Jao cure drzite se, ja se nadam da ce mene ti bolovi zaobic. Ja na svaku malo promjenu skačem ko zec od straha, a koliko jos toga imam za proć...
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Ma da Demi nije neizdrživo još meni ali je ono čudno znaš kad ti je nepoznato. Vjerujem uvijek i vama tako kažem da mora bolit jer se sve širi Al malo me ometa pri hodanju i ostalim aktivnostima. 😒
Išla bi na duže šetnje Al nije mi ni to pametno s time.
Ma sigurno je to širenje, nema što drugo biti. Ali pošto ti je brzo pregled, pričekaj za svaki slučaj da pitaš doktora. On je dosta detaljan, pa ces bit mirna. Kreći se onako kako ti paše i kljukaj se magnezijem, to može samo pomoć.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Demi30 poslala sam Jarku poruku. Curi koja radi u njega u koje sam išla radi leđa. Kaže da su dolazile trudnice radi leđa Al ne radi toga Al svakako ću poći i na masažu radi toga😄. Jedva čekam pregled. I tvoj je tuuuu brzoooo❤️
E bravo, pametno je to. Znam da on radi i s trudnicama, tako da tu nemoš falit. Joj, meni sutra u 2. Svaki put me stavi tako popodne i onda ja cijelo jutro na iglama. Potrosila sam vise ovaj gel od baby watchera 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Joj curke baš mi žao što vas love bolovi 🥺 pokušajte možda neke vježbice lagane, pod mus magnezij i krećite se, makar lagana šetnja, sve je to dobro. Meni je išlo na živce već pred kraj trudnoće igdje ići jer sam stalno morala na wc, a ako smo negdje u gradu onda moramo sjest u kafić da ja mogu otić piškiti, a onda u kafiću nešto moram naručiti i onda me opet tjera na wc 🤭 slušajte svoje tijelo u svakom slučaju, ali nemojte da vas bolovi zakucaju doma, pomaže fizička aktivnost puno stvarno, mada naravno da ne može to biti kao prije trudnoće i ne zamarajte se uopće da nešto mora biti kak negdje piše.
Mene je zadnjih mjesec dana muž bricnuo, ja ništa nisam više vidjela haha niti sam mogla onako po osjećaju, a niti na ogledalu, te tako neke fizičke radnje su mi baš bile otežane jer nisam mogla od stomaka, nije bila stvar u bolovima il nekoj kočnici nego doslovno si nisam mogla doći do tijela 😅 isto tak npr. obut obuću sam mogla, ako se ne veže tj. ak samo moram nataknut hh, ruke mi nisu mogle doći do vezica ako bi patike obula 🤭
Sad se sve to širi i normalno je da boli, nekad više, nekad manje, ali proći će ❤️
Arsancres hvala ti❤️
Bilo bi glupo da očekivam da mi je trudnoća bajka al eto voljela bi kao šta si i sama rekla da se šta više krećem još neko vrijeme. Baš jutros frendici kažem da me to piš piš već gnjavi u šetnjama jer moram smisleno ići. Idem u Zagreb na advent a gdje ću tamo piškiti npr 🤣. Sve kako si napisala. Znam da moram pretrpiti Al evo i gledam ako mogu nešto olakšat do olakšam. Nisam neka pizdica ali who knows kakva ću bit 🤣.
Više mi psihoza pere nego bol.
Ma totalno te kužim, ja sam bila inače baš aktivna cijeli život i automatski tako i u prvoj trudnoći, sad ne mogu uopće usporediti to vrijeme i ovo sada, nebitno što kao i dalje na dnevnoj bazi konzumiram kretanje u fizičku aktivnost, to je nebo i zemlja s nečim prije par godina. Mene je ta "nemogućnost" odrađivanja nekih elementarnih stvari u trudnoći pred kraj isto tako blago rečeno živcirala kao tebe, kao da sam puno puta zaboravila da sam trudna pa onda kad neš ne ide se naživciram 😅 još su mi i termini tu negdje, to zimsko vrijeme, vani zima, piški mi se stalno i da nisam trudna 😅 ali u svakom slučaju mislim da je gore za trudnoću i ishod poroda da zalegne bilo koja, čista biologija evo doslovno, ništa ovako osobno. Hrpa se procesa uspori, sve to tak lančano ide da se baš lako zajebeš. Ja sam do samog kraja stvarno bila super, naravno, prilagođeno situaciji, ali sam stalno bila u nekom pokretu, podsvjesno sam stalno imala to nešto u glavi što sam čitala da sve te kretnje olakšavaju otvaranje, porod, izgon 🙈 čak smo parkirali na početak ulice kad sam išla u rodlište pa sam pješke išla s noge na nogu gore do Sv. Duha i pješke onda po stepenicama na prijem, kao da do zadnjeg trena budem u svom filmu 😂😂😂 a jbt 5cm otvorena, sjećam se prelazimo zebru, mene baš uhvati trud, ja kao kuliram, ma ima još malo, vidim bolnicu haha
Mislim, svakako mislim da je i to bilo od pomoći, pretpostavljam da bi se još i brže otvarala da npr. nisam odmah po prijemu smještena u boks s tih 5 cm ležećki nego da sam malo landrala bar po hodniku, ak ništa, fizika čini svoje u tom položaju 😅
A ti bar za advent u Zg ne brini, imaš tamo gdje piškit u centru 😂😂
Jutro ♥️ Sretno svima danas na pregledu 🥰
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
Demi30 - 14.12
Tani1984 - 14.12
Dani30 - 14.12
Tina - 14.12
Tejuška - 15.12
EvaKB - 15.12
Meri97 - 15.12
Dubrovčanka - 17.12
Margita1906 - 17.12
Magy107 - 20.12
Doti - 20.12
Luck - 20.12
Fastazia - 20.12
Arwen89 - 20.12
Nooha - 20.12
Maya34 - 21.12
Anchika - 22.12
Meri97 - 23.12
Luck - 24.12
Sunašce - 28.12
Tani1984 - 28.12
Anchy_23 - 30.12
Hukica - 31.12
Amelie - 03.01
Lovely - 05.01
Ivana - 05.01
Tonka341 - 07.01
Arsancres - 10.01
_Katja_ - 10.01
Coksa - 11.01
Boobamara - 12.01
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure, pregledala sam sliku od svake i sve ste predivne trudnice Ne mogu sve popratiti, čim me nema koji dan, vi se raspišete
Mene evo na sreću ništa ne boli, možda jer mi je prva trudnoća, nemam pojma. Ja sam trenutno u razmišljanjima hoću li uzeti epiduralnu ili ne. Jel zna koja od vas jel u Petrovoj forsiraju izgon na leđima ili mogu sama birati pozu u kojoj ću roditi?
Termin 26.03.
Cure, pregledala sam sliku od svake i sve ste predivne trudniceNe mogu sve popratiti, čim me nema koji dan, vi se raspišete
Mene evo na sreću ništa ne boli, možda jer mi je prva trudnoća, nemam pojma. Ja sam trenutno u razmišljanjima hoću li uzeti epiduralnu ili ne. Jel zna koja od vas jel u Petrovoj forsiraju izgon na leđima ili mogu sama birati pozu u kojoj ću roditi?
Ja sam imala izgon na leđima,zapravo nisam ni pitala jel mogu kak drugacije haha. Ja sam onaj tip,daj da to prođe i da idemo domeka..
Hodala u boxu do dripa i dok sam mogla,legla na lijevi bok,stiskala onu fucking štangu od infuzije haha i čekala🤣
Sa N sam počela vikati ide van ide van i bome jedva su stigle složiti krevet,on je samo izletio.😅
Epi ne želim,niti cu. To je od osobe do osobe. Nema teoretske da mi tu iglu guraju u leđa.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure, pregledala sam sliku od svake i sve ste predivne trudniceNe mogu sve popratiti, čim me nema koji dan, vi se raspišete
Ja sam imala izgon na leđima,zapravo nisam ni pitala jel mogu kak drugacije haha. Ja sam onaj tip,daj da to prođe i da idemo domeka..
Hodala u boxu do dripa i dok sam mogla,legla na lijevi bok,stiskala onu fucking štangu od infuzije haha i čekala🤣
Sa N sam počela vikati ide van ide van i bome jedva su stigle složiti krevet,on je samo izletio.😅
Epi ne želim,niti cu. To je od osobe do osobe. Nema teoretske da mi tu iglu guraju u leđa.
hahah kraljice. A pitam jer sam čitala da je izgon na leđima zapravo najgora opcija i da su onda najveće šanse i da popucaš i to. A kužim za epi da je od osobe do osobe, znam da svatko ima sovju viziju. Htjela bi se kretati koliko god mogu tijekom poroda, ne da mi se da me bole leđa poslije ili da imam neke nuspojave, a opet ako će olakšatii, evo nemam pojma, odlučiti ću već nekako. Hvala na odgovoru
Termin 26.03.
Sortiraj odgovore
Najstariji