Sunašce hvaalaaa❤️
Shea to sam i ja čula na puno strana, neznam, trebalo bi pitati ali mislim da i ima smisla. Reći će nam cure koje možda imaju takvo iskustvo 😊
Netko je bio pisao za genetiku i prijevremene porode
Evo kod mene i moje mame je to bilo ovako
Ja sam rodena prijevremeno 2mj prije sa oko 2kg,, 1 godinu kasnije malo vise je rodena moja sestra koju je prenjela čak 11 dana...i dosta godina kasnije moj brat na sami termin
Ja sam J rodila 3 tjedna ranije a N 4 dana prije...Pa sad opet je do osobe do osobe i sta se dogodi u tom trenutku... mislim da nije bas puno do genetike.Netko je bio pisao za genetiku i prijevremene porode
Evo kod mene i moje mame je to bilo ovako
Ja sam rodena prijevremeno 2mj prije sa oko 2kg,, 1 godinu kasnije malo vise je rodena moja sestra koju je prenjela čak 11 dana...i dosta godina kasnije moj brat na sami termin
Ja sam J rodila 3 tjedna ranije a N 4 dana prije...Pa sad opet je do osobe do osobe i sta se dogodi u tom trenutku... mislim da nije bas puno do genetike.
Shea da istina je.Nemoj imati jer ako se bilo sta dogodi sve ce se vidjeti preko noktiju..
Dubrovcanka di si kupila?
U 15:15h sam na pregledu pa se javim♥️🙏🤞
Kriss drago mi je za tvoj pregled 😊🤍🥰 i divna je busica
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Poduplao mi se tekst zanemarite 🤣🤣🤣
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
At1209 dobro došla 🤗
Arsancres kak si sad?
Tina čestitam na dobrom pregledu 💕
Tonka slikica je top 🤣
Tejuska hvala na podijeljenom iskustvu sa prijevremenim porodom, sad mi je malo lakše...
Sutra imam pregled i po prvi put nisam toliko nervozna jer ju osjetim cijelo vrijeme pa me to smiruje. I onda sam se sad unervozila što sam tak opuštena i kaj ak ipak nešto nije u redu a ja tak opuštena 😳 ak sam ja normalna...
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Evo naaas DVIJE 🎀🎀🎀
Stiže nam djevojčica 🥰🥰🤭🤭
Rekla je dr.sad ti to mogu sa sigurnoscu potvrditi,nema ovdje testisa i piše🤭🤭 Dolazi nam Lota 🥰
I dalje je prema dolje okrenuta,igrala se ma sve super super.
Sve je u redu,za drugi puta ogtt,krvnu sliku opet.
Jedino mi je tlak krenuo rasti 🥴 140/80 je bio.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo naaas DVIJE 🎀🎀🎀
Stiže nam djevojčica 🥰🥰🤭🤭
Rekla je dr.sad ti to mogu sa sigurnoscu potvrditi,nema ovdje testisa i piše🤭🤭 Dolazi nam Lota 🥰
I dalje je prema dolje okrenuta,igrala se ma sve super super.
Sve je u redu,za drugi puta ogtt,krvnu sliku opet.
Jedino mi je tlak krenuo rasti 🥴 140/80 je bio.
Jeeej super😍 čestitke na curici i super pregledu 🥳
31👩❤️💋👨38
Hvala curee ♡ Daa,u 1mj cemo polako krenuti ♥️😍
Meni za nokte opce nije do bolnice,uopce ne zelim riskirat s nekim gelom na noktima ako ista bude pa se zbog tog gela nece vidjeti 💁♀️
Elle hormoni ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska super, bas mi je drago! Meni je jucer na pregledu isto toliki tlak bio, doma mjerila 2 puta iza toga i bio 120/80. Ocito je malo od uzbuđenja, ali rekla mi je sestra da je i to sve ok.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
A sto se tice laka za nokte, odnosno bilo kakve boje na noktima, to se ne preporuča, kako ni za operacije tako ni za porode, jer ako nesto u tijelu nedaj Bože pođe po zlu, prvo se očituje promjenom boje tkiva ispod nokta
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sortiraj odgovore
Najstariji