Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demi30
    24. Prosinac 2021. 08:35

Hvala ti Dubrovčanka, stvarno jest svaki dan sve lakše i lakše. 
    Također, nazdravlje Badnji dan i od mene ❤️🥂
    A što se tiče muževa, moj je isto posebna biljka 😂
    Nama je ova trudnoća stvarno dugo željena i teško ostvarena, pa je možda zato još više takav, ali nekad ga ne prepoznajem. Mene svaki dan zove dostava i stižu mi paketi. Neki dan je stigao parni čistač ("jer kad beba krene puzat bilo bi dobro da je to sve malo čišće") i Canon fotoaparat ("da možemo sami lijepo slikavat dijete"). Sad me davi s onim Babybjorn bouncerom 🤦‍♀️ A ja ne želim još ništa, računam kad dođe doma s broda ići ćemo u shopping, a tad će već i biti vrijeme da pomalo kupujemo. Nekako mi još rano.  A on je već kupio bočice i one Bibs dude (jer je čitao recenzije 😂). 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

elle 🙋‍♀️
    24. Prosinac 2021. 09:09

Dobro Vam badnje jutro cure.🌲
    Drago mi je da su se muževi pokrenuli, očito im kao i za sve treba malo dulje 😁 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Demi30
    24. Prosinac 2021. 09:14

posvudusa ja ne znam ništa o ničemu, on vodi brigu o svemu 😂 Moj poso je da ležim i jedem 😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Omerta
    24. Prosinac 2021. 09:18

Evo mene iz Vinogradske, opet vadila krv, ovaj put hormoni štitnjače, pa ću imati svježe nalaze za pregled u ponedjeljak. Baš me interesira kakvi će biti.  Vadila sam sve kompletno, TSH, FT3, FT4, ANTI-TPO i ANTI-TG. Držite fige da se TSH stabilizirao ili da bar nije više porastao. 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

LucK
    24. Prosinac 2021. 09:28

Jutro cure🎄💞 na dobro vam došao badnji dan😘
    Ja evo čekam nastavak anomaly scana, pa ćemo na ručak kod svekrve pa putujemo za Dalmaciju kod mojih 😍

31👩‍❤️‍💋‍👨38

EvaKB
    24. Prosinac 2021. 09:41

anchika

Evakb hvala za linkove! Negdje je netko rekao da je izdajalica s alija kao i tu iz ducana pa mozda i ja naruci.

Neki dan mi je iskocila reklama za baby monitor na mall.hr, identican kao ovaj koji sam ja uzela, samo sto je na mall 700kn

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

• katsy
    24. Prosinac 2021. 09:46

Malo poklona za bebicu, kao sto je netko napisao "tesko je odoliti" tako je sve maleno da me strah kako cu oblaciti bebaca! Ovo je sve br 56, br 50 mi je ajme maaaleni, nezz treba li kupovat br 50!?
    Prva odjeca: https://ibb.co/9yZqHFn 😊😊

Demi30
    24. Prosinac 2021. 11:25

Cure ja se tresem od straha upravo. Pala sam, ničim izazvana, saplela se o vlastite noge. Vjerojatno sam izgubila ravnotežu na trenutak.. Pala sam cijelom duzinom prema naprijed, najviše na koljena, ali sam i na trbuh. Nisam se ozlijedila, ali sam se užasno prepala. Baby watcher pokazuje otkucaje. Pratit cu malo danas... Ne znam bi li se trebala pregledat? Može li nešto biti, što mislite? 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• katsy
    24. Prosinac 2021. 11:38

Demi30

Cure ja se tresem od straha upravo. Pala sam, ničim izazvana, saplela se o vlastite noge. Vjerojatno sam izgubila ravnotežu na trenutak.. Pala sam cijelom duzinom prema naprijed, najviše na koljena, ali sam i na trbuh. Nisam se ozlijedila, ali sam se užasno prepala. Baby watcher pokazuje otkucaje. Pratit cu malo danas… Ne znam bi li se trebala pregledat? Može li nešto biti, što mislite?

Ja sam prosli tjedan imala nezgodu (opekla sam trbuh, punu šeflju vrele juhe sam zalila preko trbuha, sva sam se uspaničila i zvala na hitnu rekli su da namazem s bilo kojim uljem koje doma imam da nebi nabubrilo i da kontaktiram ginekologa kad mognem. Sutradan sam se cula s ginekologicom i rekla je da to nije nista, beba je jako zasticena u vodenjaku, to bi trebalo biti nesto silovno kao nedaj Boze prometna nesreca i gnječenje da bi se bebi nešto dogodilo.
    Ja sad imam ožiljak samo na trbuhu od opekotine.
    Važno je da je baby monitor dobar 😊 nadam se da si se malo umirila

Demi30
    24. Prosinac 2021. 11:43

Hvala ti katsy, umirila sam se i legla na bok. Osjećam pokrete bebe pomalo, a baby watcher pokazuje normalne otkucaje pa se nadam da je sve ok. Čitala sam baš o padovima i nezgodama u trudnoći, izgleda da se događa češće nego što sam mislila. Ali kao što kažeš, beba je dobro zaštićena, pogotovo sad dok još nije velika trudnoća. Trebala bi biti nedaj Bože teška ozlijeda da bi nešto bilo. Ja sam se nekako dočekala na ruke i koljena, ali ipak sam dodirnula trbuhom pod. Više sam se prepala nego što je zapravo nešto bilo. Ne znam ni sama kako sam uspjela past.  A tebi je to baš bilo gadno čovječe. Nadam se da si dobro sad 🙏

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.