Cure ako je netko mislio kupovati zidne tapete,naljepnice, postere i tako to u https://hiaworkshop.com/ , početkom Nove Godine poskupljuju cijene pa sad imaju 25% popusta. 🙈

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Cure ako je netko mislio kupovati zidne tapete,naljepnice, postere i tako to uhttps://hiaworkshop.com/ , početkom Nove Godine poskupljuju cijene pa sad imaju 25% popusta. 🙈
*povećavaju cijene... živio trudnički mozak 😅

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Zene koje imate otvorene komplikacije - da li svaki mjesec dostavite doznaku i poslodavcu ili je dovoljno samo dostaviti u HZZO? Tnx!
Svaki mjesec i poslodavcu! Šaljem sve to mailom.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Omerta meni piše samo na onom nalazu iz Petrove "kontrola u 6.i 8.mj trudnoće", mislim da možeš zapravo bilo kada doći u tom nekom periodu, da je bitno da obaviš pretragu, ali da nema sad ne znam kakav utjecaj baš neki određen tjedan. Svakako jedino to u 8.da možda ne bude ono pred termin za ne daj Bože senzibilizacije pa da daju na vrijeme terapiju

Cure evo dobre stare teme - kile. Ja ću u subotu bit točno 22 tjedna i do sada sam vratila 2 kg sto sam izgubila na početku i dobila 1.5kg. Na zadnjem pregledu (prije tj dana) doktorica ništa nije komentirala i radili smo anomly Scan i beba je bila manja za tjedan dana otprilike kako koja mjera ali meni otpočetka govore da mi je trudnoća manja. Doktorica je rekla da je sve okej. Mislite li da beba dovoljno dobiva? Ja u trudnoći bas pazim šta jedem pa ne jedem puno toga jer me strah alo gledam da bude i voća i povrća i mlijeka i mesa ali me strah da beba ne dobiva dovoljno.
Cure ako je netko mislio kupovati zidne tapete,naljepnice, postere i tako to uhttps://hiaworkshop.com/ , početkom Nove Godine poskupljuju cijene pa sad imaju 25% popusta. 🙈
Ovo je baš slatkooo.. jesi uzimala sebi? Ne znam koliko toga je ok uzeti da ne ugušim sobu.. kao nista ne kupujem.. a steta kaj poskupljuju:/
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Dubrovčanka mene između pregleda obazveno zbog nečeg ulovi panika. Prvo sam se jako bojala da neću Ostat trudna jer mi ne moj genijalni doktor rekao kada sam imala svega 22 godine da sam neplodna na temelju jednog ultrazvuka. Onda kada sam ostala trudna prokrvarila u ranim tjednima i ostala na komplikacijama do kraja trudnoće. K tome me stavio na dijetu zbog šećera i tako da me uvijek nešto brine. Hvala Bogu pa sam promjenila doktora. Maksimalno se trudim da ne progrijesim pa i pretjerujem.
Demi, Dubrovčanka hvala vam ❤️. Općenito svim curama na forumu. Bas od samog početka uvijek mogu računat na savjet ili barem utjehu i bas me smiri i to mi puno znaci. Evo čak se i bebica sada javila. Ja sam po prirodi paničar pa je meni OCo razdoblje teško i psihički jer bas gledam da je sve kako treba i da se od svega zaštitim. Šta bi ja dala da nisam paničar nemate pojma 😂
Vecer curke! 🌸
Nije me bilo malo sam vas pratila napreskokce ne zamjerite.
Nadam se da ste mi dobro sve! Evo ja sa pregleda danas i sve je ajnc A. Malena Rita raste ima 670g
I dobila sam tako prekrasne slike evo gledam ih cijelu vecer. Zaljubila sam se koliko je slatka i lijepa cijelo lice joj se vidi i bas je pravi curetak.
Iduci pregled 27.1
A prije toga imam OGTT 5.1
Probam vas upratiti pa cu biti malo aktivnija!
Puse svima 😘
Demi razumijemo se. Sama sebi sam najgori neprijatelj, a za druge glas razuma 😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji