Ja imam malo drukčiji "problem". Moja svekrva ne zna doći kod nas bez barem 3-4 pune vrećice. Svaki put nam ima potrebu nešto donijet, darovati. A živimo u istome gradu i viđamo se jako često. Kako mi je rizična trudnoća i ja nigdje ne idem, ona je došla da me malo vidi prije nekoliko dana i vraćala se doslovno 3 puta u auto iz stana da mi donese sve ono što je ponijela. Donijela mi je nekoliko kilograma domaćih kolačića, domaći džem, neke tegle zimnica, naranče i limune, poklonila mi ukrase za bor, neke slane grickalice, posijala mi božićnu pšenicu i donijela, kupila još neke sitnice... Kad god skuha nešto što ja volim, šalje. Počela je već ići po dućanima i gledati stvari za bebu. Lijepo je to od nje, ali dosta puta nam tako donese nepotrebne stvari i mi ne znamo gdje ćemo s tim. Muž joj je rekao da malo smanji to trošenje, mi smo obitelj i ne mora se pri svakoj posjeti nešto donijeti. Ali džaba njoj to objašnjavat... Već je sad pripremamo da ne želimo da nam se za dijete kupuju stvari koje nam ne trebaju i da nas radije prvo pita ako baš želi nešto kupit. Jer već vidim punu kuću nekakvih plišanaca i plastičnih igračaka, robice koja nam ne treba itd. 😂🤦♀️🤦♀️ A ja sam totalni minimalist, ne volim puno stvari po kući, čistunka sam i volim da mi je sve čisto, uredno, nenatrpano. Kad je vidim da dolazi sa vrećicama muka mi dođe 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Posvuduša ma slažem se, svakako. Imam sreću što nam stvarno i moji i njegovi žele sve najbolje, blizu su nam i možemo na njih računat u svemu, pogotovo ja kad sam ovako sama, a moram mirovat. Ne bi ništa ni pojela da nema njih 😂 I ja kažem mužu sto puta pusti je da nam kupuje ako je to veseli i ako je to jedini problem koji imam s njom, ja sam sretna žena. Cure stigao nalaz urinokulture. Sve je uredu. Nikako mi nije jasan onako loš nalaz urina i ti pozitivni albumini na onoj trakici kad sam bila na pregledu. Valjda je to kod mene jednostavno tako.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Btw mi smo uzeli onu cybex autosjedalicu jaje koje nam ide i na kolica i jako smo zadovoljni. Sviđa mi se šta ima opciju kad pritisneš tipku i povućeš da se jaje produži da beba bude više u nekakvom ležećem položaju. 😄
Sad je na 10 posto u baby centru.
Jel to s pojasom ili isofix? Sori ako sam te to već pitala 🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo poslala i ja zahtjev za grupu. super da si napravila.
Ja sam do sada samo neke sitnice uzela, baby monitor i izdajalicu sa aliexpress, dobili sno par stvari koje su seke sacuvale od svojih, ali nista vece jos nismo ni poceli. Dobro, neke stvari tipa kolica sa kosarom ce ci posuditi frendica cija mala taman izlazi iz njih, kadicu, kinderbet i kosaru na kotacice imamo od moje sestre, zapravo od vecih stvari moram kupiti jaje.
Napokon sam pocela osjecati nesto, vec sam bila zabrinuta zasto ne osjecam nista, ali sad je to sigurno to, mali je aktivan, kad se to pojaca bome ce me dobro mlatiti.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Dubrovčanka i ja bi ti odigrala kako je posvudusa napisala 🤭🤭 Kad su se već sad konkretno nešto ponudili, bolje iskoristi to jer tko zna što će biti kasnije 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Vecer svima ♡
Hvala puno na svim linkovima za kolica 🤗
Danas sam krvnu sliku vadila,uglavnom ok je,ali sam odjednom postala anemicna 🙄 prije 2mj zeljezo bilo 19 sad je palo na 6 🤔 uglavnom eto,ostalo je okej
Demi kod mene je ista situacija,ona puuuno radi domace zimnice i slicno i stalno salje i donosi sve i svasta,ali uglavnom hranu i za decke sitnice.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja nemam FB tako da vam se tamo necu moci pridružiti.. ali valjda cemo biti i tu aktivne do samih termina?:)
Ovo sto se rodbine i stvari tiče.. moji na svaku drugu stvar sto kazem da ce mi trebati vicu mi cemo! A njegovi ne kupujte nista sve ćete dobiti. Iskreno nisam za neki ludi konzumerizam.. i ok mi je nesto i reciklirati, ali brate mili da ko siroče ne mogu svom prvom, dugo čekanom djetetu kupiti nešto robice ili nova kolica u kojima se već 4.ero djece nije vozilo.. mislim da mogu i budem! U krajnjoj liniji mogu si misliti što hoće ja ću po svom. Muž me ne podržava baš jer njemu je to sve kao rasipanje novca, ali briga me ja ću opet po svom🙈🙈 I strašno mi ide na živce to kad te zatrpaju s vagonima nepotrebnih stvari bez da te pitaju prije.. grrrrr
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Tejuska onda nam je isto, puna mi je kuća džemova, tučenih maslina, ajvara, paprika, evo sad i božićnih kolača...toliko ih je napravila da ni ja ni moja mama nismo trebale napravit nijedan ove godine. Sad me zvala da će mi ujutro donijeti prikle, salatu od hobe i riblju paštetu 😂 Što se tiče željeza, probaj konzumirati više ovih crvenih stvari, onih sokova itd. Ne znam koliko pomaže, ali ne može odmoć.
Dubrovčanka, da eto mene na pola još malo, počela sam osjećati intenzivnije lupkanje i pokrete, a i rastem pomalo. Sreća pa sam stala s kilima, kukala sam kako puno dobivam, ali evo vec duže vrijeme sam na +3,5 kg. Ide vrijeme, ali ja čekam da prođe barem još nekoliko tjedana da se još malo opustim. I dalje sam ja u grču i strahu jer sam otpočetka navikla da je stalno neko krvarenje, bolovi, grčenja. Grozno, ali kao da stalno čekam što je slijedeće 😧
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Ja nemam FB tako da vam se tamo necu moci pridružiti.. ali valjda cemo biti i tu aktivne do samih termina?:)
Ovo sto se rodbine i stvari tiče.. moji na svaku drugu stvar sto kazem da ce mi trebati vicu mi cemo! A njegovi ne kupujte nista sve ćete dobiti. Iskreno nisam za neki ludi konzumerizam.. i ok mi je nesto i reciklirati, ali brate mili da ko siroče ne mogu svom prvom, dugo čekanom djetetu kupiti nešto robice ili nova kolica u kojima se već 4.ero djece nije vozilo.. mislim da mogu i budem! U krajnjoj liniji mogu si misliti što hoće ja ću po svom. Muž me ne podržava baš jer njemu je to sve kao rasipanje novca, ali briga me ja ću opet po svom🙈🙈 I strašno mi ide na živce to kad te zatrpaju s vagonima nepotrebnih stvari bez da te pitaju prije.. grrrrr
Osobno planiram biti i tu aktivna, ništa bez foruma 😁
Apsolutno se slažem s tobom, toliko sam čekala i sad stvarno uživam u svakoj kupovini. Trudim se da ne pretjerujem ali želim da ima sveee 😊 Mene moj šokirao jer mene stalno zeza da koliko mi odjeće treba a za malu kaj god mu pokažem da mi se sviđa odmah: kupi joj,kaj čekaš. 😯😆
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji