Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EvaKB
    24. Prosinac 2021. 14:41

Tonka341

Cure jel koju od vas svrbi koza? Znaci meni je zadnjih par noci neizdrzivo. Po danu bude ok a po noci bas koma :/. Mislim ja i inace imam problema sa suhom kozom i atopijskim dermatitisom pa je valjda sad to jos pojacano od rastezanja koze :/.
    Katja i Arsencrres

Ja imam inace normalnu do masnu kozu i masno vlasiste. Sad mi je sve suho. Lice mazem vise puta dnevno, sto sa kremom, hijaluronom, uljima...tijelo me svrbi za popi...jedino mi je super za kosu jer ju moram prati jednom tjedno i to vise jer mi je nekak fuj ne oprat nego sto sto iza prljavo.
    Cure nemojte pretjerati sa pripremama, treba i odmoriti. Mi u firmi imamo slobodni dan za rodendan, a kako je meni na Bozic onda sam ja uzela jucer za pecenje kolaca. Sutra idemo mojima jer je i mom tati isto rodendan kao i meni na Bozic, a prekosutra muzevima tako da sto se tice priprema srecom sam imala samo par kolaca koje sam danas nosila u firmu za rockas i koje cu uzeti sto sto ima sto muzevim da ne dodem dodem bas praznih ruku. Ostalo ce sve majke i sestre. 

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Omerta
    24. Prosinac 2021. 19:51

Tejuska♡

Omerta

Tejuska♡

Vecer svima ♡Hvala puno na svim linkovima za kolica 🤗
    Danas sam krvnu sliku vadila,uglavnom ok je,ali sam odjednom postala anemicna 🙄 prije 2mj zeljezo bilo 19 sad je palo na 6 🤔 uglavnom eto,ostalo je okej

Jutro svima!!
    A kakve su ti one prve tri stavke: eritrociti, hemohlobin i hematokrit?? Jesu ti i one snižene ili samo željezo? Osjećaš li kakve tegobe? Pretpostavljam da će ti gin dati neku terapiju..

Ne znam,kod nje su nalazi,ona ne rekla da je sve nekako poviseno i snizeno ali su male razlike.
    Pa ipak je preko mj.dana proslo od korone pa se stabiliziralo valjda..Kazem samo to zeljezo skroz palo.
    Nemam tegoba iskreno,nos mi je jedino jos zastopan ali osim toga doista ne,niti kasljem niti ista slicno.Najiskrenije mislim da me sumamed spasio🤔

Ma ja sam mislila ako možda "osjećaš" nekako to nisko željezo (slabost, vrtoglavice i sl).
    Eto meni se TSH dobrano snizio u ovih 2 tjedna.. Sa 4.68 pao na 1,919. 🤷‍♀️ Samo uz njega je sad malo niži i FT4. On mi inače koliko znam nikad nije bio ispod donje granice. Evo nalaza pa ako bi netko to znao protumačiti ili usporediti sa svojim nalazima? https://ibb.co/zJ2dP4r Konzultacije su mi u ponedjeljak, baš me zanima šta će reći. Pretpostavljam da mi terapija neće trebati. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    24. Prosinac 2021. 19:56

Ps: ugodno Badnje veće svima! Uživajte sa svojim najmilijima! 🎄

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Amelie
    25. Prosinac 2021. 00:16

Sretan vam svima Božić i da nam idući bude još ljepši s našim malim štrucama u rukama!😘🥰🥰

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

anchika
    25. Prosinac 2021. 07:22

Sretan Bozic drage zene, vama i vasim obiteljima a posebno malisanima koji ce nam tek doci na ovaj svijet❤

elle 🙋‍♀️
    25. Prosinac 2021. 08:26

Sretan Božić mamee 🎅🎄 
    Meni je najljepši do sad a već jedva čekam sljedeći sa svojim najvećim poklonom 💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Maya34
    25. Prosinac 2021. 08:48

Drage trudnice, vama i vašoj obitelji želim sretan i blagoslovljen Božić! ❤️😊
    EvaKB tebi i sretan rođendan i sve naaajbolje želim! 🥰

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tonka341
    25. Prosinac 2021. 09:05

Drage trudnice, zelim vam svima sretan i blagoslovljen Bozic! 🎄❤️☺️
    EvaKB sretan rodendan i sve najbolje 🥳🎂.

Ante 💙 Maro 💙

LucK
    25. Prosinac 2021. 10:25

Sretan Božić svima 🎄💞🤩
    EvaKB sretan rođendan! 😍

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    25. Prosinac 2021. 10:33

Omerta

Tejuska♡

Omerta

Tejuska♡

Vecer svima ♡Hvala puno na svim linkovima za kolica 🤗
    Danas sam krvnu sliku vadila,uglavnom ok je,ali sam odjednom postala anemicna 🙄 prije 2mj zeljezo bilo 19 sad je palo na 6 🤔 uglavnom eto,ostalo je okej

Jutro svima!!
    A kakve su ti one prve tri stavke: eritrociti, hemohlobin i hematokrit?? Jesu ti i one snižene ili samo željezo? Osjećaš li kakve tegobe? Pretpostavljam da će ti gin dati neku terapiju..

Ne znam,kod nje su nalazi,ona ne rekla da je sve nekako poviseno i snizeno ali su male razlike.
    Pa ipak je preko mj.dana proslo od korone pa se stabiliziralo valjda..Kazem samo to zeljezo skroz palo.
    Nemam tegoba iskreno,nos mi je jedino jos zastopan ali osim toga doista ne,niti kasljem niti ista slicno.Najiskrenije mislim da me sumamed spasio🤔

Ma ja sam mislila ako možda "osjećaš" nekako to nisko željezo (slabost, vrtoglavice i sl).
    Eto meni se TSH dobrano snizio u ovih 2 tjedna.. Sa 4.68 pao na 1,919. 🤷‍♀️ Samo uz njega je sad malo niži i FT4. On mi inače koliko znam nikad nije bio ispod donje granice. Evo nalaza pa ako bi netko to znao protumačiti ili usporediti sa svojim nalazima?https://ibb.co/zJ2dP4r Konzultacije su mi u ponedjeljak, baš me zanima šta će reći. Pretpostavljam da mi terapija neće trebati.

Osjecam da mi ponekad preskace srce,jako su mi hladne noge,po 2h ne mogu ugrijati to je jedino,drugo ništa.
    Imala sam iza covida strasne vrtoglavice to sam pisala vec nekoliko puta,sad pomalo jenjava kako bi rekla,jedem slaniju hranu da mi tlak digne. 
    Kako god doma mjerim on je nizak a zadnji puta kod nje bio  140🥴 
    Tak da fakat ne znam🤔

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.