Maya i Bambolina dragoo mi je da je sve super ♥️♥️
I bebice vec imaju preko 1kg🥰😍preeslatko🤍
Lovely uhh,bas mi je zao za prehladu,nadam se da ce brzo proci🙏imas i temp ili samo nos/grlo?
Tonka hvala ti🤍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tonka341 ja nemam još ni ime, a ne ideju šta će obući 😂😂
Možda joj ponesem isti outfit kao starijoj, imam to sve još, slikali smo ju s onom karticom kad smo došli iz bolnice pa možda i ovu obučem isto i opalim istu fotku 🤭🤭 i tak je to sve tu negdje po terminu u smislu odjeće, ova 1.mj, a ova eto ili kraj 2.ili početak 3. Zima je još 😂
Amelie, da to je to! 😂 Kao nekakvi mjehurići, balončići, leptirići.. Nemam bolji opis. Intezitet kojim to osjećaš ovisi o tome gdje ti je posteljica smještena. Ako je sprijeda onda su ti udarčići stvarno blagi i uglavnom neprimjetni jer je posteljica obrana između bebe i kože trbuha. Ako ti je posteljica iza bebe ili pokraj bebe, moguće da jače osjećaš te mjehuriće. Za koji tjedan ćemo sigurno osjetiti konkretan udarac. Tako je meni moj dr. objasnio 😊
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Amelie,da to je to! 😂 Kao nekakvi mjehurići, balončići, leptirići.. Nemam bolji opis. Intezitet kojim to osjećaš ovisi o tome gdje ti je posteljica smještena. Ako je sprijeda onda su ti udarčići stvarno blagi i uglavnom neprimjetni jer je posteljica obrana između bebe i kože trbuha. Ako ti je posteljica iza bebe ili pokraj bebe, moguće da jače osjećaš te mjehuriće. Za koji tjedan ćemo sigurno osjetiti konkretan udarac. Tako je meni moj dr. objasnio 😊
Meni je sprijeda posteljica, čak je malo bila prema ušću i nadam se da će na idućem pregledu reći da se podigla.. a moguće da je to to onda, ali je dosta slabašno da. Aj baš super.. sad ću svaki put kad se smirim baš pratiti;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cure stigao mi je nalaz krvi i urina. Stavljam sliku da mi kažete svoje mišljenje: https://ibb.co/SNpRsP3
Nadam se da vam je vidljivo. Brine me ovaj urin, pozitivni leukociti, leukocitna esteraza, dosta bakterija. Stalno mi je takav urin. Eritrociti možda mogu biti od tragova krvarenja zbog onih hematoma, ali ovo drugo mi nije jasno nikako. Urinokultura mi je zadnja dva puta bila sterilna, sutra ću je svakako ponoviti, ali evo baš sam zabrinuta. Imate li iskustva?
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Posvudusa, operem se, ful pazim, uzmem srednji mlaz, posudicu kupim sama i otvorim neposredno prije piškenja. Jedino što imam taj iscjedak sa smeđom sukrvicom koji je od ostataka hematoma, pa možda ako trag toga ode u mokraću, urin ne bude ok🤷♀️🤷♀️ Ne znam stvarno. Može li biti neka upala u rodnici, a ne u mokraćnim kanalima? Pa možda urin pokupi bakterije iz rodnice... Da napravim cervikalne briseve? Možda sam izvalila glupost, samo nagađam sad jer mi stvarno nije jasno.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Pazim stvarno na sve, idem piškit jako često, pijem puno vode.. Ne bi se ja toliko brinula da je nalaz blago loš, ali baš je loš pa mi nista nije jasno
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Maya i bambolina cestitam na dobrim pregledima😍
Tejuska ma jan je za par dana kao nov😁
Demi meni je u urinu isto bilo svega pa urinokultura dobra tako da se ne brini, napravi urinokulturu.
Amelie to titranje sto osjetis je beba, ja isto nisam bila sigurna pa sam tu ispitivala😀s vremenom postane sve jace. Ja osjetim dosta i nekad mi onako naocigled kvrge iskoce kad udari, a to je zato sto je posteljica sprijeda. 😁
Hvala curkama koje su poželile da uživam ❤️.Danas sam u Zenu. Izmorilo me hodanje zadnja dva dana.Demi kad ćeš zvat gyna da ga pitaš pa da se umiriš? Vjerujem da nije ništa opasno. Ne brini.
Ujutro ću obavit urinokulturu pa ću ga onda nazvat. Da ga sad nazovem, svakako bi mi reko da napravim urinokulturu, tako da ću ja sve to obavit i onda mu javit. Sreća pa mi ova medicinska sestra u Župi da uputnicu doslovno 10 min nakon što je zamolim putem maila.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sortiraj odgovore
Najstariji