Ja nemam FB tako da vam se tamo necu moci pridružiti.. ali valjda cemo biti i tu aktivne do samih termina?:)
Ovo sto se rodbine i stvari tiče.. moji na svaku drugu stvar sto kazem da ce mi trebati vicu mi cemo! A njegovi ne kupujte nista sve ćete dobiti. Iskreno nisam za neki ludi konzumerizam.. i ok mi je nesto i reciklirati, ali brate mili da ko siroče ne mogu svom prvom, dugo čekanom djetetu kupiti nešto robice ili nova kolica u kojima se već 4.ero djece nije vozilo.. mislim da mogu i budem! U krajnjoj liniji mogu si misliti što hoće ja ću po svom. Muž me ne podržava baš jer njemu je to sve kao rasipanje novca, ali briga me ja ću opet po svom🙈🙈 I strašno mi ide na živce to kad te zatrpaju s vagonima nepotrebnih stvari bez da te pitaju prije.. grrrrr
Osobno planiram biti i tu aktivna, ništa bez foruma 😁
Apsolutno se slažem s tobom, toliko sam čekala i sad stvarno uživam u svakoj kupovini. Trudim se da ne pretjerujem ali želim da ima sveee 😊 Mene moj šokirao jer mene stalno zeza da koliko mi odjeće treba a za malu kaj god mu pokažem da mi se sviđa odmah: kupi joj,kaj čekaš. 😯😆
Slažem se da možemo tu nastaviti!;) A ovo za stvari.. mah.. nagovoriti ću ja svog.. moguće da kad šmizla dođe možda bude i gori od mene.. već se sad svima hvali da je poznato da je između tata i kćeri posebna ljubav pa sumnjam da će baš odoljeti. Vidim danas da je u baby centru popust 15% do 26.12. a opet ne da mi se sad kupovati jer jos nisam nista odlucila.. mozda bude boljih popusta u prvom mjesecu🤞
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Tejuska onda nam je isto, puna mi je kuća džemova, tučenih maslina, ajvara, paprika, evo sad i božićnih kolača…toliko ih je napravila da ni ja ni moja mama nismo trebale napravit nijedan ove godine. Sad me zvala da će mi ujutro donijeti prikle, salatu od hobe i riblju paštetu 😂 Što se tiče željeza, probaj konzumirati više ovih crvenih stvari, onih sokova itd. Ne znam koliko pomaže, ali ne može odmoć.
Dubrovčanka, da eto mene na pola još malo, počela sam osjećati intenzivnije lupkanje i pokrete, a i rastem pomalo. Sreća pa sam stala s kilima, kukala sam kako puno dobivam, ali evo vec duže vrijeme sam na +3,5 kg. Ide vrijeme, ali ja čekam da prođe barem još nekoliko tjedana da se još malo opustim. I dalje sam ja u grču i strahu jer sam otpočetka navikla da je stalno neko krvarenje, bolovi, grčenja. Grozno, ali kao da stalno čekam što je slijedeće 😧
Presmjesno mi je kak si sama a sveki te zatrpava hranom kao da vas ima petero u kući.. hjoj, a opet lijepo da te obiđe i da ne moraš sama u nabavku! 😁
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ja nemam FB tako da vam se tamo necu moci pridružiti.. ali valjda cemo biti i tu aktivne do samih termina?:)
Ovo sto se rodbine i stvari tiče.. moji na svaku drugu stvar sto kazem da ce mi trebati vicu mi cemo! A njegovi ne kupujte nista sve ćete dobiti. Iskreno nisam za neki ludi konzumerizam.. i ok mi je nesto i reciklirati, ali brate mili da ko siroče ne mogu svom prvom, dugo čekanom djetetu kupiti nešto robice ili nova kolica u kojima se već 4.ero djece nije vozilo.. mislim da mogu i budem! U krajnjoj liniji mogu si misliti što hoće ja ću po svom. Muž me ne podržava baš jer njemu je to sve kao rasipanje novca, ali briga me ja ću opet po svom🙈🙈 I strašno mi ide na živce to kad te zatrpaju s vagonima nepotrebnih stvari bez da te pitaju prije.. grrrrr
Osobno planiram biti i tu aktivna, ništa bez foruma 😁
Apsolutno se slažem s tobom, toliko sam čekala i sad stvarno uživam u svakoj kupovini. Trudim se da ne pretjerujem ali želim da ima sveee 😊 Mene moj šokirao jer mene stalno zeza da koliko mi odjeće treba a za malu kaj god mu pokažem da mi se sviđa odmah: kupi joj,kaj čekaš. 😯😆
Slažem se da možemo tu nastaviti!;) A ovo za stvari.. mah.. nagovoriti ću ja svog.. moguće da kad šmizla dođe možda bude i gori od mene.. već se sad svima hvali da je poznato da je između tata i kćeri posebna ljubav pa sumnjam da će baš odoljeti. Vidim danas da je u baby centru popust 15% do 26.12. a opet ne da mi se sad kupovati jer jos nisam nista odlucila.. mozda bude boljih popusta u prvom mjesecu🤞
I ja bi voljela da se družimo ovdje barem do svih termina 🥰 baš ste mi super curke.
Čoksa do kada planiraš ostaviti grupu da se može naći u tražilici?
Privatna je, ne vidi se unutra tko sta pise, dok se malo se skupimo tko bude htio. Meni je tamo preglednije i lakse zbog slika, i kasnije. Navikla s prvo dvoje da imamo fejs grupu i messenger, brze se vidi dok je beba a imas neko pitanje
Ja isto nemam FB. A sjećam se kako mi je bilo zao kad sam bila na Proljetnim bebama 2020 pa su se cure skupile i otišle na whatsapp grupu, malo po malo i svi su prestali pisati na forumu. A ja sam se kasno priključila i uglavnom čitala pa sam ostala bez grupe za podršku 😊
Demi mozes meni poslati salatu od hobotnice i riblju paštetu, oboooozavam 😋😆
Laku noć svima, odmorite se 😴
EvaKb jel ti stiglo vec naruceno s alija? Moze link?
Stiglo je kroz mjesec dana. Rekla bi cak 3 tjedna.
Izdajalica mi izgleda dobro, ne mogu je bas isprobat, ali ovako sto sam ju upalila cini se ok
Monitor je super. Mikrofon i zvucnik u oba smjera. Kamera je sasvim ok, sve se vidi, ima senzor za temperaturu i moze se upaliti muzika da svira kroz dio sa kamerom.
Evo linkovi, ove sam ja.
https://m.aliexpress.com/item/33016150369.html?spm=a2g0n.detail.0.0.689f76bfadfqa4&gps-id=platformRecommendH5&scm=1007.18499.251974.0&scm_id=1007.18499.251974.0&scm-url=1007.18499.251974.0&pvid=24129be4-84e7-4b2c-8e4a-a14b7e10d081&_t=gps-id:platformRecommendH5,scm-url:1007.18499.251974.0,pvid:24129be4-84e7-4b2c-8e4a-a14b7e10d081,tpp_buckets:668%232846%238109%231935&&pdp_ext_f=null&compareFields=formatted_price:HRK%20129.37;itemId:33016150369;freight_formatted_price:null;source:recommend-sku;is_freeshipping:null;trade_order:4763
https://m.aliexpress.com/item/32835019753.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.3772rfUBrfUBH4&browser_id=6859c7e8c29e443fac416c5e23a4798b&aff_trace_key=6f4348d820be432c80953e204fef737f-1640315509790-04682-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=17dea706d2218da2b316ebfb19531c6ec7cfe1c7c4&gclid=
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Meni je isto slade na forumu, vec vas znam po nickovima 😁
Tejuska probaj papati cikle puno za zeljezo, meni je uvijek pomoglo. Inace i kupinovo vino, ali logicno nista od toga🤣
Evakb hvala za linkove! Negdje je netko rekao da je izdajalica s alija kao i tu iz ducana pa mozda i ja naruci.
Ja isto nemam FB. A sjećam se kako mi je bilo zao kad sam bila na Proljetnim bebama 2020 pa su se cure skupile i otišle na whatsapp grupu, malo po malo i svi su prestali pisati na forumu. A ja sam se kasno priključila i uglavnom čitala pa sam ostala bez grupe za podršku 😊
Demi mozes meni poslati salatu od hobotnice i riblju paštetu, oboooozavam 😋😆
Laku noć svima, odmorite se 😴
Tak su i kod mene otišle na whatsapp, meni je to bilo previše pa se nisam priključila 😅 bilo je po 1000-1500 poruka dnevno, bez pretjerivanja, doslovno ko chat stalno, di bi ja stigla da to samo čitam, a kamoli da se još priključujem. Dok ja završim smjenu na poslu ta tema već u zaboravu 😂😂
Forum je zakonica 🤭🤭
Vecer svima ♡Hvala puno na svim linkovima za kolica 🤗
Danas sam krvnu sliku vadila,uglavnom ok je,ali sam odjednom postala anemicna 🙄 prije 2mj zeljezo bilo 19 sad je palo na 6 🤔 uglavnom eto,ostalo je okej
Jutro svima!!
A kakve su ti one prve tri stavke: eritrociti, hemohlobin i hematokrit?? Jesu ti i one snižene ili samo željezo? Osjećaš li kakve tegobe? Pretpostavljam da će ti gin dati neku terapiju..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dobro vam badnje jutro zene i bebe 😊😊
Sto mislite o onim jastucima za spavanje gdje bebu skroz povijemo da ne moze micati rukama i nogama? Jel se to preporucuje ili je bolja siroka vreca za spavanje da bude komotno bebi?
Sortiraj odgovore
Najstariji