Tejuska sretno! Bit ce sve dobro ❤️
Cure, kakvu bi onda ja robicu trebala kupovati za bebu? Termin je sredinom svibnja. Skoro ljeto... Glupo mi je kupovati puno dugih rukava, a znam da beba mora ispocetka ipak biti malo zaštićenija.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sunašce iskrena sućut ❤️
Tejuska sretno sutra i nek sve prođe u najboljem redu! 😊
Posvudusa ja sam dobila kao torbu, ali mi se ruksak čini praktičniji pa ću si ga malo poslije nabavit. A za svekrvu 🤔🤔 baš sam ostala bez teksta, čudne li žene kako joj se samo da biti sama u 100 kvadrata...jako sebično.
Promašila sam temu ali trazim odgovor pa sam oprostite dosla ovdje vidim da ima aktivnih…. Naime radi čudnih bolova u stomaku potaknuta sam bila dosta ranije napraviti test, jer sam već imala iste kada sam bila trudna oba puta…. Naime test je rađen doista ranije ali ispao je pozitivan, naravno uzivo se jasnije vidi ali ovdje sam morala privući kroz filtar kako bi se vidjelo…. Iskreno pomoć trebam jer imam bolove kao da cu dobiti a za dobiti imam jos dana a test je pozitivan, malo rano ali tako mi je i zadnji puta bilo, imala sam jedan spontani zato se bojim bolova molim vas pomagajte e da evo i slika
Promašila sam temu ali trazim odgovor pa sam oprostite dosla ovdje vidim da ima aktivnih…. Naime radi čudnih bolova u stomaku potaknuta sam bila dosta ranije napraviti test, jer sam već imala iste kada sam bila trudna oba puta…. Naime test je rađen doista ranije ali ispao je pozitivan, naravno uzivo se jasnije vidi ali ovdje sam morala privući kroz filtar kako bi se vidjelo…. Iskreno pomoć trebam jer imam bolove kao da cu dobiti a za dobiti imam jos dana a test je pozitivan, malo rano ali tako mi je i zadnji puta bilo, imala sam jedan spontani zato se bojim bolova molim vas pomagajte e da evo i slika
https://ibb.co/RTS7LYD
Ja torbu za kolica pikiram na ovoj stranici, prekrasni su mi uzorci. Jedino se mislim dal da uzmem kao torbu ili da uzmem ruksak. Oboje se može zakačiti na kolica, to mi se sviđa.
https://camcamcopenhagen.com/collections/changing-bags
Znam da smo prošli temu svekrva sto puta ali ja se moram požaliti. Tek je danas došlo na površinu koja je moja manipulatorica, u šoku sam. Uglavnom ona živi trenutno u muževom 4 sobonom stanu od 100m2, sama. Muž ima još jedan dvosoban od 70m2 u koji se ona trebala preseliti da mi možemo u veći jer logika, ona je sama a mi smo tek osnovali familiju i imamo bebu na putu. ONA se na početku sage o selidbi ponudila da ona ide u manji jer joj je ovaj prevelik za režije i održavanje. Već je sve gotovo, arhitekti su sve isplanirali, radovi trebali krenuti danas, ma sve je spremno. Ona je samo trebala okrečiti i preseliti svoje stvari. Da bi ona nama jučer rekla da se ona ne bi selila. Znači ne vjerujem svojim ušima. Kao eto nama je i dovoljan ovaj manji za početak. Uopće nisu njeni stanovi. Ja sam tako ljuta da ja to vama ne mogu opisati. I šta sad da radimo? Na silu izbacimo? Nema smisla jer će samo krenuti raditi veće probleme. Sutra opet arhitekti idu u taj manji da vidimo kako minimalno srediti što prije. Užas užas. Van sebe sam.
Predivni su ruksaci 💕
U šoku sam za svekrvu, još ajd da se jadna treba preseliti u garsonijeru pa aaajd ali u stan od 70m2. I dalje bi živjela ko kraljica. Znam da su neki ljudi emotivno vezani za svoje domove ali zašto se onda uopće ponudila na prvom mjestu.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Tejuska sretno sinu, vjerujem da će biti sve oke 😊 A ti si borac, u tebe ne sumnjam da ćeš sve to lako podnijeti ❤️
Dubrovcanka bitno da ste sretno stigli 😊
Posvudasa više me ništa ne može iznenaditi nakon što je ova moja krmača od svekrve rekla da nju ne zanima beba tj. unuče 😒 Tako da, ne znam što da ti kažem osim da čuvaš živce za sebe i bebu.. a njoj na dušu takvo ponašanje..
-
Mene danas baš muči niski tlak, spustio mi se na oko 78/55 i sva sam fuj, uz glavobolju 😔
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Posvudusa nemam rijeci ali nekako me ne cudi da ima takvih ljudi. Moja je isto zajebana ali ipak nesto takvo ne bi napravila
Ali sogorica (muzeva sestra) i svekrva u kombinaciji su mi ono 🤯🤯 katastrofa.
Samko cu vam reci da im puno o trudnoci ne pricam. Nemam povjerenja i sve sto kazem sire dalje. Nisam im ni onu sliku prekrasnu sa uzva poslala. Da jesam pol familije i sela bi moje nerodeno dijete gledalo a to ne zelim. Da znaju neke stvari zadrzati u nasem uzem krugu bile bi upucenije.
----
Sto se robice tice imam dosta br 50 i to ne kupujem jer moguce da ce biti veca pa nece to ni nositi. 😅 za sada sam na 56 - 62 bazirana i to sam fino vec pripremila. Isto me za 68 muci kakvo ce vrijeme biti i hoce li tada vec kratko nositi 🤷🏼♀️
----
Torbu nisam uzimala uz kolica kada sam kupovala jer je onako za preko ramena a ja zelim ruksak da i muz moze nositi. Isto gledam kakvu cu gsje cu. Bome su i one skupe. Gledam neku jednostavnu sivu takva su mi i kolica..
Posvudusa baš nezgodno 😱
Sve ste napravili i zena se predomisli, uf 🙈
Dubrovcanka ja imam torbu u kompletu s kolicima 🐒 pa nisam trebala puno misliti 😋😉
Sunasce primi moju sućut 😔
I meni je užasan početak godine, a i Bozic nažalost bio, drago mi je da sve prošlo i samo zelim da ozdravimo i zaboravimo to sve. Toliko sam se veselila blagdanima, a sve nekako krivo krenulo…
Danas sam isto negativna na testu, a muž pozitivan.
Tejuska vama sretno sutra ❤️❤️
Posvudusa svekrva je bas noćna mora 🙄 Al ja volim kad mi ljudi tako odmah pokažu pravo lice, pa znam gdje da ih smjestim 🤯
A tek ova koja ne želi čuti za bebu… sigurno će se pokajati zbog svojih rijeci, ali bit će joj kasno, to se ne zaboravlja. Stvarno ne razumijem takve ljude.
Laku noć cure, sretno sutra na pregledu ako netko ima 🤗
Jutro cure..
Kako često idete sad u ovim tjednima na preglede? Svaka 3 ili 4 tjedna? Meni je zadnji uzv (na Sv. Duhu) bio 07.12. pa sam mislila ovaj tjedan.. To bi bilo otprilike 4 tjedna od zadnjeg, s tim da ovaj put idem prvo kod tog svog gin koji me inaće ne pregledava.. Nisu me ni sad naručili, ali pošto sam im javila što su mi rekli iz trudničke, da imaju gužvu tamo i primaju tek od 36 tjedna.. Onda su mi ovi napisali da nek dođem na pregled, parnim datumom do 10h ujutro, a neparnim do 17h. Ja im napišem čitabu, a oni odgovore tako jednom rečenicom. Valjda sam im dosadna pa tek tolko da me se riješe. Iskreno nemam pojma kakav će to uopće pregled biti s obzirom da su stalno naglašavali kako ne rade urin, tlak, vaganje, a ni uzv im ne štima.. Možda se nešto u međuvremenu promjenilo. Ako ne budem zadovoljna, imam D1 za bolnicu.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Evo tu piše..
https://www.plivazdravlje.hr/aktualno/clanak/24020/Pregledi-u-trudnoci.html
"U zdravih trudnica s neugroženom trudnoćom, koje obuhvaćaju oko 80% trudničke populacije, pregledi se obavljaju do 28. tjedna svakih mjesec dana, a zatim do 36. tjedna svaka tri tjedna. Sljedeći pregled obavlja se s 38 tjedana i nakon toga svakih tjedan dana do termina, odnosno navršenih 40 tjedana. Trudnice koje ne rode do navršenih 41 tjedana trudnoće pregledavaju se svaki dan do porođaja."
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji