Kad smo već kod probave moja je isto usporena u odnosu na prije. Također mi pomogne donat mg i zobena kaša s voćem ujutro. Moram probati i lanene sjemenke kao sta je neko preporučio.
Da li se nekome dogodilo da ima malo krvi kod brisanja nakon velike nužde? Prema guglu sve upućuje na hemeroide, a onda mora da su unutarnji jer vani ništa ne vidim. Svakako ću pitat i gin u ponedjeljak.
31👩❤️💋👨38
Zenske hvala vam🤞
Tina ajme pa to je skoro 1kg,bas mi je drago♥️🥰
Nadam se da ce i ostalo biti super🤍
Anchika probalaa,jos i sljive stavila a kvrc nista 😪😅
Tonka ajme😅🤣slika je vrh hahhaha
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ma cure i ja mislim da je to od te pizze al ozbiljno.. Od onog ogtta baš rijetko jedem nešto s bijelim brašnom, možda je jednostavno to sve bila bomba za mene, ne znam ni sama 🥴 išla sam još 2 puta na wc, i dalje to nije proljev, ali onako mekanija je stolica, možda sve mora van.
Malo su me možda popustili ti bolovi, ne mogu skužiti. Filmam stalno gluposti, sad mi se nešto umirila mala, ali osjetila sam ju svako malo.
Razmipljam da možda ipak nazovem ginića, radi od 13 mislim, pa ne znam, da zamolim da me pregleda, da vidi samo jel sve ok i protoci. Ne želim ništa guglati jer su sve crnjaci i onda pokleknem pa pročitam stvarno samo neke ružne stvari, abrupcija posteljice itd 😖
Kad smo već kod probave moja je isto usporena u odnosu na prije. Također mi pomogne donat mg i zobena kaša s voćem ujutro. Moram probati i lanene sjemenke kao sta je neko preporučio.
Da li se nekome dogodilo da ima malo krvi kod brisanja nakon velike nužde? Prema guglu sve upućuje na hemeroide, a onda mora da su unutarnji jer vani ništa ne vidim. Svakako ću pitat i gin u ponedjeljak.
Hej meni je, možda dva puta nešto sitno, ali niti me boli niti išta. I još mi je prečudno jer imam mekanu stolicu i redovitu svaki dan, ali koža mi je jako suha na tom dijelu, i iako se ne vidi baš na oko, imam osjećaj da su vanjski, kao mini porezotine
Termin 26.03.
Hvala na lijepim zeljicama, imamo pregled tek navecer,poluuudit cu do tada 😅
Moram li kod Rosse nositi neke papuce ili nesto?
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Pozdrav drage cure, evo da vam se javim malo, čitam vas ali nikako pisati. 🙈
Nakon korone je sve dobro, razvijamo se, rastemo i sve je kak treba. Doduše nisu bili jaki simptomi ali svejedno 😃 Curka je sa 25tt imala 706 g i gledali su sve organe i sve je na mjestu i oke. Meni nisu nikad napisali uputnicu za anomaly ali svaki uzv je detaljan i sve se gleda pa valjda zato pošto se kontroliram u bolnici. 😊
Sve ste jako divne i imate lijepe bušice❤️❤️ Samo neka nam svima ostane sve dobro ko i do sad. 🥰
Mene isto stalno lagano nešto bolucka, pogotovo navečer nakon cijelog dana kad legnem pred tv, nije da se ubijem od posla ali ono klasika, ručak pa malo veš, čišćenje ali sve lagani tempo. Jučer smo morali kupiti onaj jastuk za dojenje jer me kukovi i ti ligamenti užasno bole pa ne mogu spavati, pisale ste mislim o tome, tako da me jedino to muči malo ali ovu noć je bilo bolje.
Počastili smo se jučer malo i otišli do Arene da curici polako nešto kupimo pa smo uzeli torbu za kolica, vreću za spavanje i onu prematlicu da stavimo na komodicu. Baš me to jako razveslilo jučer. 🥳
Danas sretno svima na pregledima! ❤️
Tejuska sljedeći pregled imamo 29.12.pa nas možeš zapisati, hvala 😘
Cure je li istina da na porodu ne smijemo imati gel/trajni lak na rukama i nogama?
Danas sam to negdje procitala, nisam imala pojma 🤦♀️
Termin 1.4.2022. 👼
Curica 💓
Anomaly scan 4.12.2021. uredan
Idući pregled 25.2.2022.
Tejuska, sretno na pregledu! 😊
Meni je sljedeci pregled 5.1. pa te molim da zapises... ❤
👩🏻26🧔🏻31 👫🏻 8 🤵🏻👰🏻♀️ 2021.
Pokušavamo 06/2021 👶🏻
+16. 8./2021. (14DPO, zadnja M 15.7., O 2.8.)
25.8. Prvi pregled. Beba dobro smještena (6 TT prema M) CRL 0.14
15.9. Sve super! CRL 1.65, srčeko kuca 168 bpm. 8 TT prema O
Dijagnoze: jajnici PCOS ( 7 god.OK-Diane, Belara),
Inzulinska rez. (Glucophage 750 XR), Hipotireoza (Euthyrox 25),
Folat + Gynositol + B kompleks
Neredoviti ciklusi, vjv. anovulatorni.
Sortiraj odgovore
Najstariji