Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maya34
    24. Prosinac 2021. 11:53

Došla sam samo na brzinu da vam poželim lijep, miran i blagoslovljen Badnji dan ❤️
    -
    Demi, čitala sam da se često dogode padovi u trudnoći (nizak tlak, vrtoglavica) i da je beba u tom slučaju baš zaštićena. Smiri se, sigurno je sve oke i bitno da se ti nisi jače lupila 🤗
    -
    Odoh dalje kuhati, pripremati itd. (eh, mi žene 🙈🤷🏻‍♀️) 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• MarijanaMartin
    24. Prosinac 2021. 12:13

Demi30

Cure ja se tresem od straha upravo. Pala sam, ničim izazvana, saplela se o vlastite noge. Vjerojatno sam izgubila ravnotežu na trenutak.. Pala sam cijelom duzinom prema naprijed, najviše na koljena, ali sam i na trbuh. Nisam se ozlijedila, ali sam se užasno prepala. Baby watcher pokazuje otkucaje. Pratit cu malo danas… Ne znam bi li se trebala pregledat? Može li nešto biti, što mislite?

Ja sam u prvoj trudnoći stalno padala. Na sreću, uvijek na leđa i guzicu. Mislim da trebate paziti (pogotovo prva trudnoća) jer se težište tijela mijenja(trbuh vas vuče naprijed, stopala se šire, zdjelica pomiče i dr)  i mozgu treba vremena da se "snađe" u prostoru! Zato polako i samo po sigurnim površinama. Izbjegavati sklisko i penjanje na stolice i stolove. Ugodno ovo blagdansko vrijeme vam želim! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tejuska♡
    24. Prosinac 2021. 12:32

Omerta

Tejuska♡

Vecer svima ♡Hvala puno na svim linkovima za kolica 🤗
    Danas sam krvnu sliku vadila,uglavnom ok je,ali sam odjednom postala anemicna 🙄 prije 2mj zeljezo bilo 19 sad je palo na 6 🤔 uglavnom eto,ostalo je okej

Jutro svima!!
    A kakve su ti one prve tri stavke: eritrociti, hemohlobin i hematokrit?? Jesu ti i one snižene ili samo željezo? Osjećaš li kakve tegobe? Pretpostavljam da će ti gin dati neku terapiju..

Ne znam,kod nje su nalazi,ona ne rekla da je sve nekako poviseno i snizeno ali su male razlike.
    Pa ipak je preko mj.dana proslo od korone pa se stabiliziralo valjda..Kazem samo to zeljezo skroz palo.
    Nemam tegoba iskreno,nos mi je jedino jos zastopan ali osim toga doista ne,niti kasljem niti ista slicno.Najiskrenije mislim da me sumamed spasio🤔

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    24. Prosinac 2021. 12:38

Drage moje da vam pozelim sretan Badnji dan,da ga provedete u miru,slozi i ljubavlju sa vasim najmilijima ♥️♥️
    Demi,danas je ocito dan za takve stvari,meni je N maloprije tako skocio na trbuh da sam se sasrala,osjetim je sada pa sam mirnija ali uzas.Vjerujem da je i tebi koma bilo😪ali zasticeni su oni kako katsy kaze .. iako 🥴
    Katsy uhh to je negdje peklo jakoo😒😒

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• katsy
    24. Prosinac 2021. 13:24

Tejuska♡

Drage moje da vam pozelim sretan Badnji dan,da ga provedete u miru,slozi i ljubavlju sa vasim najmilijima ♥️♥️Demi,danas je ocito dan za takve stvari,meni je N maloprije tako skocio na trbuh da sam se sasrala,osjetim je sada pa sam mirnija ali uzas.Vjerujem da je i tebi koma bilo😪ali zasticeni su oni kako katsy kaze .. iako 🥴
    Katsy uhh to je negdje peklo jakoo😒😒

Ma peklo je jako 😑 ali brzo je proslo jer sam namazala cistim maslinovim uljem i stavila gazu. Najbitnije je ne hladit vodom tada.
    Sad je tu oziljak samo izgleda ko deeeebela strija 😆 
    Trbusi su nezgodni moramo se naviknut na njih jer zapinjemo..ja svaki dan uprljam majicu na trbuhu

Tonka341
    24. Prosinac 2021. 13:26

Cure jel koju od vas svrbi koza? Znaci meni je zadnjih par noci neizdrzivo. Po danu bude ok a po noci bas koma :/. Mislim ja i inace imam problema sa suhom kozom i atopijskim dermatitisom pa je valjda sad to jos pojacano od rastezanja koze :/.
    Katja i Arsencrres 

Ante 💙 Maro 💙

Tonka341
    24. Prosinac 2021. 13:37

Pobjegao mi post.
    Ugl. Katja i Arsencres slazem se s vama. Tako je i meni bilo. Prvo je netko napravio fejs grupu koja nikad nije previse zazivjela jer isto dosta curka nije imalo fejs. Kasnije kad smo sve rodile dio nas se prebacilo na Teams,a dio na Viber i to sta kazete, ono plus 1000 poruka dnevno. Meni je to uz malu bebu i diplomski koji sam tada pisala bilo nemoguce za popratit pa sam izasla, ali mislim i da nisam imala diplomski tesko da bi to sve uspjela popratit. Svaka cast curama koje su to stizale, ali za meni je to bilo previse tipkanja 🙈😂.
    Demi znam da si u brizi ali bit sve u redu. Ja sam u prvoj trudnoci pala na stepenicama i sve je bilo ok, ali isto sam pretrnula od straha. Bebice su dobro zasticene unutra.
    Katsy odjeca je preslatka. Sva ta mala odjeca je nedoljiva 🤭. Ja za prvog malca uopce nisam kupovala 50 i dobro da nisam jer se rodio sa 53 cm tako da smo mi odmah sa 56 startali ,a i imaj u vidu da ti c&a i ima nesto manje brojeve tako da bi ti 56 trebalo biti ok.
    Nego gdje nam je Milica.Kamilica? Vec sam bila jednom pitala i cini mi se da se ona vec jako dugo ne javlja. Zapamtila sam ju po tome sta isto doji u trudnoci i ima malca koji je vrsnjak s mojim 😁.
    Cure uzivajte u badnjaku ☺.

Ante 💙 Maro 💙

Amelie
    24. Prosinac 2021. 13:47

Demi30

Hvala ti katsy, umirila sam se i legla na bok. Osjećam pokrete bebe pomalo, a baby watcher pokazuje normalne otkucaje pa se nadam da je sve ok. Čitala sam baš o padovima i nezgodama u trudnoći, izgleda da se događa češće nego što sam mislila. Ali kao što kažeš, beba je dobro zaštićena, pogotovo sad dok još nije velika trudnoća. Trebala bi biti nedaj Bože teška ozlijeda da bi nešto bilo. Ja sam se nekako dočekala na ruke i koljena, ali ipak sam dodirnula trbuhom pod. Više sam se prepala nego što je zapravo nešto bilo. Ne znam ni sama kako sam uspjela past. A tebi je to baš bilo gadno čovječe. Nadam se da si dobro sad 🙏

Počeo ti hormon relaksin djelovati pa su ti možda i ligamenti malo popustljiviji i sve.. da, padovi su česti i treba biti oprezan, ali stvarno mislim da nema mjesta panici. Posebno jer i dalje osjetiš bebine pokrete i one su jako dobro zaštićene unutra.. ne brini:)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Nooha
    24. Prosinac 2021. 14:00

Ja sam isto promislila da ne želim u dodatnu grupu. Prvo mi je palo na pamet previše poruka, a sad ste mi neke od vas to i potvrdile.
    Ja nače imamo malu privatnu firmu + još sam i faks dodatan upisala tako da u nekom formalnom smislu za mene nema porodiljnog na onaj uobičajen način da je samo beba u pitanju! 
    Ima još jedan važan faktor - sviđa mi se dio anonimnosti koja ipak tu postoji.
    Tako da dokle god ste tu, pratim vas i citam redovito iako se ne javljam baš često pa ako i sve odlučite prije poroda otići zahvalna sam i za ovo vrijeme koje smo bile tu. 
    Evo ja sutra punim svojih 27 tt, to mi je bio onaj neki prvi cilj, minimum minimuma koji sam željela dostići. Evo sreća pa u ovoj trudnoci još nije otvaranje kakvo sam u prošloj imala od 20 tt. Tako da je sad vec i psihicki malo lakse pa dalje lagano dan po dan pa dokle dođemo. 
    Evo za kraj da pohvalim svog muža - uvijek je bio od max pomoći, a sad extra. Lijepo smo si razdjelili sve kućanske 
    poslove unazad tjedan dana.
    Tako smo uspjeli i 7 vrsta kolača ispeći (toliko nisam ni kad sam bila u top formi 😂) i cijelu kuću počistiti i evo za danas već sve završili pa sad odmaramo, a da se nismo ni jedan dan baš ubili od posla.
    Dakle, dobra organizacija i pomoć od presudne su važnosti da se ne luduje i živčani pred Božić kako to kod mnogih viđam.
    Neka vam je sretan i blagoslovljen ova Badnji dan i nadolazeća večer. 

elle 🙋‍♀️
    24. Prosinac 2021. 14:01

Katsy preslatka je robica i da stvarno je teško odoliti 💕
    Demi slažem se s curama da je beba dobro zaštićena i da bi sve trebalo biti u redu ali jasno mi je da si se prepala, odmori i prati kako se osječaš i dobro je da imaš watcher 💓

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.