Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriss
    15. Prosinac 2021. 13:38

Sunašce hvaalaaa❤️
    Shea to sam i ja čula na puno strana, neznam, trebalo bi pitati ali mislim da i ima smisla. Reći će nam cure koje možda imaju takvo iskustvo 😊

Tejuska♡
    15. Prosinac 2021. 13:44

Netko je bio pisao za genetiku i prijevremene porode 
    Evo kod mene i moje mame je to bilo ovako 
    Ja sam rodena prijevremeno 2mj prije sa oko 2kg,, 1 godinu kasnije malo vise je rodena moja sestra koju je prenjela čak 11 dana...i dosta godina kasnije moj brat na sami termin

Ja sam J rodila 3 tjedna ranije a N 4 dana prije...Pa sad opet je do osobe do osobe i sta se dogodi u tom trenutku... mislim da nije bas puno do genetike.Netko je bio pisao za genetiku i prijevremene porode 

Evo kod mene i moje mame je to bilo ovako 

Ja sam rodena prijevremeno 2mj prije sa oko 2kg,, 1 godinu kasnije malo vise je rodena moja sestra koju je prenjela čak 11 dana...i dosta godina kasnije moj brat na sami termin

Ja sam J rodila 3 tjedna ranije a N 4 dana prije...Pa sad opet je do osobe do osobe i sta se dogodi u tom trenutku... mislim da nije bas puno do genetike.

Shea da istina je.Nemoj imati jer ako se bilo sta dogodi sve ce se vidjeti preko noktiju..

Dubrovcanka di si kupila?

U 15:15h sam na pregledu pa se javim♥️🙏🤞

Kriss drago mi je za tvoj pregled 😊🤍🥰 i divna je busica

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    15. Prosinac 2021. 13:45

Poduplao mi se tekst zanemarite 🤣🤣🤣

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

elle 🙋‍♀️
    15. Prosinac 2021. 16:19

At1209 dobro došla 🤗
    Arsancres kak si sad?
    Tina čestitam na dobrom pregledu 💕
    Tonka slikica je top 🤣
    Tejuska hvala na podijeljenom iskustvu sa prijevremenim porodom, sad mi je malo lakše...
    Sutra imam pregled i po prvi put nisam toliko nervozna jer ju osjetim cijelo vrijeme pa me to smiruje. I onda sam se sad unervozila što sam tak opuštena i kaj ak ipak nešto nije u redu a ja tak opuštena 😳 ak sam ja normalna...

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Tejuska♡
    15. Prosinac 2021. 16:36

Evo naaas DVIJE 🎀🎀🎀
    Stiže nam djevojčica 🥰🥰🤭🤭
    Rekla je dr.sad ti to mogu sa sigurnoscu potvrditi,nema ovdje testisa i piše🤭🤭 Dolazi nam Lota 🥰
    I dalje je prema dolje okrenuta,igrala se ma sve super super.
    Sve je u redu,za drugi puta ogtt,krvnu sliku opet.
    Jedino mi je tlak krenuo rasti 🥴 140/80 je bio.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

LucK
    15. Prosinac 2021. 16:42

Tejuska♡

Evo naaas DVIJE 🎀🎀🎀
    Stiže nam djevojčica 🥰🥰🤭🤭
    Rekla je dr.sad ti to mogu sa sigurnoscu potvrditi,nema ovdje testisa i piše🤭🤭 Dolazi nam Lota 🥰
    I dalje je prema dolje okrenuta,igrala se ma sve super super.
    Sve je u redu,za drugi puta ogtt,krvnu sliku opet.
    Jedino mi je tlak krenuo rasti 🥴 140/80 je bio.

Jeeej super😍 čestitke na curici i super pregledu 🥳

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    15. Prosinac 2021. 17:24

Hvala curee ♡ Daa,u 1mj cemo polako krenuti ♥️😍
    Meni za nokte opce nije do bolnice,uopce ne zelim riskirat s nekim gelom na noktima ako ista bude pa se zbog tog gela nece vidjeti 💁‍♀️
    Elle hormoni ♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Demi30
    15. Prosinac 2021. 17:53

Tejuska super, bas mi je drago! Meni je jucer na pregledu isto toliki tlak bio, doma mjerila 2 puta iza toga i bio 120/80. Ocito je malo od uzbuđenja, ali rekla mi je sestra da je i to sve ok. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    15. Prosinac 2021. 17:55

A sto se tice laka za nokte, odnosno bilo kakve boje na noktima, to se ne preporuča, kako ni za operacije tako ni za porode, jer ako nesto u tijelu nedaj Bože pođe po zlu, prvo se očituje promjenom boje tkiva ispod nokta

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Prosinac 2021. 19:12

Tejuska cestitam na curki! 
    💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.