Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demi30
    15. Prosinac 2021. 08:57

TiNa

Evo i mene s pregleda jucer, sve je oke, beba sad ima 929gr i 25+3smo
    Sve je oke imam plusic u urinu na trakici, Leukociti pa mi je rekla napravit urinokulturu vjerojatno blaga upala, primjetila sam da idem cesce na wc ali me nista ne pecka.moram izbjegavat fizicki napor zbog mioma koje imam da nebi uzrokovalo prijevremeni porod…. Nalaz briseva ureaplazma 10na 3. Ima tko iskustva.? Sretno svima na pregledima koji su bili i koji ce ici. Drzim fige. Anascresjel ti ista bolje? Mislim se to ti je sigurno od pizze kasnije sto si jela. Tijesto, origano. Sigurno te zato potjeralo.
    Tejuska ako mozes zapisi me sljedeca kontrola 11.01.

Meni su leukociti uvijek povećani, a urinokultura sterilna. Tako da nikad nisam na antibiotiku, a uvijek na nekom oprezu.  Moj dr. ni ne trepne na te leukocite, pa valjda nije nista ozbiljno. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

anchika
    15. Prosinac 2021. 09:32

Curke za probleme sa zatvorom, mljeveni lan u jogurtu za dorucak 👌
    Mene grlobolja uhvatila, nadam se sa nisam nesto pobrala..
    Sretno na pregledima danas🥰

Maya34
    15. Prosinac 2021. 09:32

Tejuska sretno na pregledu i držim fige da saznaš spol 🤞😊😊 Meri i Eva vama također sretno na pregledu i očekujemo vas sa dobrim vijestima 🤞😊
    Tina drago mi je da je sve oke i da dečkić lijepo napreduje 😊🥰
    Arsancres vjerojatno ti je zasmetala ta "teža" hrana, valjda nije nikakva viroza..
    -
    Mene ništa trenutno ne boli, ali zadnjih par dana mi je bilo teško u želudcu i svako malo me tjeraju "vjetrovi" i dosta puta u danu štucam 🙈🤷🏻‍♀️ Neku noć sam imala užasnu bol i osjetila sam da ću ispustiti "vjetar", ali majko mila nisam mislila da će zvuk biti toliki da sam komotno mogla susjeda probuditi 🤣🤣🤣🤣
    -
    Stigla mi je knjiga Godine prve  zašto su važne, jedva čekam početi čitati 🥰

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tonka341
    15. Prosinac 2021. 09:41

Cure sretno svima danas na pregledima! 
    Tejuska nadam se da se bebica nece vise skrivati i da ces dobiti potvrdu spola ☺. Joj moram s vama podjeliti sliku sa zadnjeg pregleda. Znaci on se nikako ne skriva 😂. Bas je rasirio nogice a, sjecam se da se prosli malac bas dosta skrivao, tj.stalno bi se okrenuo na leda. No evo slike 🤭🙈 
    https://ibb.co/yncbmXx.
    Sto se tice bolova suosjecam se s vama, bas mi je sve teze i ponekad se osjecam kao da imam 100 godina 😔.

Ante 💙 Maro 💙

LucK
    15. Prosinac 2021. 09:41

Sretno danas na pregledima ❤️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tonka341
    15. Prosinac 2021. 09:55

Sad vidim da nisam uspjela. Probat cu ponovno.
    https://ibb.co/yncbmXx 

Ante 💙 Maro 💙

Amelie
    15. Prosinac 2021. 10:01

Maya34

Tejuska sretno na pregledu i držim fige da saznaš spol 🤞😊😊 Meri i Eva vama također sretno na pregledu i očekujemo vas sa dobrim vijestima 🤞😊
    Tina drago mi je da je sve oke i da dečkić lijepo napreduje 😊🥰
    Arsancres vjerojatno ti je zasmetala ta "teža" hrana, valjda nije nikakva viroza..
    -
    Mene ništa trenutno ne boli, ali zadnjih par dana mi je bilo teško u želudcu i svako malo me tjeraju "vjetrovi" i dosta puta u danu štucam 🙈🤷🏻‍♀️ Neku noć sam imala užasnu bol i osjetila sam da ću ispustiti "vjetar", ali majko mila nisam mislila da će zvuk biti toliki da sam komotno mogla susjeda probuditi 🤣🤣🤣🤣
    -
    Stigla mi je knjiga Godine prve zašto su važne, jedva čekam početi čitati 🥰

Hahaha bas si me nasmijala.. meni se muž počeo rugati da sam postala pravi smrdljivac.. a sve su to cari trudnoce.. sto cu mu ja😆😆🤭🤭 
    Mene zna boljeti želudac odnosno taj gornji dio trbuha jedno sat vremena nakon jela. Očito bih trebala manje obroke uzimati jer valjda počinje maternica malo stiskati odozdo i sad me to zna mučiti, posebno navečer kad se sva proširim..🙄

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Margita1906
    15. Prosinac 2021. 10:07

Sretno na pregledimaaaa 

Termin 26.03.

Amelie
    15. Prosinac 2021. 10:12

Lovely_

Pozdrav curke, nisam baš aktivna ovih dana jer sam otišla malo kod roditelja da promijenim ambijent malo. Onda do 4 radim, a kasnije druškanje s njima pa sam malo manje tu. Čitkaram vas, ali ne tipkam 😊
    Sretno curkama danas na pregledima i čestitam na svim dobrim pregledima koji su bili ovih dana. 🥰🥰🥰 Bebice vam baš lijepo napreduju. I bušice su vam predivne, ja imam bušicu na napuhavanje 🤣 ujutro sam ravna, a do navečer imam trbuh i tako u krug 🤣
    Tejuška sretno danas na pregledu i da se bebica pokaže 😍
    Mene do kraja ovog mjeseca čeka vađenje krvi za kompletnu krvnu sliku i glukozu, predaja urina, ponoviti urinokulturu i na kraju godine me čeka OGTT 🤭 sve to moram imati do sljedećeg pregleda.

Ok nisam jedina koja je navečer ko bundeva a ujutro poletna ko leptirić 💪🙃 🙈 Ja se veselim svim tim pregledima da vidim jel sve ok.. baš sam već nestrpljiva 🤭

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• katsy
    15. Prosinac 2021. 10:14

Bambolina

Cure, sretno svima na pregledima danas 🥰 Tejuska drzim fige da ti potvrdi spol 🤞🏻💕v
    Čitam ovih dana da svaku od vas nešto boli i mislim se da sam baš sretnica jer mene ama baš ništa ne boli i valjda sam prizvala 😂 jutros dok sam išla u trgovinu jedva prebacujem nogu s kočnice na gas i obrnuto 😐 baš neka tupa bol, ali dobro, mora nekad malo boliti..
    Arsancres nadam se da nije nikakva viroza i da se do sada već smirilo.. 🤞🏻
    Imate kakav savjet za tvrdu stolicu osim magnezija? Stvarno muku mučim danima, idem jednom u 2 dana, ali dobro, ja inače idem još rjeđe tako da mi je ovo čak i ok.. Ali u nedjelju sam doslovno plakala na wcu od boli, mislila sam da ću i rodit. Užas.. Pijem magnezij, ali čini mi se da slabo pomogne..

Bambolina - ja sam prosli cijeli mjesec ležala jer mi je ginekologica tako rekla jer je beba bila jako nisko i zbog toga mi se stolica svela na 1-2 puta tjedno sto mi je radilo probleme. Lijek za to je bio DONAT MG koji mi je ginekologica rekla piti ujutro 2dlc na tašte i prije ručka 1 dlc i prije večere 1 dlc. Nakon 3 dana sam se očistila skroz i od tada svakodnevno koristim DONAT MG ali po prilici, kako mi dode, casa-dvije dnevno. Siguran je za trudnoću i stolica se unormalila (nije ko prije svaki dan, ali ipak trudne smo pa je svasta nesto drugacije, ali bitno da stolice ima i da nije tvrda) Jos mi je ginekologica rekla da nikako NE TISKATI što zbog hemoroida što zbog pritiska na vodenjak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.