Drage moje zelim vam Sretan Bozic 🥰♥️😍
Evakb sve najbolje za tvoj rodendan ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sretan vam Božić 🎄🥰 nemojte pretjerivat s kolačima da ne bi bilo loših vrijednosti šećera 🙈
EvaKb želim ti sretan rođendan ❣️
Sretan vam svima Božić.
Meni je ovo daleko najbolji Božić i rođendan od kad pamtim sa najboljim poklonom 🥰
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Cure sretan Božić svima 🎄 Provedite ga veselo u krugu vaših najmilijih i budite mi zdrave 🙏❤️ Ja se još malo brijem zbog onoga pada jučer, palim baby watcher svako malo 🤦♀️ Valjda će me pustit uskoro ta zabrinutost i ne ponovilo se više nikad. A vi pazite kako hodate 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Brinem *, a ne brijem 😂 i sretan ti rođendan EvaKB ❤️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure sretan Božić svima 🎄 Provedite ga veselo u krugu vaših najmilijih i budite mi zdrave 🙏❤️ Ja se još malo brijem zbog onoga pada jučer, palim baby watcher svako malo 🤦♀️ Valjda će me pustit uskoro ta zabrinutost i ne ponovilo se više nikad. A vi pazite kako hodate 😂
Moja frendica je pala ko letva, al doslovno 🙈 u 32.tjednu, ravno na stomak, zapela za nešto na podu. Sve je bilo okej, zvala je hitnu da pita odmah šta da radi jer se baš složila, nije stigla ni reagirati.. Rekli su samo da prati pokrete,ali da se ne stresira jer je beba zaštićena i da vrlo vjerojatno baš ništa nije.
I stvarno je bilo sve okej. Događa se to garant puno češće nego mi mislimo, ali naravno da te opere strah kad se baš tebi dogodi 😔 ne brini se, najbolje da će tvojoj bebuški naštetiti to nakon svega što je prošla 🤗🤗🤗🤗❣️
Drage žene, sretan Božić ❤️ Nadam se da uživate sa svojim obiteljima ⛄️❤️
Dubrovčanka i Arsancres hvala vam, malo mi je lakše ☺️ Muž mi je reko da mi je za bebu gori ovaj moj stres nego taj pad 🤭
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Mislim da sam upravo imala prvu braxton hicksovu kontrakciju. Odjednom mi se stomak cijeli ukurutio, kao kamen. Trajalo je par sekundi pa je pomalo pustilo i bilo je skroz bezbolno. Jel to to?
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Ja to još nisam imala nikad 😅 ni s prvom ni sad, možda me zaobiđe 🙈
Al ja žderem cijeli dan, Bože dragi
Sortiraj odgovore
Najstariji