Arsancres borac za ljudska prava 💪🏻❤️
Slažem se s curama, Omerta zamijeni ga, kad ćeš ako nećeš sad, najviše ti treba kad si trudna.
Elle držim fige da ostaneš negativna i da muž dobro prodje. Kod nas večeras opet on poz, ja neg. Sutra ćemo se javiti doktoru da vidimo sto nam je činiti. Morat ću odgoditi pregled sigurno zbog izolacije 😔
Tejuska želim brz oporavak malenome 🤗
Lovely i ja sam nakon 20. tjedna imala problema s donjim dijelom ledja, bas me jako bolilo, ali prošlo je, dva tri tjedna me to mučilo, vjerojatno se nešto širilo.
Kupila sam dosta robice za bebu u Next-u, bilo je u pola cijene sve, jedino mi je tako prihvatljivo 😊
Hm mi je inače dobar, ali sam nedavno kupila maloj paket od pet bodija onih običnih, i grozni su mi, tanki pamuk, razvuku se, bas nikakvi.
Svasta sam odjednom pročitala, ne znam tko je pitao za pelene, mi koristimo iz dm-a baby love premium, prezadovoljna sam. A kremu Weleda od nevena.
Laku noć svima 🤗
Hvala puno svima na podršci i savjetima. 💖 Zvat ću sutra prvo Sv. Duh da vidim ako ne mogu oni naručiti pa ću onda vidjeti kako i šta dalje..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Arsancres borac za ljudska prava 💪🏻❤️
Slažem se s curama, Omerta zamijeni ga, kad ćeš ako nećeš sad, najviše ti treba kad si trudna.
🙈🙈 Kad je meni preko glave tih doktora koji se ponašaju kao mali bogovi samo jer su doktori, pa kao ništa nikome ne smiješ reći, moraš biti zadovoljan s bilo čime, a nije ovo uopće bezazleno. Sve je to super kad je sve dobro i ide po planu, čisto sumnjam da baš nijedna trudnica iz njegovih kartona nema neki problem, podrška nula.
Jedino se nadam da će na Sv.Duhu barem biti normalni pa odraditi bez drame još tih nekoliko pregleda ❤️
Kako se ti osjećaš neovisno o tom pozitivnom testu? Luda kuća, malo pozitivni, malo negativni, joj 😔
------------
Cure koje imate preglede danas, sretno ❣️❣️
Dubrovčanka ajme super, baš ćeš mi javit sve kako ti je bilo 😉 Mi planiramo u ožujku, pa se nadam da se do tad neće nešto promijeniti.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Jutro svima.
Vi koje ste radile ogtt, kako vam je pisalo na uputnici?
Ja sad vidim online na Portalu Zdravlja da stoji ovako: OGTT standardni: 2 točke i sad kad sam guglala izbaci mi ovo: https://poliklinika-analiza.hr/opterecenje-glukozom-dvije-tocke/ jel to znači da mi vade krv samo dva puta, prije glukoze i onda tek nakon 2h?? Koliko znam trudnicama ide vađenje 3 puta ili to ovisi do laboratorija/doma zdravlja?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro, ja sam danas na Guk profilu u bolnici.
Rekli su mi u Petrovoj da si na V.Vrhovcu sam skupljas krv pa odnoseš na kraju ili drugi dan.
To mi je zvučalo prekomplicirano pa sam odlučila to odraditi u Vž bolnici. Tu te lijepo zaprime u dnevnu, hrane te i dolaze ti sestre vaditi krv.
Izgleda da je ipak šećer jer mi je ujutro opet bilo 5.6.
Sad su mi lijepo i uzv odradili, bebač konačno pošteno porastao (uvijek smo bili tjedan manji, sad je za dan dva i veći) ... Naravno moguće i pod utjecajem šećera.
Super je da sam izgubila kilu 🙈 iako se sad kroz Božić nisam striktno držala dijete, svakako ssm šećer i kruh smanjila.
LISTA PREGLEDA💚👶🎀
Amelie - 03.01
Lovely - 05.01
Ivana - 05.01
SaporeVero - 05.01
Tonka341 - 07.01
Dubrovčanka - 07.01
Arsancres - 10.01
_Katja_ - 10.01
Nooha - 10.01
Coksa - 11.01
Tina - 11.01
Boobamara - 12.01
Demi30 - 12.01
Tejuska - 12.01
Katsy - 12.01
EvaKB - 12.01
Dani30 - 13.01
Margita1906 - 14.01
Magy107 - 14.01
Fastazia - 17.01
Luck - 18.01
Meri97 - 18.01
Maya34 - 18.01
Pau18 - 18.01
Tani1984 - 18.01
Sunašce83 - 18.01
Elle - 20.01
Bambolina - 21.01
Anchy_23 - 27.01
Anchika - 28.01
Amelie sretno danas ♡
Moj sljedeći pregled je 20.1 💗
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Mislim da nisam napisala da je moj sljedeći pregled 3.2. Dotad isto moram odraditi ogtt i testove senzibilizacije, KKS, TSH. Bit će bockanja...😆
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Dobro jutro cure 💌
Omerta moram se složiti s curama da je ovo prestrašno kako ti se vodi trudnoća i nadam se da češ uspjeti to uskoro rješiti 💕
Katja hvala ti 🙂 držte se ti i mužić 🥰
Posvudusa joj i ja se nadam da nije ono što misliš da je 🤞
Nooha žao mi je radi šećera, znači dobro ipak da su te poslali.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Pozdrav cure, isprike jer vam se nisam javila nakon pregleda.. Baš sam u gužvi, neznam kud mi dani prolaze.
Uglavnom, sve je okej, bebačica ima 1300g(to je bilo s 29tt), skrivala nam se cijelo vrijeme s ručicama na licu i doktorica se trudila da ju pomake ali ništa. Samo smo uspjele vidjeti da pije tj jede i otvara usta 😍 Ma preslatko nešto. Za cervix kaže da je održan ali uloživ za vrh prsta. Nije se zamarala s tim, rekla je da je to normalno za ove tjedne. Nisam se ni ja previše opteretila time jer mi je dr baš super, lijepo nas vodi i vidi se da ima puno iskustva, tak da se nisam i nešto previše zabrinula. Stavila nam je pregled za dva tjedna, vjerojatno će me slati na uzv vena zbog tromboflebitisa kojeg sam imala prije trudnoće da se provjeri. Valjda ćemo onda i KKS raditi zbog pikica Clexana. Vidjet ćemo, bitno da je sve dobro. 😊😊
Tejuska idući pregled nam je za tjedan dana, 12.1.
Omerta držim fige da uspiješ obaviti uzv u bolnici ili da te čak žele primiti da se tamo vodiš, to bi bilo čak i najbolje. Kak cure kažu, možda da zbilja razmisliš da nađeš drugog dr jer ovo je zbilja koma. Kak može uopće i raditi s takvom opremom, nije mi jasno 😤
Nooha držim fige za šećer, da bude sve dobro 😘
------
Danas nam je stigao krevetić, jedvaaaa čekam da ga sastavimo 🙈 baš sam uzbuđena
Bili smo u Ikei u nedjelju, kupili namještaj i još stvari za kuću koje nam trebaju, sutra nam dolaze laminat postaviti i joooš maloooooo. Arsancres odmah sam se tebe sjetila i želim ti da se i vi čim prije riješite radova jer znam koliko ja jedvaaaa čekam da bude gotovo. Izgleda da će ipak beba doći na sve spremno😂😂😂😂 Naravno, i svima koje ste u nekim preuređenjima želim puno sreće i da lim prije budete gotovi. 😊
Još kupimo robicu za bebu, sve iz ljekarne i dm-a, složimo torbu i spremni smo. Samo to 😂😂😂
---
E da, ima koja preporuku za medo odjelca? Ne mogu ih nigdje naći, mislim neznam u čemu bi ju obukla kad budemo izlazili iz bolnice, ipak će još biti malo hladnjikavo u 3.mj
Sortiraj odgovore
Najstariji