Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elle 🙋‍♀️
    01. Siječanj 2022. 09:19

Cure sve najbolje vam želim,da uživamo još par mjeseci u trudnoći i da sve imamo tip top porod bez imalo muke 🤣😁
    Onda ćemo uživati ostatak godine s našim smotuljcima sreće💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

TiNa
    01. Siječanj 2022. 10:00

Demi30

Nazdravlje Stara Godina svima(kako se reče u nas u DU). Sve ono loše ostavite u njoj (ti Dubrovcanka tu ludu ženu, a ti TiNa šogoricu, i ne znam tko je još ono pisao za svekrvu 😂😂😂) a ja bi mogla ostavit frižider malo 😂

Hvala tako ce i bit

Demi30

Nazdravlje Stara Godina svima(kako se reče u nas u DU). Sve ono loše ostavite u njoj (ti Dubrovcanka tu ludu ženu, a ti TiNa šogoricu, i ne znam tko je još ono pisao za svekrvu 😂😂😂) a ja bi mogla ostavit frižider malo 😂

mi smo Najbitnije i tak mora to bit i ostat. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    01. Siječanj 2022. 10:03

Curke zahvaljujem se svima tko je napisao predivne zelje za nas i nase bebe, ja sam bila kod brata i njegove cure, dosao mi je i muzic puzic, radio je do 19 pa smo kod mojih prespavali
    Bilo je opusteno i veselo. 🎉😍Ja se takoder pridruzujem svim dobrim zeljama za sve nas i nase beboline. Nek bude sve dobro ❤️🙏🥂🎉volim vas sve 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Demi30
    01. Siječanj 2022. 10:16

Sretna, zdrava i vesela Nova godina svima! Neka vam se ispune sve želje 🥂🙏 🎆 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    01. Siječanj 2022. 10:50

Cure, je li normalno da ja vec oko mjesec dana stojim na istoj kilaži? Mislila sam da sam oko Božića dobila kilo, ali već slijedeći dan je taj kilogram nestao, tako da sam se vjerojatno samo dobro najela taj dan.  Ispočetka sam kukala kako sam natukla odmah ta 3,5-4 kg i brinula sam se kako ću se puno debljat do kraja. Sad se brinem što sam stala na vagi 😂🤦‍♀️🤦‍♀️ Jooj da mi se probudit jedno jutro da se ne brinem oko ničega 😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Maya34
    01. Siječanj 2022. 10:52

Drage moje trudnice želim vam najsretniju godinu! Puno ljubavi, sreće, radosti, a najviše zdravlja! I svakoj od nas želim da ostatak trudnoće bude školski, kao i porod 😊
    I još, hvala svakoj od vas na riječima utjehe, ohrabrenja, za svaki savjet pa i osmijeh! 🥰❤️🤗

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Mariina1106
    01. Siječanj 2022. 10:52

Buduće mame želim vam sve najbolje u novoj godini koja će za nas sve biti posebna! Jako se radujem svemu sto nam dolazi 🎉🎉

EvaKB
    01. Siječanj 2022. 11:28

Sretna nova godina.
    Mi smo bili kod kumova, samo nas 4 i ponosna sam jer sam izdrzala do 3 ujutro. Pretpostavljam da me drzao secer, kojeg inace inace izbjegavam sad u trudnoci, iz bezalkoholnog "kuhanog vina".

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

elle 🙋‍♀️
    01. Siječanj 2022. 11:47

Demi30

Cure, je li normalno da ja vec oko mjesec dana stojim na istoj kilaži? Mislila sam da sam oko Božića dobila kilo, ali već slijedeći dan je taj kilogram nestao, tako da sam se vjerojatno samo dobro najela taj dan. Ispočetka sam kukala kako sam natukla odmah ta 3,5-4 kg i brinula sam se kako ću se puno debljat do kraja. Sad se brinem što sam stala na vagi 😂🤦‍♀️🤦‍♀️ Jooj da mi se probudit jedno jutro da se ne brinem oko ničega 😂

Mislim da ne trebaš brinuti, dobivanje kila je stvarno individualno.Meni je frendica slala sliku svoje trudničke di se vidi kak je jedan mjesec dobila 4kg,jedan 2kg,pa onda ništa i sasvim uredna trudnoća i sad malac ima 3 mjeseca.
    A ovo da se ne brinemo oko ničega možemo zaboraviti do kraja života 🤣🤣🤣

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Nooha
    01. Siječanj 2022. 11:48

Sretna nova godina svim curama, ajme ja joj se baš veselim.
    Jedva čekam proljeće i svemu što nam ono nosi! 🌺🌹🌺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.