Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    22. Prosinac 2021. 09:08

Demi30, ja mislim da to nije ništa strašno s urinom, pogotovo jer ti je već bilo tako, a urinokulture sterilne. Ima ti stvarno puno u tome što cure kažu za kontaminaciju urina kod uzimanja. Ja sam svojevremeno čitala da je neka sitna koncentracija eritrocita u urinu prihvatljiva u trudnoći i da ne mora nužno značiti nikakvo patološko stanje.. A obzirom na te hematome i iscjedke, još mi više ima smisla kos tebe.
    Ne znam stavljaš li kakve vaginalete, ali ja sam imala "lošiji" nalaz tog urina sa sedimentacijom kad sam stavljala 3x utrogestan, a dan iza radila urinokulturu, sterilno sve i ok, ali i bez da piškim u čašicu vidim si urin u wc školjci, hrpa tih komadića bijelih bi bilo, mutan, nemoguće mi je i ne pomisliti da realno i to što iscuri od ostatka ne polijepi neke čestice po sebi. Meni su gaće stalno bile mljackave i mokre, mijenjala sam ih po 5 puta dnevno, ali ko da uvijek nešto ostane.
    Napravi svakako urinokulturu, a ja bih tražila i briseve, još nisi tako duboko zagazila, znam da moj gin kaže da on nije za ikakvo prčkanje dolje ako je trudnica već u nekom visokom tjednu trudnoće, a ovako je sve ok, tj. da preventive radi uz uredne nalaze ne bi čačkao ništa. Napravi ih za svoj mir,  a ako sve bude uredno + urinokultura, nemoj razbijati glavu s time stvarno. Očito je tako kod tebe, nije tijelo stroj. Bitno da je bebica dobro ❤️
    Tina mi evo već par dana ništa po pitanju radova, u subotu neš sitno, ali ispadne ponekad da se ne napravi ništa. Pomirila sam se da ću dočekati Božić s poludignutim parketima i žbukom na zidovima, ima i gorih stvari, šta mogu. Barem smo na toplom i svi smo zajedno, a jebiga, tak je kak je.
    Drago mi je da barem tebi sve po planu ide, sad su to finese kad se kupuju stvari 🤭🤭
    Ja sam danas punih 30 😳😳 uopće mi nije jasno kad prije

Arsancres
    22. Prosinac 2021. 09:54

Dubrovčanka

Arsancres juhuhuhu 30 💓💓💓.
    Brojim i ja još malo 🤞🏻

Tehnički, još 7 tjedana službeno 😂😂😂

LucK
    22. Prosinac 2021. 09:55

Anchika sretno danas! 😍

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Maya34
    22. Prosinac 2021. 09:55

Anchika sretno danas na pregledu 😊
    Coksa super za nalaz 🙂 brzo će tvoja curka 😊
    Arsancres čestitam na 30. tjednu (već 🙈) 🥰
    -
    Nokti su vam predivni 😍 ja sutra idem na korekciju i to će biti zadnji za sada 🤨

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Demi30
    22. Prosinac 2021. 10:24

Znači uskoro nam dolaze prve bebe 😍 Trebale bi napravit neku zatvorenu facebook grupu ili tako nešto, da se uključimo tko želi, pa da razmjenjujemo mameća iskustva i savjete 🤭🤭 Baš smo se nekako lijepo složile 😊
    Arsancres hvala ti, i ja sam se malo umirila. Predala sam jutros urinokulturu pa cemo vidjet.
    Sretno curama koje imaju preglede danas! 🤞❤️

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Margita1906
    22. Prosinac 2021. 12:25

Demi30

Znači uskoro nam dolaze prve bebe 😍 Trebale bi napravit neku zatvorenu facebook grupu ili tako nešto, da se uključimo tko želi, pa da razmjenjujemo mameća iskustva i savjete 🤭🤭 Baš smo se nekako lijepo složile 😊
    Arsancres hvala ti, i ja sam se malo umirila. Predala sam jutros urinokulturu pa cemo vidjet.
    Sretno curama koje imaju preglede danas! 🤞❤️

Dobra ideja za grupu  Bit će i lakše za pratiti, ovdje na forumu moram priznati nekad ne znam gdje sam stala sa čitanjem i pola ne mogu poloviti 

Termin 26.03.

• anna3107
    22. Prosinac 2021. 12:40

ella hvala puno na odgovoru i informacijama..
    eto da se i ja upisem 21.03 je termin druga curica stize 😁

Arsancres
    22. Prosinac 2021. 14:38

Dubrovčanka to je okej nalaz, treba biti negativan 😁
    Ja ne vidim na e građanima taj IAT iz Petrove, ali oni pošalji na mail nalaz tako da zapravo to je jedini način i da ga dobiješ 😂😂

Tejuska♡
    22. Prosinac 2021. 14:53

Daan svima ♡
    Nadam se da ste mi sve dobro♥️
    Mi lagano krenuli sa kolacima🤗pa me nema.
    Dosli su svi nalazi od J i sve je savrseno🙏makar nesto.
    Vrijeme leti ko ludoo,uskoro ce nam prve bebe doci 😍
    Anchika sretno danas ♡
    Anna3107 dobro nam dosla i da nam ostanes aktivna 😊 dodana si na listu,mozes mi reci i datum pregleda pa da isto dodam.
    Dubrovcanka dobar je nalaz da , treba biti negativan🤗

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    22. Prosinac 2021. 16:24

lu

Ja imam trenutno trajni lak. Inače si sama radim i gel i lak. Idući tjedan ću još jednom uraditi i to je to. Imam kratke nokte pa to nije problem za skinuti.
    Počeli su me i kukovi boliti od stajanja, morat ću malo posao smanjati 🥴
    Što se radova tiče, nisam htjela čekati muža da mi sastavi neki namještaj. Još sam i kod mame rolo zavjese uzela i neke lustere. Zvala majstora da mi to namontira. Na dva puta je došao i riješio to i 1300kn mi naplatio. Kad se nisam šlogirala. Pa kad je to sve toliko poskupilo? Komodu sam 1000 kn platila, a vidi ovo 😂

Joj e nisu normalni s tim nabijanjem cijena, ja kužim kad je netko stručnjak za nešto tipa ono struja, voda, plin pa trebaš neku uslugu majstorsku, ali i ono bi se trebali voditi za cijenama obrtničke komore realno, plus minus... A ti samouki su još najjači, meni je to baš nerealno, ponude koje smo mi dobivali ono od do razlike po 10 tisuća kuna za istu stvar, znači govorimo o rukama samo. Ma daj.. Šta je previše, previše je.
    Da nisi trudna, realno, vrlo vjerojatno bi uz kavu i neku frendicu uspjela i to od namještaja sama sastaviti, danas te upute su ko za crtiće i još šta ne skužiš hvala Bogu imaš di i pitat na netu.
    Mene zapravo ljuti to kad se hrpa majstora postavlja ko da rade ne znam šta, ako govorim eto o tom tipa sastavljanje namještaja, postava laminata il šta ja znam, daj pa nije da radiš ne znam šta, radiš nauku od toga i tražiš 700kn dnevnicu 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.