Jutro svima..
Anchika, ja sam tokom korone zbog začepljenog nosa koristila dječji Meralys HA, stvarno se nije dalo izdržati, pogotovo ponoći.. Navodno da se može, naravno ne pretjerivati.. Ili se konzultiraj sa gin.
E da vas pitam, ne znam jel se još kojoj to dešava.. Unazad par dana sam primjetila da mi se kod saginjanja kao malo zavrti, zanese me. Ne znam jel to od pritiska maternice na neke žile ili.. Jučer mi se čini mi se i prije spavanja to desilo, ali ležala sam normalno na ljevom boku.. Nisam mogla odrediti jel mi se na par sekundi zavrtilo ili je to bio onaj osjećaj umora prije padanja u san.. Ali ovo dok sam budna pa npr. sagnem se da nešto dohvatim ili idem oprat kosu, malo čudan osjećaj u glavi i kao da me zanese. A baš sam vam rekla kako mi je prošla ona ošamućenost u glavi, sad odjednom ovo.. Idem si sad tlak izmjerit. Možda je i od toga.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Evo tlak normalan, tj. za mene, onaj standardno niski oko 90/60, puls ok, oko 85 u mirovanju. 🤷♀️
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro cure!
Pratim vas ovih dana, ali budem premorena da nešto napišem.
Čestitam svim curkama na super pregledima!
Dubrovčanka tvoja beba je baš velikaa 😍😍
Katsy meni su dosta iskočile žile, vene i po trbuhu i po stomaku.
Jučer sam konačno kupila nešto malcu. Uzela sam veličinu 56, a vidjela sam da ima i 50 pa me sad zanima je li mi ta veličina 50 potrebna?
I evo da se požalim malo. Sinoć sam imala blagi živčani slom, bila sam umorna i gladna, tek sam došla kući, a dragi mi je rekao da njegova mama dolazi za 10 minuta. Nemam problem s tim da dođe, ali imam problem s tim da se ne najavi. Ostavila sam njih dvoje nek si popiju kavicu, a ja sam otišla u šoping. Možda sam ispala malo bezobrazna 🥴🤔
Amelie, koliko sam ja citala, bh ne bi trebale biti bolne. Mozda si zamijenila bh kontrakcije s uobicajnim bolovim sirenja. Bh ne mozea fulat, doslovno ti se maternica stegne, ako nemas spekeca na trbuhu, mozes vidjet kako se ukruti trbuh. Meni su krenule oko 18 tjedna i primjetila sam da mi ih dugotrajno sjedenje potice.
Nadam se da ste sve dobro i da ste u blagdanskom raspolozenju🥰🥳
Ja sam prehladena dobrano, smrkava i nikakva🥴 bas mi fale kapi za nos, da bar preko noci mogu disati🥺
Piše da ne bi trebale, ali vidiš da cure ovdje pišu da budu i bolne pa sad ja ne znam.. ja imam zasad malo čudno iskustvo iz sna haha.. valjda će koje biti i u budnom stanju pa ću znati bolje;) Ugl nadam se da nikome neće biti prebolne.. i da će brzo proći. Jutro svima🤗
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo i slikica odjeće, ako sam je uspjela stavit 😂
Haljinica je za našu malu prijateljicu.
https://ibb.co/Y8gM8Pr
Jutro cure!
Pratim vas ovih dana, ali budem premorena da nešto napišem.
Čestitam svim curkama na super pregledima!
Dubrovčanka tvoja beba je baš velikaa 😍😍
Katsy meni su dosta iskočile žile, vene i po trbuhu i po stomaku.
Jučer sam konačno kupila nešto malcu. Uzela sam veličinu 56, a vidjela sam da ima i 50 pa me sad zanima je li mi ta veličina 50 potrebna?
I evo da se požalim malo. Sinoć sam imala blagi živčani slom, bila sam umorna i gladna, tek sam došla kući, a dragi mi je rekao da njegova mama dolazi za 10 minuta. Nemam problem s tim da dođe, ali imam problem s tim da se ne najavi. Ostavila sam njih dvoje nek si popiju kavicu, a ja sam otišla u šoping. Možda sam ispala malo bezobrazna 🥴🤔
Ja sam uzimala sve 56, i kao za svaki slučaj naručila 3 bodija 50 ali kad sam vidla kak su mini odlučila sam da ću se držati vel. 56. Ak baš bude sitna beba uvijek tata može kupiti dok smo mi u bolnici.
I neka si otišla, što se nje tiče ti si već to imala isplanirano jer očito nisi znala da će doć.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Jutrooo ❤️
Anchika kao što i Omerta kaže, pitaj gin ili u ljekarni što smiješ barem malo koristiti da si olakšaš 🙂
Omerta ne bi me čudilo da je to post covid..
Pau18 ja sam uzela 2 ili 3 bodija veličine 50, tek toliko da se nađe.. Ako baš bude trebalo više toga lako mi netko ode kupiti, ali za prvo vrijeme bolje ne pretjerivati
A što se tiče svekrve, još si blago i postupila kako bi mi ostale koje baš ne podnosimo svoje 🤭🤭 Ako ništa drugo, barem te u miru mogla tračati 🤣
Dubrovcanka sretan vam put i lijep provod u Zg 😊
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Dobro jutro cure!
Dubrovčanka sretan ti put, uživaj što više možeš i kupi svašta nešto lijepo 🤗
Ja sam se probudila cijela nikakva jer sam imala dvije užasne noćne more, ne želim ih ni prepričavat jer su vezane za trudnoću i bebu, strah me i napisati. Kad sam se probudila, nisam znala gdje sam. Trebalo mi je neko vrijeme da shvatim da je to bio san, a ne stvarnost. Još sam pod dojmom. I onda nekako uspijem zaspat... Kad ponovno, druga nocna mora. Onda se više nisam usudila spavati 😔 Čula sam da je uobičajno imati lude snove i noćne more u trudnoći, zbog utjecaja hormona... Ali ako će se ovo ponavljat, iskreno strah me i zaspat 🥺
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Omerta meni se isto zna zamantat, pogotovo ako naglo ustanem...
Dubrovcanka sretan put😊
Sto se tice snova, ja isto imam lude snove. Inace nemirno spavam, od malena imam nocne more, pogotovo u stresnim razdobljima i puno pricam u snu😂 a u trudnoci su mi more vecinom vezane uz trudnocu i ne zelim ih uopce verbalizirati. Podsvijest je cudo..
Da li bebice oblacimo samo u npr pidzama/kompletic ili mora ispod toga jos imati "potkosulju"?
Sortiraj odgovore
Najstariji