Dobro jutro cure 🙂
U 23.tt sam i osjecam uzasno bolne bh kontrakcije. Do te mjere da me znaju boliti cijele noge,kukovi,donji dio leđa..apsolutno sve. Cesto me probudi kroz noc,odjednom krene grcenje i ne mogu se pomaknuti od bolova,a kad to grcenje popusti nastavi me boliti sve zivo. Preko dana je stalni pritisak dolje,nekad se jaako tesko krecem,osjecam se kao da sam u 9.mj trudnoce..Bila sam na pregledu prije dva dana,zatvorena skroz,cerviks uredan,nema nikakvih naznaka otvaranja ali beba lezi dosta nisko. Uzimam magnezije,iako mi se cini da nema prevelike koristi od njih. Doktorica mi je rekla da se odmaram vise nego sto bi inace i ranije me narucila za pregled,međutim ja sam i dalje jako nemirna kad osjetim tolike bolove.😏 Citam da neki ginekolozi preporucaju normabele od 2mg ako jako boli ali nekako sam skepticna..
Ne znam ima li ijedna od vas nekakva iskustva s ovim? Svaki savjet bi dobro dosao
• 20.04.2022. 🌷
Dubrovčanka ne znam puno o tome, ali događa se, nije to ništa neuobičajno. Moja mama je bila u toj situaciji (ona negativna, tata pozitivna krvna grupa) i rekla mi je samo da je primila neku inekciju pred kraj trudnoće.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Jutrooo curee🥰
Tejuska naša curka će bit Barbara❤️ pa nas možeš dodati
Dubrovčanka sjećam se da si ti pričala za advent, mi bili sinoć na adventu u Zg, reko ajmo se zaletiti pa vidjeti šta ima ali ja sam toliko razočarana da to nisu istine. Nema baš nešto kućica, na Zrinjevcu ni jedna, došli do trga, popili vino i pojeli fritule pa smo otišli u Zaprešić na pizzu😂 Jedino mi je bilo super što smo malo eto prošetali lagano. Prijašnjih godina je bilo toliko lijepo i super, ali šta sad 🤷
Vidjela sam da je netko pisao i za knjigu od Jovančevića, mi kupili isto neki dan, drage moje, ja sam toliko oduševljena knjigom, jako mi se čini suuupeeer. Vrijedi svake lipe. Za tatu će bit odlična da se malo educira i nauči više a bome i meni. 😍😊
Polako se pripremamo, nadam se da ćemo u skorije vrijeme i po krevetić otići i tako, skuplajmo stvari i opremu 😂 ko hrčci, malo po malo.
Naša bebolina se baš jako rita i dosta ju osjetim, nema baš mira zadnjih dana, kako je kod vas cure? 😉
Uživajte u sunčanom danu! 🌞
Lovely sretan ti rođendan 💋🎂
Svima želim prekrasan vikend 💞☀️
Ja isto u čišćenju jučer i danas, skoro sam pri kraju a popodne mi stižu i sekice malo pa se baš veselim 🤩
Od opreme doslovno ništa još nismo kupili, mislim da je lagano vrijeme za početi 😂
Knjigu spominjanu sam baš i ja mislila kupiti, a onda mi taman kuma posudila svoju 😁
31👩❤️💋👨38
Lovely sretan rođendan i sve naaajbolje ti želim! ❤️
Boobamara ako se ne varam, ti putuješ pa sretan i miran put ti želim 😊
Demy i Elle preslatko je to 😊 tako je ovaj moj kupio poklon (odjelce) bebi za sv. Nikolu 🤭🤭
Dubrovcanka biti će sve oke 🤞 kada vi putujete?
A11 mislim da je većina nas i pisala za te bolove oko 20. tjedna, samo što smo mi većinom mislile da je to od širenja, a ne bh kontrakcije (barem ja 🙈). Slušaj savjet doktorice i probaj si naći neku zanimaciju da te opusti/skrene loše misli
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Lovely hvala ti 💓 sretan rođendan!Demi bit će mlijeka za bebača😍
Da vam pita mame negativna krvna grupa ja sam tek sad išla da vidim ta antitijela kako se to već zove? Ja se nadam da će sve bit ok s obzirom da sam primila rhogam prije 10 mjeseci kad sam imala čišćenje. Kakvo je vaše iskustvo s time? Tata nam je inače pozitivna krvna grupa 😄
Ja sam rh negativna, muž rh pozitivan, samo sam morala odradit IAT u 3.,6. I 8.mj trudnoće da se vidi jesam razvila antitijela, sve bilo ok, mala je rh pozitivna, dobila sam rhogam injekciju nakon poroda i sve ok. Sada u drugoj trudnoći ista stvar, samo idem na te kontrole i to je to. Znam da rh negativne trudnice idu 3 puta, a ostale 2.
Ma to je čista formalija, mislim da stvarno nemaš razloga za brigu. Ne znam jedino ak si rh negativna zašto te do sada nije slao na IAT🤷♀️ al i tak niš ne možeš sad, ne brigaj, sve će biti okej
A11 ti bolovi su očekivani i sveprisutni 🙈 jednostavno se širiš i mora do tog doći, ali proći će.. Ja osobno ne bi pila normabel niti mislim da je to nešto za čim treba posezati u trudnoći, druga je stvar što kod nas doktori masovno guraju njega, ali ako imaš volje malo pronjuškaj po netu utjecaj pa ćeš sama dobiti vjerojatno bolju sliku.
U jako puno država je zabranjen u trudnoći, doslovno, to je diazepam, od jedne tablete sigurno neće nastati katastrofa, ali se izlučuje kroz posteljicu pa svakom na volju. Ne znam koliko jedna tableta može pomoći u tom smislu rješavanja tegoba, trebalo bi za tim posezati češće onda jer bol kod širenja ligamenata nije nešto trenutno pa da te za 5 sati više neće boliti.. A učestala konzumacija stvara fetalnu ovisnost.
Primarna namjena normabela nije za bolove u trudnoći, jel.. Pa i one žene koje ga troše u terapiji iz nekih drugih razloga često po ostvarivanju trudnoće mijenjaju terapiju.
Ja osobno ne mislim da je bezazlen pa ne bi 😑
Lovely sretan rodjendan, sve najbolje 🤗
Preslatko je ovo s tatama i bebama 🥰🥰 Moj često govori maloj da je ona ljubav njegovog života, a ja ono kao gdje sam tu ja, ja sam ti ju rodila 🤣 To je bas neopisiva ljubav ❤️
Ja sam danas opet ukočena, dno ledja me bas jako boli. Jel imate neki savjet kako si mogu pomoći?? Ne znam jel ima smisla lupocet uzeti, dal to sta djeluje 🙄
A11 ti bolovi su očekivani i sveprisutni 🙈 jednostavno se širiš i mora do tog doći, ali proći će.. Ja osobno ne bi pila normabel niti mislim da je to nešto za čim treba posezati u trudnoći, druga je stvar što kod nas doktori masovno guraju njega, ali ako imaš volje malo pronjuškaj po netu utjecaj pa ćeš sama dobiti vjerojatno bolju sliku.
U jako puno država je zabranjen u trudnoći, doslovno, to je diazepam, od jedne tablete sigurno neće nastati katastrofa, ali se izlučuje kroz posteljicu pa svakom na volju. Ne znam koliko jedna tableta može pomoći u tom smislu rješavanja tegoba, trebalo bi za tim posezati češće onda jer bol kod širenja ligamenata nije nešto trenutno pa da te za 5 sati više neće boliti.. A učestala konzumacija stvara fetalnu ovisnost.
Primarna namjena normabela nije za bolove u trudnoći, jel.. Pa i one žene koje ga troše u terapiji iz nekih drugih razloga često po ostvarivanju trudnoće mijenjaju terapiju.
Ja osobno ne mislim da je bezazlen pa ne bi 😑
Ma znam,jasno mi je. Mislila sam imati normabel kod sebe pa kad me bas ovako jako uhvati da ne mogu izdrzati popiti ga. Ali svakako cu se u pon savjetovati sa svojom gin. Nadam se da ovo ne traje ovako do kraja trudnoce? Ili ipak traje? 🙉
• 20.04.2022. 🌷
Eh da, Lovely sretan rođendan i sve najbolje 🥳❤️
Dubrovčanka sigurno je na gornjem gradu ljepše i sigurno ima svega, mi nismo išli, ja sam htjela lagano šetati ali nije mi se išlo do gore. Nešto smo vidjeli i pojeli i okej, guzica vidla puta 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji