Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    18. Prosinac 2021. 15:44

A11

Ma znam,jasno mi je. Mislila sam imati normabel kod sebe pa kad me bas ovako jako uhvati da ne mogu izdrzati popiti ga. Ali svakako cu se u pon savjetovati sa svojom gin. Nadam se da ovo ne traje ovako do kraja trudnoce? Ili ipak traje? 🙉

Ma prođe, ali na faze opet dođe😂😂
    Lovely sretan ti rođendan ❤️
    Katja baš je tak kak kažeš za tate i curice, sad kad ja rodim još jednu to će biti šou🙈 

Omerta
    18. Prosinac 2021. 16:07

Arsancres

Dubrovčanka

Lovely hvala ti 💓 sretan rođendan!Demi bit će mlijeka za bebača😍
    Da vam pita mame negativna krvna grupa ja sam tek sad išla da vidim ta antitijela kako se to već zove? Ja se nadam da će sve bit ok s obzirom da sam primila rhogam prije 10 mjeseci kad sam imala čišćenje. Kakvo je vaše iskustvo s time? Tata nam je inače pozitivna krvna grupa 😄

Ja sam rh negativna, muž rh pozitivan, samo sam morala odradit IAT u 3.,6. I 8.mj trudnoće da se vidi jesam razvila antitijela, sve bilo ok, mala je rh pozitivna, dobila sam rhogam injekciju nakon poroda i sve ok. Sada u drugoj trudnoći ista stvar, samo idem na te kontrole i to je to. Znam da rh negativne trudnice idu 3 puta, a ostale 2.
    Ma to je čista formalija, mislim da stvarno nemaš razloga za brigu. Ne znam jedino ak si rh negativna zašto te do sada nije slao na IAT🤷‍♀️ al i tak niš ne možeš sad, ne brigaj, sve će biti okej

I kod nas identično.. Cure su Rh+ na tatu, nakon poroda se dobije injekcija. Iako ja sam dok smo živjeli u Danskoj (u prvoj trudnoći) dobila i sa 28 tjedana, to je kod njih normalno bez obzira na antitijela. Mislim da bi sljedeći mjesec trebala opet to vaditi.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    18. Prosinac 2021. 18:12

E to ti nisam sigurna, moguće taj rhogam i malo češće pratiti.. Ne znam da li ima kod vas, ovdje u Petrovoj mogu čak iz tvoje krvi vidjeti da li je beba rh+ ili -. Nisam sigurna kako se zove pretraga, ima na njihovoj stranici, radila sam je ja u prvoj trudnoći. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Arsancres
    18. Prosinac 2021. 18:20

Dubrovčanka

Omerta znaš li šta ide tipa da sad vide da su se tijela ipak razvila? Ima li kakve opasnosti? Ili će mi onda dati odma rhogam i to je to?

Ja sam čitala negdje da samo kao prate to i da neku terapiju mogu dati, ali da nije to ništa što se ne može riješiti niti neki alarm, samo je bitno znati da ne dođe do komplikacija. 

Arsancres
    18. Prosinac 2021. 20:14

Dubrovčanka

Ženske napunile smo 1000 stranica❣️

Kad počnu odbrojavanja do poroda mora past još minimalno toliko 😂😂

• katsy
    18. Prosinac 2021. 20:32

Jel su vam cice i trbuh žilavi? Bas se gledam i žile su dobro iskočile po tim dijelovima

Amelie
    18. Prosinac 2021. 21:26

Spominjale ste bolne BH kontrakcije. Mene je neki dan probudio neki jači grč u trbuhu.. nisam bila sigurna jesam ja to nešto sanjala ili je stvarno bio grč, ali bilo je dosta realno i bolilo je. I onda čitam poslije po internetu da BH kontrakcije ne bole.. pa me to malo zabrinulo ali reko možda sam ja to sve i sanjala. Znači mogu biti bolne i to dosta? I u kojem tjednu su obično najintenzivnije? Jesam ja to mogla doživjeti u cca 17-18 tjednu?

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• katsy
    18. Prosinac 2021. 21:47

Dubrovčanka

Al neki dan kad sam se bricnula skužila sam da mi se penje Linea negra tanka. To je novo 😅

Prosli tjedan sam se uspjela bricnut al bome teeesko vec. Sve sam odokativno, po osjecaju, nis ne vidis dolje 😅 Mislim da do sljedeceg pregleda bude nemoguce 🤣

Amelie
    18. Prosinac 2021. 22:18

Dubrovčanka

Bambolina točno govoriš😄. Ja sam u 37om tjednu 14.2 🤣. Tako da da. Uskoro uskoro draga moja ❤️
    Amelie mogu bit bolne,a mogu krenut u drugom tromjesečju. Ima vas par tu kojima su krenule. Imam i ja njih na Dane. Danas me uhvatilo par puta npr. Mene ne boli Al točno me uhvati grč u stomku na jednom mjestu. Dan danas ne znam jel tu beba gura jako ili su bh. Al mislim da su bh.

Vidjet cu hoce li se ponoviti.. ali ajd bar znam da moze boliti i kako si pomoći.. tnx;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

anchika
    19. Prosinac 2021. 07:04

Amelie, koliko sam ja citala, bh ne bi trebale biti bolne. Mozda si zamijenila bh kontrakcije s uobicajnim bolovim sirenja. Bh ne mozea fulat, doslovno ti se maternica stegne, ako nemas spekeca na trbuhu, mozes vidjet kako se ukruti trbuh. Meni su krenule oko 18 tjedna i primjetila sam da mi ih dugotrajno sjedenje potice. 
    Nadam se da ste sve dobro i da ste u blagdanskom raspolozenju🥰🥳
    Ja sam prehladena dobrano, smrkava i nikakva🥴 bas mi fale kapi za nos, da bar preko noci mogu disati🥺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.