. Pitaj dr mozes li ninur pa ponoviti urinokulturu.
Lu imam iste mutacije i PE u obitelji i nisam mogla dobit heparin. Gdje si isla k hematologu?
Lovely sorry tek sam sad skuzila da si alergicna na penicilin i da su ti na antibiogramu uvijek antibiotici koje ne smijes. To je bas shit totalni.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Kao što sam i mislila, pregled bio brzinski i bezveze.. Uzv ništa (naručit ću se na Sv. Duhu). Urin, vaganje, tlak naravno niti spomena.. Kao sve nešto ljubazni, pitali me kako sam, kako su mi djeca.. Ono valjda tek tolko da nešt pitaju. Na jedan od prijašnjih uzv nalaza samo nadopisali kratko da sam zatvorena i da je to sve uredno. Jedino to sam očito i mogla dobiti, vaginalni pregled (čudo pošto ni to baš ne preferira..) S tim da je doktor još mrcvario mi trbuh uzduž i poprijeko valjda da zaključi do kud mi je maternica.. Neugodno i totalno nepotrebno. U jednom momentu me baš zabolilo da sam pomislila da je neko njesra mi napravio.. trbuh mi bio sav crvenkast.. Još mi lagano traje ta nelagoda s gornje strane. Rekli da mogu doć sljedeći put za nekih 4 do 5 tj., oko 31.tjedna, ali mislim da ne budem.. Došlo mi da plačem kad sam izašla van, baš onako ko posrana kokoš se osjećala, razočarano i ta nelagoda od stiskanja trbuha..
A ne znam. Nema smisla.. Možda ispada ovako kad napišem gore nego što je. Tako je kako je, već bi ga netko prijavio da radi nešto loše, vjerujem da je nekome ok, a kome ne paše prebaci se kod drugog. Tako ću i ja, ako ne sad onda nakon poroda. U lipnju nam istiće ugovor na dvije godine tu na stanu di jesmo pa ako slučajno odselimo, onda se mogu prebaciti i kod drugog gin. U biti sam mogla ostati i kod onog prije, ali sam si htjela olakšati što se tiće blizine.. Ovako mi na isto dođe, išla taksijem ili busom do Sv. Duha ili Zaprešića (gdje je stari gin). Malo bliže ipak prema gradu, ali ok..
Omerta ja ne mogu vjerovat šta nam pišeš. Njega bi trebalo prijavit na provjereno pa dignut medijsku hajku. Da mi ne pričaš to nebi vjerovala da u današnje vrijeme to postoji. Baš mi te žao 😔❤️
Meni to isto nije normalno kad čitam, pa kakav je to pregled jbt, taman da nije trudna🙄
Omerta daj prebaci se kod nekog, možeš i ranije, neovisno što si kod ovog svježa, meni je to baš prejadno..okej, veći dio puta si prošla, ali pa tko zna šta može biti da ti je potreban ginić, ovaj mislim da se ne ponaša ništa bolje ak nisi trudna 😶
Ili bar da odeš negdje na neki uzv privatno, da ti napravi netko kak spada, naravno ako možeš financijski, ali ima stvarno tih povoljnih ordinacija, nisu svi tak razvikani i skupi, a ima dobrih. Meni to stvarno tužno, kao da tražiš ne znam šta, a samo želiš normalan pregled
Evo mene s pregleda..sve je super i školski. Nije se htjela namjestit za fotkicu, ali nije mi to ni bitno da budem iskrena, samo da je sve dobro🥰🥰 Nešto mi se čini da mi se cerviks skratio.. doktor kaze sve je ok i vidim na internetu da je za ove tjedne ok izmedju 30 i 40 mm, moj je 33. A na pregledu prije 4 tj je bio 45 mm pa jel to ok da se tako smanji?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ja sam bila jutros na transfuziji na kontroli i uveli mi heparinsku terapiju. Dimeri mi rastu, nije strašno, ali sam natukla kila pa su mi ipak uveli terapiju
Ja samo vadim KKS i antiXa. Sto su točno dimeri? Kolika ti je doza?
Povišeni dimeri ukazuju na stvaranje tromba. Možda zavisi od dijagnoze koja ti je. Kod mene u obitelji 2. koljeno ima venske tromboze i stvaranja ugrušaka, pa mi zato to prate. Imam homozigot mthfr i heterozigot pai 4g/5g Vadili su mi KKS i protrombinsko vrijeme. Terapija mi je fraxiparin 0,4
Ja sam heterozigot za MTHFR i homozigot pai 4G/4G. Doza isto 0.4mL ali Inhixe (enoxaparin). Baš me zanima hoće mi mijenjati dozu..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji