Pozdrav curke, nisam baš aktivna ovih dana jer sam otišla malo kod roditelja da promijenim ambijent malo. Onda do 4 radim, a kasnije druškanje s njima pa sam malo manje tu. Čitkaram vas, ali ne tipkam 😊
Sretno curkama danas na pregledima i čestitam na svim dobrim pregledima koji su bili ovih dana. 🥰🥰🥰 Bebice vam baš lijepo napreduju. I bušice su vam predivne, ja imam bušicu na napuhavanje 🤣 ujutro sam ravna, a do navečer imam trbuh i tako u krug 🤣
Tejuška sretno danas na pregledu i da se bebica pokaže 😍
Mene do kraja ovog mjeseca čeka vađenje krvi za kompletnu krvnu sliku i glukozu, predaja urina, ponoviti urinokulturu i na kraju godine me čeka OGTT 🤭 sve to moram imati do sljedećeg pregleda.
Ok nisam jedina koja je navečer ko bundeva a ujutro poletna ko leptirić 💪🙃 🙈 Ja se veselim svim tim pregledima da vidim jel sve ok.. baš sam već nestrpljiva 🤭
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cure, sretno svima na pregledima danas 🥰 Tejuska drzim fige da ti potvrdi spol 🤞🏻💕v
Čitam ovih dana da svaku od vas nešto boli i mislim se da sam baš sretnica jer mene ama baš ništa ne boli i valjda sam prizvala 😂 jutros dok sam išla u trgovinu jedva prebacujem nogu s kočnice na gas i obrnuto 😐 baš neka tupa bol, ali dobro, mora nekad malo boliti..
Arsancres nadam se da nije nikakva viroza i da se do sada već smirilo.. 🤞🏻
Imate kakav savjet za tvrdu stolicu osim magnezija? Stvarno muku mučim danima, idem jednom u 2 dana, ali dobro, ja inače idem još rjeđe tako da mi je ovo čak i ok.. Ali u nedjelju sam doslovno plakala na wcu od boli, mislila sam da ću i rodit. Užas.. Pijem magnezij, ali čini mi se da slabo pomogne..
Bambolina - ja sam prosli cijeli mjesec ležala jer mi je ginekologica tako rekla jer je beba bila jako nisko i zbog toga mi se stolica svela na 1-2 puta tjedno sto mi je radilo probleme. Lijek za to je bio DONAT MG koji mi je ginekologica rekla piti ujutro 2dlc na tašte i prije ručka 1 dlc i prije večere 1 dlc. Nakon 3 dana sam se očistila skroz i od tada svakodnevno koristim DONAT MG ali po prilici, kako mi dode, casa-dvije dnevno. Siguran je za trudnoću i stolica se unormalila (nije ko prije svaki dan, ali ipak trudne smo pa je svasta nesto drugacije, ali bitno da stolice ima i da nije tvrda) Jos mi je ginekologica rekla da nikako NE TISKATI što zbog hemoroida što zbog pritiska na vodenjak.

Kad smo već kod probave moja je isto usporena u odnosu na prije. Također mi pomogne donat mg i zobena kaša s voćem ujutro. Moram probati i lanene sjemenke kao sta je neko preporučio.
Da li se nekome dogodilo da ima malo krvi kod brisanja nakon velike nužde? Prema guglu sve upućuje na hemeroide, a onda mora da su unutarnji jer vani ništa ne vidim. Svakako ću pitat i gin u ponedjeljak. 

31👩❤️💋👨38
Zenske hvala vam🤞
Tina ajme pa to je skoro 1kg,bas mi je drago♥️🥰
Nadam se da ce i ostalo biti super🤍
Anchika probalaa,jos i sljive stavila a kvrc nista 😪😅
Tonka ajme😅🤣slika je vrh hahhaha

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ma cure i ja mislim da je to od te pizze al ozbiljno.. Od onog ogtta baš rijetko jedem nešto s bijelim brašnom, možda je jednostavno to sve bila bomba za mene, ne znam ni sama 🥴 išla sam još 2 puta na wc, i dalje to nije proljev, ali onako mekanija je stolica, možda sve mora van. 
Malo su me možda popustili ti bolovi, ne mogu skužiti. Filmam stalno gluposti, sad mi se nešto umirila mala, ali osjetila sam ju svako malo. 
Razmipljam da možda ipak nazovem ginića, radi od 13 mislim, pa ne znam, da zamolim da me pregleda, da vidi samo jel sve ok i protoci. Ne želim ništa guglati jer su sve crnjaci i onda pokleknem pa pročitam stvarno samo neke ružne stvari, abrupcija posteljice itd 😖

Kad smo već kod probave moja je isto usporena u odnosu na prije. Također mi pomogne donat mg i zobena kaša s voćem ujutro. Moram probati i lanene sjemenke kao sta je neko preporučio.
Da li se nekome dogodilo da ima malo krvi kod brisanja nakon velike nužde? Prema guglu sve upućuje na hemeroide, a onda mora da su unutarnji jer vani ništa ne vidim. Svakako ću pitat i gin u ponedjeljak.
Hej meni je, možda dva puta nešto sitno, ali niti me boli niti išta. I još mi je prečudno jer imam mekanu stolicu i redovitu svaki dan, ali koža mi je jako suha na tom dijelu, i iako se ne vidi baš na oko, imam osjećaj da su vanjski, kao mini porezotine 
Termin 26.03.
Hvala na lijepim zeljicama, imamo pregled tek navecer,poluuudit cu do tada 😅
Moram li kod Rosse nositi neke papuce ili nesto?
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Pozdrav drage cure, evo da vam se javim malo, čitam vas ali nikako pisati. 🙈
Nakon korone je sve dobro, razvijamo se, rastemo i sve je kak treba. Doduše nisu bili jaki simptomi ali svejedno 😃 Curka je sa 25tt imala 706 g i gledali su sve organe i sve je na mjestu i oke. Meni nisu nikad napisali uputnicu za anomaly ali svaki uzv je detaljan i sve se gleda pa valjda zato pošto se kontroliram u bolnici. 😊
Sve ste jako divne i imate lijepe bušice❤️❤️ Samo neka nam svima ostane sve dobro ko i do sad. 🥰
Mene isto stalno lagano nešto bolucka, pogotovo navečer nakon cijelog dana kad legnem pred tv, nije da se ubijem od posla ali ono klasika, ručak pa malo veš, čišćenje ali sve lagani tempo. Jučer smo morali kupiti onaj jastuk za dojenje jer me kukovi i ti ligamenti užasno bole pa ne mogu spavati, pisale ste mislim o tome, tako da me jedino to muči malo ali ovu noć je bilo bolje.
Počastili smo se jučer malo i otišli do Arene da curici polako nešto kupimo pa smo uzeli torbu za kolica, vreću za spavanje i onu prematlicu da stavimo na komodicu. Baš me to jako razveslilo jučer. 🥳
Danas sretno svima na pregledima! ❤️
Tejuska sljedeći pregled imamo 29.12.pa nas možeš zapisati, hvala 😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji