Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • A11
    18. Prosinac 2021. 15:15

Arsancres

A11 ti bolovi su očekivani i sveprisutni 🙈 jednostavno se širiš i mora do tog doći, ali proći će.. Ja osobno ne bi pila normabel niti mislim da je to nešto za čim treba posezati u trudnoći, druga je stvar što kod nas doktori masovno guraju njega, ali ako imaš volje malo pronjuškaj po netu utjecaj pa ćeš sama dobiti vjerojatno bolju sliku.
    U jako puno država je zabranjen u trudnoći, doslovno, to je diazepam, od jedne tablete sigurno neće nastati katastrofa, ali se izlučuje kroz posteljicu pa svakom na volju. Ne znam koliko jedna tableta može pomoći u tom smislu rješavanja tegoba, trebalo bi za tim posezati češće onda jer bol kod širenja ligamenata nije nešto trenutno pa da te za 5 sati više neće boliti.. A učestala konzumacija stvara fetalnu ovisnost.
    Primarna namjena normabela nije za bolove u trudnoći, jel.. Pa i one žene koje ga troše u terapiji iz nekih drugih razloga često po ostvarivanju trudnoće mijenjaju terapiju.
    Ja osobno ne mislim da je bezazlen pa ne bi 😑

Ma znam,jasno mi je. Mislila sam imati normabel kod sebe pa kad me bas ovako jako uhvati da ne mogu izdrzati popiti ga. Ali svakako cu se u pon savjetovati sa svojom gin. Nadam se da ovo ne traje ovako do kraja trudnoce? Ili ipak traje? 🙉

• 20.04.2022. 🌷

• Kriss
    18. Prosinac 2021. 15:22

Eh da, Lovely sretan rođendan i sve najbolje 🥳❤️
    Dubrovčanka sigurno je na gornjem gradu ljepše i sigurno ima svega, mi nismo išli, ja sam htjela lagano šetati ali nije mi se išlo do gore. Nešto smo vidjeli i pojeli i okej, guzica vidla puta 😂

Arsancres
    18. Prosinac 2021. 15:44

A11

Ma znam,jasno mi je. Mislila sam imati normabel kod sebe pa kad me bas ovako jako uhvati da ne mogu izdrzati popiti ga. Ali svakako cu se u pon savjetovati sa svojom gin. Nadam se da ovo ne traje ovako do kraja trudnoce? Ili ipak traje? 🙉

Ma prođe, ali na faze opet dođe😂😂
    Lovely sretan ti rođendan ❤️
    Katja baš je tak kak kažeš za tate i curice, sad kad ja rodim još jednu to će biti šou🙈 

Omerta
    18. Prosinac 2021. 16:07

Arsancres

Dubrovčanka

Lovely hvala ti 💓 sretan rođendan!Demi bit će mlijeka za bebača😍
    Da vam pita mame negativna krvna grupa ja sam tek sad išla da vidim ta antitijela kako se to već zove? Ja se nadam da će sve bit ok s obzirom da sam primila rhogam prije 10 mjeseci kad sam imala čišćenje. Kakvo je vaše iskustvo s time? Tata nam je inače pozitivna krvna grupa 😄

Ja sam rh negativna, muž rh pozitivan, samo sam morala odradit IAT u 3.,6. I 8.mj trudnoće da se vidi jesam razvila antitijela, sve bilo ok, mala je rh pozitivna, dobila sam rhogam injekciju nakon poroda i sve ok. Sada u drugoj trudnoći ista stvar, samo idem na te kontrole i to je to. Znam da rh negativne trudnice idu 3 puta, a ostale 2.
    Ma to je čista formalija, mislim da stvarno nemaš razloga za brigu. Ne znam jedino ak si rh negativna zašto te do sada nije slao na IAT🤷‍♀️ al i tak niš ne možeš sad, ne brigaj, sve će biti okej

I kod nas identično.. Cure su Rh+ na tatu, nakon poroda se dobije injekcija. Iako ja sam dok smo živjeli u Danskoj (u prvoj trudnoći) dobila i sa 28 tjedana, to je kod njih normalno bez obzira na antitijela. Mislim da bi sljedeći mjesec trebala opet to vaditi.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    18. Prosinac 2021. 18:12

E to ti nisam sigurna, moguće taj rhogam i malo češće pratiti.. Ne znam da li ima kod vas, ovdje u Petrovoj mogu čak iz tvoje krvi vidjeti da li je beba rh+ ili -. Nisam sigurna kako se zove pretraga, ima na njihovoj stranici, radila sam je ja u prvoj trudnoći. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Arsancres
    18. Prosinac 2021. 18:20

Dubrovčanka

Omerta znaš li šta ide tipa da sad vide da su se tijela ipak razvila? Ima li kakve opasnosti? Ili će mi onda dati odma rhogam i to je to?

Ja sam čitala negdje da samo kao prate to i da neku terapiju mogu dati, ali da nije to ništa što se ne može riješiti niti neki alarm, samo je bitno znati da ne dođe do komplikacija. 

Arsancres
    18. Prosinac 2021. 20:14

Dubrovčanka

Ženske napunile smo 1000 stranica❣️

Kad počnu odbrojavanja do poroda mora past još minimalno toliko 😂😂

• katsy
    18. Prosinac 2021. 20:32

Jel su vam cice i trbuh žilavi? Bas se gledam i žile su dobro iskočile po tim dijelovima

Amelie
    18. Prosinac 2021. 21:26

Spominjale ste bolne BH kontrakcije. Mene je neki dan probudio neki jači grč u trbuhu.. nisam bila sigurna jesam ja to nešto sanjala ili je stvarno bio grč, ali bilo je dosta realno i bolilo je. I onda čitam poslije po internetu da BH kontrakcije ne bole.. pa me to malo zabrinulo ali reko možda sam ja to sve i sanjala. Znači mogu biti bolne i to dosta? I u kojem tjednu su obično najintenzivnije? Jesam ja to mogla doživjeti u cca 17-18 tjednu?

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• katsy
    18. Prosinac 2021. 21:47

Dubrovčanka

Al neki dan kad sam se bricnula skužila sam da mi se penje Linea negra tanka. To je novo 😅

Prosli tjedan sam se uspjela bricnut al bome teeesko vec. Sve sam odokativno, po osjecaju, nis ne vidis dolje 😅 Mislim da do sljedeceg pregleda bude nemoguce 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani