Curke ja 3.put idem na wc noćas 😑 toliko me bolio stomak, jedva sam malo zaspala pa se svako malo budim, nije proljev nikakav niti mekana stolica (?) jeli smo neku pizzu navečer, ali iz te pizzerie sam već hrpu puta naručivala, sad mislim jbt jel mi od toga. Muž spava ko klada, a malu čujem da stalno prducka u snu 🥴 bebicu osjetim pa ne želim razmišljati da neš ne štima.
Išla sam malo pod tuš, ali ne znam ni sama jel mi bolje, napravila sam si sad čaj od kamilice i to ću malo srkati. Ne boli me toliko da bi sad išla na hitnu, a poučena iskustvom iz prve trudnoće, takva bol mi je bila baš onda i kad sam ošla da me pregledaju i to koji tjedan iza i rečeno mi je da se sad maternica jako širi jer beba naglo raste i da samo odmaram i da pijem magnezij i da mogu normabel po potrebi, ja nisam, a niti sad ga ne bi popila, znam da ga masovno daju trudnicama, ali za mene je on big no.
Jel ima koja ideju šta bi mogla još popit osim magnezija i čaja? Imam limenkice coca cole doma, a znam da je kao cola super kod proljeva, iako ja nemam proljev, al evo 3 puta sam išla na wc već 😅
Išla i 4.put..joj samo da nije neka viroza 😑😑😑
Nešto očito je dok u 6 sati sam išla 5 puta na wc, doslovno.
Gledat ću kroz dan kako će mi biti, joj nadam se da nije neko sranje
Arsancres, nadam se da ti nije neka viroza. Vjerojatno ti je neki sastojak s pizze zasmetao, a malo čišćenja dobro dođe. Nadam se da si bolje.
Ja sam bas bila zadovoljna kako idem na wc svaki dan i po 2 puta, a svi su me plašili zatvorom i hemoroidima. Kad sad, jedva jednom u dva dana. Već vidim kako će bit i gore. Više od toga me brinu trenutno ovi pozitivni albumini jučer na pregledu na onoj trakici za mokrenje. Poslao me da vadim urin i nije nista puno komentirao, ali sam procitala svasta i naravno sad se kajem sto citam išta. Ima li itko iskustva s tim? Može li biti od krvarenja koje još uvijek malo imam zbog hematoma, mozda je mokraca pokupila malo krvi s rodnice? Mogu li ti albumini bit zbog toga? Dosadna sam, znam 🤦♀️😅
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Jutro svima ♡
Arsancres nadam se da si dobroo 🙏
Demi jakoo mi je drago da je hematom otisao 😍😍 nadam se da ovo niie nista 🤞
At1209 dobro nam dosla,ima nas,ja sam blizu tebi ♥️ znas li sta nosis vec? Mozes mi napisati datum pregleda pa te dodam na listu♥️
Mene je jucer isijas uhvatio,jeedva sam hodala,smirilo se sada hvala bogu🙏
Svima pa i meni sretno danas na pregledu 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
LISTA PREGLEDA💚👶🎀
EvaKB - 15.12
Meri97 - 15.12
Tejuska - 15.12
Dubrovčanka - 17.12
Margita1906 - 17.12
Magy107 - 20.12
Doti - 20.12
Luck - 20.12
Fastazia - 20.12
Arwen89 - 20.12
Nooha - 20.12
Maya34 - 21.12
Anchika - 22.12
Meri97 - 23.12
Luck - 24.12
Sunašce - 28.12
Tani1984 - 28.12
Anchy_23 - 30.12
Hukica - 31.12
Amelie - 03.01
Lovely - 05.01
Ivana - 05.01
Tonka341 - 07.01
Arsancres - 10.01
_Katja_ - 10.01
Coksa - 11.01
Boobamara - 12.01
Demi30 - 12.01
EvaKB i Meri sretnoo 🥰🥰🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure sretno danas na pregledima! Tejuska napokon i ti docekala 🤗🤞🤞
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure sretno danas na pregledima! Tejuska napokon i ti docekala 🤗🤞🤞
Hahhaha daaa 🤣🤣 tek sam popodne,treba docekati sad hahha.Nadam se da ce mi sad vidjeti spol sa sigurnoscu nekakvom 🤞🤞🤞 drzite figeeeee
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo i mene s pregleda jucer, sve je oke, beba sad ima 929gr i 25+3smo
Sve je oke imam plusic u urinu na trakici, Leukociti pa mi je rekla napravit urinokulturu vjerojatno blaga upala, primjetila sam da idem cesce na wc ali me nista ne pecka.moram izbjegavat fizicki napor zbog mioma koje imam da nebi uzrokovalo prijevremeni porod.... Nalaz briseva ureaplazma 10na 3. Ima tko iskustva.? Sretno svima na pregledima koji su bili i koji ce ici. Drzim fige. Anascres jel ti ista bolje? Mislim se to ti je sigurno od pizze kasnije sto si jela. Tijesto, origano. Sigurno te zato potjeralo.
Tejuska ako mozes zapisi me sljedeca kontrola 11.01.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Nalaz briseva ureaplazma 10na 3. Ima tko iskustva.?
Identičnu brojku sam ja imala i rekla je da je to mala i normalna količina bakterija za koju ne treba antibiotik. Savjetovala je da eventualno malo povećam konzumaciju probiotika i to je to! :)
Tani lijepa busica😍. Vjerujem da će sve bit ok❤️at1209 dobrodošla i čestitamArsancres i mene jučer nešto tjeralo na wc,a ja sretna kad idem. Čak pred spavanje. Ne znam jesam to par puta u životu 🥱. Imala sam i boluckanje. Baš kukala momku. Al imala osjećaj kao da beba se možda okreće pa dok se okrene. Nemam pojma 😄🤣. A možda i taj rast šta kažeš. Čaj od šipka popij.
Demi ne guglaj. Nije ništa strašno. Skužila sam da on i Mijovic ne rade paniku oko ničega 🤣. Pa vjerovat ćemo im. Kad ćeš Radit urin da se smiriš? ❤️
Sutra najvjerojatnije. Moram danas prvo pitat uputnicu. Valjda je sve ok, nego ja sam uvijek nesto u grču. Ali eto tješi me što nije radio nikakvu paniku, a inače mi je detaljan i na svakome pregledu radi kompletna mjerenja. Pa valjda bi me upozorio da misli da je nesto ozbiljno. Nego ja se tamo cijela izgubim, ne sjetim se pitat detaljnije pa onda doma muke mučim sama sa sobom.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sortiraj odgovore
Najstariji