Jutro curke!🌸
Sretno danas sa pregledima!
Evo i mene boli sve. Najvise kukovi i kako dubrovcanka kaze najgore dok se u noci moram dici na wc.
U prvoj T sam bila u 7 mj T bez ikakvih bolova..a evo sad u ovoj su u 4 mj vec krenuli kukovi 😅🤣
Izdrzati cemo samo beka je to najvece zlo 😅
Za epi ti je važno da imaš dobre vrijednosti željeza. Tko su meni rekli, izvadili krv i "to" provjeravali. Na Sv Duhu ju dijele kao ludi, barem mi se tako činilo. Jer sve u sobi smo ju dobile 🤩. Tako da tko želi pratnju na porodu a još i gratis epi, preporučujem Sv. Duh.🤣🤣👍
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Ja išla noćaš piškiti pa barem 4 puta, što mi to sad ide na živce 😖 s prvom malom sam jednom išla većinom i to oko 5 ujutro, sad jbt ko štenac neki, svakih sat vremena haha
Cure, pregledala sam sliku od svake i sve ste predivne trudniceNe mogu sve popratiti, čim me nema koji dan, vi se raspišete
Mene evo na sreću ništa ne boli, možda jer mi je prva trudnoća, nemam pojma. Ja sam trenutno u razmišljanjima hoću li uzeti epiduralnu ili ne. Jel zna koja od vas jel u Petrovoj forsiraju izgon na leđima ili mogu sama birati pozu u kojoj ću roditi?
Ja sam imala izgon na leđima,zapravo nisam ni pitala jel mogu kak drugacije haha. Ja sam onaj tip,daj da to prođe i da idemo domeka..
Hodala u boxu do dripa i dok sam mogla,legla na lijevi bok,stiskala onu fucking štangu od infuzije haha i čekala🤣
Sa N sam počela vikati ide van ide van i bome jedva su stigle složiti krevet,on je samo izletio.😅
Epi ne želim,niti cu. To je od osobe do osobe. Nema teoretske da mi tu iglu guraju u leđa.
hahah kraljice. A pitam jer sam čitala da je izgon na leđima zapravo najgora opcija i da su onda najveće šanse i da popucaš i to. A kužim za epi da je od osobe do osobe, znam da svatko ima sovju viziju. Htjela bi se kretati koliko god mogu tijekom poroda, ne da mi se da me bole leđa poslije ili da imam neke nuspojave, a opet ako će olakšatii, evo nemam pojma, odlučiti ću već nekako. Hvala na odgovoru
Ma nista,kazem ja nisam ni pitala,mozda ce netko drugi dati bolji odgovor...mozda sam po starinski ali eto takva sam,samo da dodem doma u svoj komfor.
♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Demi, Tani, Dani i Tina sretno na pregledu danas 🤞😊😊
Što se bolova tiče, pisala sam vam da me bolilo prije cca 2 tjedna. Samo što je kasnije bilo još gore, ali nisam tu htjela pisati jer sam baš bila sva u k... 🙈 Uglavnom, bolovi u zdjelici su se proširili sve do koljena sa unutarnje strane lijeve noge i bilo je trenutaka kada sam šepala na tu nogu.. Mogla bih usporediti sa išijasom.. užas
Stavljala sam si jastuk između nogu, iza leđa i muž mi lagano masirao taj dio i hvala Bogu prošlo. Rečeno mi je da postoji mogućnost da je beba pritisnula neki živac 🤷🏻♀️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Idem sutra na 4d, pa me zanima ako koja od vas moze podijeliti slikicu sa 4d u 20.-21.tjednu,da znam sto ocekivati 🤩🤩
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Arsancres a pričali smo o piškanju. Mene uhvati čim napustim kuću da mi se piški nakon 10 min. Mislim se kakooo? Pa sad sam se popiškila. To su valjda čari trudnoće. Slažem se sa svime šta si zadnje napisala. Meni jedino žao šta mi je strah od nepoznatoga pa se suzdržavam možda još više nego šta bi trebala. Ni bit će dobro 🤣. Odoh ja za zg i jesti kobaje 🤣
Sretno curke danas na pregledima ❣️Demi još 4 sata 🤞🏻
Uf, treba to dočekat! Od nervoze ništa ne jedem, pa se tjesim kako ce bar na vagi pokazat manje 😂
Ja se veselim radi tebe što ides na adventiranje i u shopping 🤗 Zavidim svima koji se kreću, a sanjam o posjetu kućicama, makar i ovim nasim jadnim u DU 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Jutro svima! Sretno danasnjim pregledima🤞🍀
Žao mi je čuti da vas je toliko u tim glupim bolovima😏mene zasad zezaju samo kukovi kod ležanja I okretanja, ali to mi je stara boljka.
Bravo za jučerašnje dobre preglede i dobro došla nova curo (zaboravila nick) 🥰😊
31👩❤️💋👨38
Arsancres a pričali smo o piškanju. Mene uhvati čim napustim kuću da mi se piški nakon 10 min. Mislim se kakooo? Pa sad sam se popiškila. To su valjda čari trudnoće. Slažem se sa svime šta si zadnje napisala. Meni jedino žao šta mi je strah od nepoznatoga pa se suzdržavam možda još više nego šta bi trebala. Ni bit će dobro 🤣. Odoh ja za zg i jesti kobaje 🤣
Sretno curke danas na pregledima ❣️Demi još 4 sata 🤞🏻
Hej, uživaj na adventu, super da ideš preko tjedna pa je manja gužva i vjerojatno se čak i nađe parking jer za vikend je bila ludnicaaa
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Pa ja još nisam čula da u i jednoj našoj bolnici nude išta osim izgona na ledjima. Mislim da druga opcija ne postoji kod nas u Zagrebu haha
Ja se za epi još razmišljam, ne bi htjela iglu u ledja jer sam čula par žena di su ostale neke sitne posljedice. Sitne ali svejedno. A opet šta bi se sad patila tamo ako postoji nešto da mi olakša, nisam pametna. To ću do zadnjeg vagati.
Jutros sam nosila urinokulturu i skužila da sam ja skroz zaboravila na OGTT i onaj obični laboratorij i to moram ujutro odmah riješiti.
Počinjemo uskoro s uredjivanjem stana, mjesec ranije nego planirano pa se toplo nadam da sam do 1.3. Useljena i u miru čekam da krenem radjati 😂
Gledam kalendar i skužim da mi je ostao mjesec i pol do porodiljnog 😳😳😳
Uzet ću godišnji za Božić dva tjedna da mogu u miru obići sve baby dućane u gradu a i ovo što nam treba za stan.
Kad se vratim na posao s godišnjeg, radim 3 tjedna i adios amigos do ljeta 2023.
Baš me malo panika uhvatila jer se stvarno konkretno približilo
Hah super mi je to kako zaboravljamo bitne stvari.. ja tako govorim mužu kako imam jedan zadatak glavni svaki mjesec a to je poslati doznake na vrijeme i naravnooo da sam zaboravila🙈🙊🙈 Valjda trudnički mozak😉
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji