Lijep pozdrav drage trudnice i mamice :) nova sam ovdje i imam.jedno pitanje..u 27 tt sam i vadila sam gestacijski secer i ginekolog me poslao na guk profil i daljnje vodenje trudnoce u bolnici....pa me zanima ako netko zna za Merkur kako se narucuje ,da li treba test ? i za guk profil takodjer ako netko zna..hvala vam puno
Demi30 E Mihe je super 😄. I ja sam tamo 😁. Neki dan sam se ismijala sa doktoricom. Prejaka je žena😆
Držim fige za dobar nalaz 🤞🏻
Ja doktoricu ne mogu smislit i ne želim je više vidit u životu. Još uvijek sam upisana tu samo zbog sestre jer mi je žena uvijek dostupna, da mi svaku uputnicu i ništa joj nije problem. A doktorica me u 9tt pregledavala doslovno sat vremena, naslanjala se na mene, pregled je bio neugodan i bolan, ustanovila je da sam imala spontani pobačaj, da ona tu ništa ne vidi, poslala me u bolnicu na čišćenje, rekla mi da imam ogromnu cistu u maternici, googlala ispred mene na mobitelu "kako izgleda spontani pobačaj", pisala nalaz 20 min jer nije znala što da napiše. Muž me čekao prestravljen ispred ordinacije, nije mu bilo jasno što radim gore preko sat vremena. U čekaonici 10 žena nervozno, ja izašla uplakana. I ravno u Teše, čovjek upalio ultrazvuk i iste sekunde ugledao bebu sa otkucajima srca. Nemam nikakvu cistu. Tad mi je ustanovio hematom i od tad sam u njega. Iza toga sam čula još užasnih priča, zadnje je rekla ženi da joj beba ima Down i da ide na čišćenje (nije mjerila ni nuhalni nabor ni radila anomaly scan, ona je to samo eto vidjela po položaju ploda, negdje sa 11tjedana). Ma nemam komentara. Gad!
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Curke evo me, ispricavam se duboko sto sam odsutna ali hodam okolo naokolo da kupim sto sve mogu na ovim snizenjima, a treba mi puno toga od suderice do pecnice, sudopera tak da sorry sorry Curke sad sam procitala kolko sam mogla unazad dosta toga, pa cu odg sta sam zapamtila. Demi znam da ti je tesko, koma je to kad ga nema doma a ti sama. Iako imas blizu starce nije to to. Nemoze neke stvari i trenutke nista zamjenit a nije ni u soldima sve kak si i napisala i to je ziva istina. Arsancres kako si ti kako radovi u kuci? Dubrovčanka drago mi je da je bebica dobro, i nije to puno u 1mj 2kg.ne brini. Tejuska cestitam na curici Loti ❤️svima koji su bili na pregledu ili koji idu nek je sve sa srecom
Sto se tice laka za nokte ili trajnog ili gel i ja sam cula da treba izbjec u slucaju da se nesto desi pa moraju mjerit oksimetriju, postotak kisika
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Faatazia,Maya34 i Bambolina čestitke na dobrim pregledima.
Anchika čestitam na dečkiću 💙
Tonka341 ja se još ne mogu odlučiti šta bi joj obukla za izlazak a i da se odlučim do poroda bi se još 10xpredomislila.
Amelie ja sam to u početku osjećala kao neke valove sitne,ne znam kako bi to drukčije opisala.
Arsancres baš mi je slatka ova ideja da izađe iz bolnice kao i seka 🥰
Vidim da su curama koje su u mojim tjednima bebice preko 1kg a moja ima oko 850g a kao razvijenija je za tjedan dana. I naravno da me sad pere panika da li je to ok 😏
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Lijep pozdrav drage trudnice i mamice :) nova sam ovdje i imam.jedno pitanje..u 27 tt sam i vadila sam gestacijski secer i ginekolog me poslao na guk profil i daljnje vodenje trudnoce u bolnici….pa me zanima ako netko zna za Merkur kako se narucuje ,da li treba test ? i za guk profil takodjer ako netko zna..hvala vam puno
https://ibb.co/DVqZD8x
Tu imaš upute s njihove stranice ali prilično sam sigurna da je soba 201 a ne 301. Predavanje traje 15ak minuta. Objasne prehranu i dobijes istu na papirima za doma. I objašnjavaju kako se radi guk profil. To dobiješ za doma 4 igle i 4 ampule i onda za 7-10 dana vadiš krv iz prsta u te ampulice tokom dana. Natašte, 2 sata nakon doručka,ručka i večere. I sljedeće jutro nosiš opet na Vuk Vrhovac. Prijaviš se na šalteru i onda te pozovu u tu sobu 201 i uzmu neke osnovne podatke i nakon toga im predaš ampulice u labos. Meni je 1. guk profil bio uredan i sljedeći mi je zakazan za 6 tjedana,a ako nije uredan onda će te nazvati.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
27.02.2022. 💕💕💕
Lijep pozdrav drage trudnice i mamice :) nova sam ovdje i imam.jedno pitanje..u 27 tt sam i vadila sam gestacijski secer i ginekolog me poslao na guk profil i daljnje vodenje trudnoce u bolnici….pa me zanima ako netko zna za Merkur kako se narucuje ,da li treba test ? i za guk profil takodjer ako netko zna..hvala vam puno
https://ibb.co/DVqZD8x
Tu imaš upute s njihove stranice ali prilično sam sigurna da je soba 201 a ne 301. Predavanje traje 15ak minuta. Objasne prehranu i dobijes istu na papirima za doma. I objašnjavaju kako se radi guk profil. To dobiješ za doma 4 igle i 4 ampule i onda za 7-10 dana vadiš krv iz prsta u te ampulice tokom dana. Natašte, 2 sata nakon doručka,ručka i večere. I sljedeće jutro nosiš opet na Vuk Vrhovac. Prijaviš se na šalteru i onda te pozovu u tu sobu 201 i uzmu neke osnovne podatke i nakon toga im predaš ampulice u labos. Meni je 1. guk profil bio uredan i sljedeći mi je zakazan za 6 tjedana,a ako nije uredan onda će te nazvati.
Anna3107 vidim da si napisala i za daljnje vođenje trudnoće u bolnici, s tim nemam iskustva. Ja trudnoću i dalje vodim kod svog ginekologa a na Vuk Vrhovcu samo radim te guk profile.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
27.02.2022. 💕💕💕
Hvala curke na savjetima.. mislim da je to to🥰🥰
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
https://ibb.co/q0x69N6
Ii zadnji prije poroda.
Svakako kroz mjesec dana planiram skinut gel, da me nebi snaslo prije.
Super sam, bebolina raste, igra nogomet. Reagira kad klinci placu, jako se uznemiri.
Bris na streptokok negativan🥳
Jos nista nisam krenula pripremat. Poslje move godine cu pocet robicu prat, i jos nesto novo nadokupit.
Oprat kolica, pripremit krevetic, i sebi torbu.
Coksa, pa ti si stvarno blizu terminu😍 nokti su super, jako volim gelirane ali ih nikad nisam stavljala. Grozim se sjedenja dok se rade, one lampe itd.😂
Sretno s pregledima danas, ja zeljno iscekujem svoj popodne..
Dobro jutro cure,preedivni noktići 🥰
Ja imam trajni lak ali ovo mi je zadnji i više neću stavljati.
https://ibb.co/PwS6Ccs
Dubrovčanka hvala za dojavu za Lidl 😊
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji