Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    22. Prosinac 2021. 16:27

Nedavno je nama bio neki majstor kao preko preporuke jednog koji nam je neš radio, ali sad jr ošo van, naravno 😅 i tip meni valjda u prvih 15 min počeo s pričama kako je on imao 3 svoje firme, kako je on Zrinki Cvitešić stan sređivao bla bla, ona je bila zadovoljna jako pa mi počeo o koroni kako je tu popušio, ja si mislim bajo moj ako si ti dobsr majstor ne može tebi korona ništa u smislu posla, možeš samo još više posla imati. Dobar majstor se čeka mjesecima, svi to znaju.. A šta mene briga što si ti Zrinki Cvitešić stan radio jbt, ko je ona meni i kakvo mjerilo 😂 da pitaš mog muža njemu je 80% toga estetski okej dok bi ja polupala pola toga, šta meni znači što je netko drugi bio zadovoljan, ak ja nisam 🙈
    Gdje nam je MarijanaMartin? Jel curka ozdravilaa? 

anchika
    22. Prosinac 2021. 16:46

Pregled prosao dobro, vrlo kratko posto sam jucer imala anomaly. Cerviks uredu,beba uredu😁 
    Tejuska iduxi je 28.01. Pa mozes dodat na listu😀

Tejuska♡
    22. Prosinac 2021. 17:53

anchika

Pregled prosao dobro, vrlo kratko posto sam jucer imala anomaly. Cerviks uredu,beba uredu😁
    Tejuska iduxi je 28.01. Pa mozes dodat na listu😀

Odlično♥️može

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    22. Prosinac 2021. 20:33

Cure, help ...
    Ja sam vise luda od gledanja tih kolica majke mi..!!
    Dajte mi postavite linkove koja ste kolica kupili ili koja budete.
    Ne mogu se sama sa sobom sastavit.
    Pliiiiiiiz stavite linkove 🙈🙈🙈🙈

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Demi30
    22. Prosinac 2021. 21:03

Tejuska mislim da ćemo mi ova https://ergobaby.hr/metro-plus/
    Razlozi su nam što nismo htjeli glomazna kolica koja zauzimaju pola stana i cijeli gepek, a prijateljice su me također savjetovale da su 3u1 kolica za njih bila potpuno neiskorištena, platile su ih po 7000+ kn, a koristili samo prvih par mjeseci i onda su sve redom prešle na kišobran kolica jer im je bilo jednostavnije i lakše rukovati s njima.  Većina ih nije nikad koristila sportski dio 🤷‍♀️ Tako da sam ja otpočetka naginjala nečemu jednostavnijem.  Ova imaju integriranu košaricu za novorođenče, nemaju dodatne djelove, ergonomski su savršena, puno pozitivnih recenzija, a ono što je nama bilo bitno je da nam budu zgodna za putovanja jer često negdje idemo, pa da nam mogu u avion kao ručna prtljaga i sl. Također, meni je muž pomorac i kad sam sama doma s bebom, ne trebaju mi još teška i masivna kolica kojima moram sama rukovati  dok je beba sa mnom i kad sam u nekoj gužvi. A imam od prijateljice nova novcata 3u1 kolica, (nemam pojma koja) pa ukoliko mi baš bude trebalo, možda ih nekad iskoristim, bar na samom početku ali to ćemo vidjeti.  Što se tiče jaja, uzet ćemo BeSafe ili Cybex jer su kompatibilna s Ergobaby Metro kolicima. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

elle 🙋‍♀️
    22. Prosinac 2021. 21:07

Lu bome je on to dobro sebi naplatio... 
    Tejuska odlično za nalaze od maloga. 
    https://mojabeba.hr/product/maxi-cosi-zelia2-djecja-kolica-2u1/  Ja imam istih problema sa krevetićem i komodom, baš kak ti kažeš,ne mogu se sastaviti sama sa sobom.

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Kriss
    22. Prosinac 2021. 21:46

Tejuska mi smo uzeli ova https://www.magicbaby.hr/joie-kolica-litetrax-4-chromium.html
    Kao kišobran su, imaju nulti položaj ali mi smo uzeli posebno košaru i jaje na njih. Ja prezadovoljna 😍😍😍

Arsancres
    22. Prosinac 2021. 22:01

Bambolina

Tejuska, mi smo uzeli Maxi Cosi Plaza, danas su nam stigla.. I baš sam razočarana 😐 totalni promašaj. Ne znam šta da radim sada

Ak si kupila preko weba, vrati, imaš zakonski 14 dana za raskid ugovora na daljinu, bez objašnjavanja. Previše je to love da si nezadovoljna! 

• _Katja_
    22. Prosinac 2021. 22:53

Dubrovcanka bas dobro izgledaju kolica, i moja su glomazna, imam Cameleon 3, al to im je jedina mana, ostalo mi je sve savršeno. Preudobna su, mala se još voli voziti u njima. Sad moram kupiti onaj nastavak za nju da može sjediti ili stajati ispred kad će beba biti u košari. Jedva čekam to 🤗
    Nismo mi nešto puno putovali pa meni nije to ni smetalo sto su glomazna, kuzim da inače ljude to odbija. 
    Ja stigla u Hr danas, bas je dobar osjećaj 🤩
    Od jučer me muci iscjedak, prvi put da je žute boje i ima ga dosta vise nego inače. Stavila sam vaginaletu večeras pa ću vidjeti kako ce biti, kud će bas sad 😒
    Sretno sutra tko ima preglede i lijepo spavajte 🥰

Omerta
    23. Prosinac 2021. 03:01

Čestitke na urednim pregledima, nalazima i otkivanju spola i sretno koje ste na redu danas!  🤞
    Mi još nismo sigurni za kolica, da li ćemo nova ili rabljena (sestrična prodaje svoja 3u1 jeftino). Gledala sam prije koji mjesec brand ABC design (kakav već imamo od starije, a služi nam i za mlađu još uvijek) na Magic Baby i naišla na par favorita: 
    https://www.magicbaby.hr/catalogsearch/result/?cat=&q=abc+design+kolica

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.