Meri97 bolje je kasnijim tjednima, baš kak Dubrovčanka kaže, tak je meni gin isto rekao, tamo oko 28tt da imaju već mase i onda se puno bolje sve može vidjeti i da se zna lijepo uhvatiti lice ako se beba naravno namjesti. Ja imam jednu baš jako lijepu fotku starije curice iz mislim 26.ili možda i 27.tjedna al tak nekako, baš je ono ko prava bebica, lice lijepo bucmasto. Imam ih puno i od prije i tako kad gledam baš za usporedbu, na tim prije se stvarno ne vidi da je beba u smislu bebe tako formirane, onako kao mali alieni su još 🙈 govorim za tipa fotke neke u 13,16tjednu itd, dok su još male stvarno.. Vidiš ti naravno da je bebuška, ali evo sad sa zadnjeg pregleda npr.imam video nogu od potkoljenica skroz, ono prstići pravi, debeli, buckasti, vidiš nogicu kak se miče, baš ono kao tek rođena bebulina 😁 tak da, iz mog iskustva, što kasnije su puno bolje slike, naravno ako se radi tamo u zadnjim tjednima zna biti već problem tj. beba je prevelika pa se nabije, ako se već namjesti glavom za porod, teško da se može išta vidjeti. Pojedi neš slatko netom prije uzva svakako🤭🤭
Zanimljivo je da ona nije nikako glavom dole. Barem ja tako ne osjećam. Ne znam ima li još takvih ovdje 🤣
Nisi sama. Moj leži poprečno, najgori položaj. Ja kao malo vježbam da se okrene prema dolje, ali mislim da ništa od toga. 🙈🙈🤪🤪 Valjda još stigne!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Cure ja se spremam za pregled, oblačim se kad ono... Bum... Odjednom trbuh 😂🥰 Ne znam znam li dobro stavit sliku, al evo pokušat ću 🤷♀️ Čini mi se kao da je još jutros bio samo malo napuhan kao da sam se najela, a sad odjednom loptica!
https://ibb.co/YhD8vLq
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Stigao moj nalaz krvi i urina...kaze doktorica-savrsen. Ocito malecka toliko stisce mjehur i sve ostalo pa jako boli 🤷♀️
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Baš su vam slatki trbuščići i ova dogodovština od Sunašca me baš nasmijala i raznježila! 🥰
Kako vam je raditi cure koje radite? Meni je ponekad sve normalno kao i prije, a ponekad su mi misli stalno po forumima i trgovinama s robicom za bebe. A ima i dana kad me baš bole leđa i ne mogu sjediti (npr. danas) pa se pitam što će biti kada budem još teža... 🤣
Idem sutra na 4d, pa me zanima ako koja od vas moze podijeliti slikicu sa 4d u 20.-21.tjednu,da znam sto ocekivati 🤩🤩
https://ibb.co/1dTjhpv evo slicice na 20+3 dr Rosso Osijek ❤
Demi trbuscic ti je presladak ♡♡
Sunasce a jesi me nasmijala 🤣😅
Meri dragoo mi je za super nalaze ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kako vam je raditi cure koje radite? Meni je ponekad sve normalno kao i prije, a ponekad su mi misli stalno po forumima i trgovinama s robicom za bebe. A ima i dana kad me baš bole leđa i ne mogu sjediti (npr. danas) pa se pitam što će biti kada budem još teža… 🤣
Sad mi je sve normalno. Jedno vrijeme sam bila jako odsutna, nisam mogla pratiti tempo (mentalno). Isto sam primjetila ako me nešto uzruja, puno jače imam reakcije. Recimo jedan kolega mi je toliko digao živac da sam se počela tresti i bila sam spremna svađati se do posljednjeg atoma snage, ali sam se jedva suzdržana. Bez hormona bi mogla lakše iskulirati. Ovako je dobio ječmenac,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Cure, evo me s pregleda. Hematom više ne vidi Bogu hvala 🙏 S bebom je sve ok, lijepo se razvija. Sve kako treba. Spol naravno nije uspio vidit jer ova beba se baš voli namjestit tako da se ne vidi 😂 Kad sam piškila na onu trakicu, pokazalo mi je pozitivan albumin. Nije se doktor nešto pretjerano zabrinuo, ali rekao je da napravim nalaz urina. Znate li što to znači? Je li imala neka od vas to pozitivno?
Tejuska, slijedeci pregled 12.1. Tko ce prezivit do tad 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Demi odlično, bas mi je drago zbog tebe i te bebe borca ❤️🤗 Ma rekle smo ti mi da je curka 🤣 Trubuh ti je bas mali slatki 🥰
Sretno i ostalim curama na pregledima 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji