Mislim da sam upravo imala prvu braxton hicksovu kontrakciju. Odjednom mi se stomak cijeli ukurutio, kao kamen. Trajalo je par sekundi pa je pomalo pustilo i bilo je skroz bezbolno. Jel to to?

29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Ja to još nisam imala nikad 😅 ni s prvom ni sad, možda me zaobiđe 🙈
Al ja žderem cijeli dan, Bože dragi

Arsancres ma jedi ajde. S nove ćemo paziti😅. I ja sam mlatnula svega 😂😂😂
Ja se stalno kao tješim kak će mi garant kile otić nakon poroda ko što su mi otišle nakon prvog, otišla u bolnicu s 14,5 kg u plusu, izašla za 2 dana s 11kg manje, ovaj ostatak se doslovno izgubio kroz mjesec dana. Da se ne znam, ne bi nikad rekla da sam tad rodila 😂😂 al sad mislim da će biti malo drugačija priča haha, ipak sam ko fosil već više od 2 godine, neusporediva mi je svakodnevnica s onom prije, fizička aktivnost, ma sve.. Al tješim se jer imam pozitivno iskustvo 🙈🙈🙈

Sreran Bozic djevojke, zelim Vam sve najbolje🎄❤
EvaKB sretan rockas 🎁🥳

Isuse cure, mi smo jucer bili kod mojih i pojela sam hrane koliko inace pojedem u 3 dana, da ne spominjem rodendansku tortu i kolace. Danas idemo svekrvi na drugu rundu, a onda od sutra jedem samo celer i pijem vodu. Ovo je nenormalno, ali moras sve probati, zar ne?

👩🦰38
👨🦱41
👶3
06.08.2025. ➕
Očekivani termin poroda 17.04.2026.
Isuse cure, mi smo jucer bili kod mojih i pojela sam hrane koliko inace pojedem u 3 dana, da ne spominjem rodendansku tortu i kolace. Danas idemo svekrvi na drugu rundu, a onda od sutra jedem samo celer i pijem vodu. Ovo je nenormalno, ali moras sve probati, zar ne?
HAHAHAHAHA celer i vodu🤣🤣🤣🤣crkoh hahahhaa
Eej a N.godina onda 🤣🤣
Na dijetu od 2.1 hahhahah

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Arsancres ma jedi ajde. S nove ćemo paziti😅. I ja sam mlatnula svega 😂😂😂
Ja se stalno kao tješim kak će mi garant kile otić nakon poroda ko što su mi otišle nakon prvog, otišla u bolnicu s 14,5 kg u plusu, izašla za 2 dana s 11kg manje, ovaj ostatak se doslovno izgubio kroz mjesec dana. Da se ne znam, ne bi nikad rekla da sam tad rodila 😂😂 al sad mislim da će biti malo drugačija priča haha, ipak sam ko fosil već više od 2 godine, neusporediva mi je svakodnevnica s onom prije, fizička aktivnost, ma sve.. Al tješim se jer imam pozitivno iskustvo 🙈🙈🙈
Tak i ja se tjesim kao ti🤣🤣osla roditi +9kg i izasla -11kg reko wow🤣🤣🤣

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Inace dobro vam jutro 😍♥️ nadam se da ste mi dobro sve 🎄🤗

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro zenske, nadam se da uzivate u blagdanima😊
Meni je dosta sire familije s kojima se ne vidimo tako cesto jucer ostalo iznenadeno kad su me vvidjeli sa skembicem, i bas je bilo fora😀 beban je bio zvijezda 😂🥰

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji