Obavila pregled. Gospodica sjedi, glava gore. Meni odmah mucno dok mi je rekao, ali mantram da ce okrenut, ima jos vremena.
Teska je 1430 grama. Ostalo je sve ok. Uzeo bris na streptokok, jer ga zadnji tjedan u 12 i 1.tjedan u 1 mjesecu nema, pa ako je slucajno pozitivno da popijem terapiju. 11.1 pregled kod njega i onda krecem u trudnicku
1430 grama - ajme to je već prava cura 🥰❤️🥰 u odnosu na neke naše bebiline.
A i tebi bome 30tt ...
Drago mi je zbog dobrog pregleda...
Stvarno nisam drama, ali to me bas izbaci iz takta, jer nebi htjela zbog toga zavrsit na carskom. Sto su veci to imaju manje mjesta za okrete, nek se ona meni cim prije smjesti u pravilan polozaj. Imam jedan prijevremeni porod iza sebe, pa nebi htjela da se opet tak nest dogodi a da nebi bio vaginalni.
Uzasavam se carskog, tj. oporavka kasnije uz troje djece😱
Magy sada si me podsjetila da sam slala e mail za online tecaj za dz zapad u zgu i nitko mi nije odg hmmm😏 budem slala na jos neke.
Dubrovcanka prekrasan trbuscic 😊😊
Coksa bome ti si daleko dogurala 😉 stigne se mala jos 10px okrenuti ne brini 😊
Tejuska kad stignes 30.12 sljed pregled.
Coksa Vjerujem da će se bebica okrenuti. U kojem tjednu si imala taj prijevremeni?
31+5
Cure evo samo da javim da je pregled prošao super i da imamo curku!:))) Presretni smo🥰🥰 Idući je 3.1. pa me Tejuška slobodno piši..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Tani1984, držim fige da nas zaobišu na neko duže vrijeme, barem do poroda 😅
Coksa ma apsolutno te kužim ako je bio kodbtebe i prijevremeni 😶 ja se sjećam da sam baš u 31.tjednu bila na pregledu kad mi je rekao da se okrenula prema dolje i tako je i ostala do kraja, ali znam da obično u praksi i je kak kažeš da imaju manje mjesta kak su veći i naravno, manje su šanse da se okrenu. Ne da je i nemoguće, ali čista fizika jbg.
Ja se isto užasavam carskog, ne znam ni sama zašto imam toliku averziju, meni je npr. oporavak nakon vaginalnog bio očajan, u usporedbi s nekim pričama nakon carskog recimo, ali svejedno se ježim i mislim da je carski jednostavno puno teži sve u svemu, to je ipak operacija, razlika je jel ti netko reže tkivo doslovno da izvadi bebu ili ti se rupa raširi i skupi😶 ja nisam npr. ni popucala niti sam rezana, ali su mi stavili 2 šava jer sam kao bila pred pucanje, da se koža jako rastegnula i kao prevencije radi. Previše su me zategnuli, neću sad u detalje zbog cura koje čekaju prvu bebu i nepotrebno je skroz to moje iskustvo, ali u svakom slučaju, isto tak nekak razmišljam kao ti za carski, još kad imaš koje dijete doma 😑 držim ti svakako fige da se okrene brzo i da ispadne ekspresno van, al naravno u terminu ❤️
Magy107 ja sam u prvoj trudnoći išla na tečaj u Merkur, oni su jedini imali od 18.00h što je meni jedino odgovaralo, a i mužu jer sam ja radila do kraja i to do 16h,on do 15h, nismo mogli niti na jednu verziju, svi su bili tipa 10,11h ujutro. Pa tko to i može tj. kontam za trudnicu, al koji muž to može 🤷♀️
Nas nije nitko pitao za potvrdu uopće, mislim da nekak ne tlače ni sad s tim iako tko zna 😑 ne znam jel oni sad imaju uopće i tečajeve, sjećam se da sam ja zvala baš, ništa nije od informacija bilo dostupno na netu. I trajao je 5 dana po 2-3 sata.. Svakako ako koja misli ići odite što ranije tj. da ne budete ono 32,33+ kad vam se već piški svake 3 minute i leđa ubijaju od sjedenja 😅
Tani1984, držim fige da nas zaobišu na neko duže vrijeme, barem do poroda 😅
Coksa ma apsolutno te kužim ako je bio kodbtebe i prijevremeni 😶 ja se sjećam da sam baš u 31.tjednu bila na pregledu kad mi je rekao da se okrenula prema dolje i tako je i ostala do kraja, ali znam da obično u praksi i je kak kažeš da imaju manje mjesta kak su veći i naravno, manje su šanse da se okrenu. Ne da je i nemoguće, ali čista fizika jbg.
Ja se isto užasavam carskog, ne znam ni sama zašto imam toliku averziju, meni je npr. oporavak nakon vaginalnog bio očajan, u usporedbi s nekim pričama nakon carskog recimo, ali svejedno se ježim i mislim da je carski jednostavno puno teži sve u svemu, to je ipak operacija, razlika je jel ti netko reže tkivo doslovno da izvadi bebu ili ti se rupa raširi i skupi😶 ja nisam npr. ni popucala niti sam rezana, ali su mi stavili 2 šava jer sam kao bila pred pucanje, da se koža jako rastegnula i kao prevencije radi. Previše su me zategnuli, neću sad u detalje zbog cura koje čekaju prvu bebu i nepotrebno je skroz to moje iskustvo, ali u svakom slučaju, isto tak nekak razmišljam kao ti za carski, još kad imaš koje dijete doma 😑 držim ti svakako fige da se okrene brzo i da ispadne ekspresno van, al naravno u terminu ❤️
Magy107 ja sam u prvoj trudnoći išla na tečaj u Merkur, oni su jedini imali od 18.00h što je meni jedino odgovaralo, a i mužu jer sam ja radila do kraja i to do 16h,on do 15h, nismo mogli niti na jednu verziju, svi su bili tipa 10,11h ujutro. Pa tko to i može tj. kontam za trudnicu, al koji muž to može 🤷♀️
Nas nije nitko pitao za potvrdu uopće, mislim da nekak ne tlače ni sad s tim iako tko zna 😑 ne znam jel oni sad imaju uopće i tečajeve, sjećam se da sam ja zvala baš, ništa nije od informacija bilo dostupno na netu. I trajao je 5 dana po 2-3 sata.. Svakako ako koja misli ići odite što ranije tj. da ne budete ono 32,33+ kad vam se već piški svake 3 minute i leđa ubijaju od sjedenja 😅
Ee tocno to.. moji su doslovce izletili oboje bez rezanja i pucanja, ustala za dva sata, 5 dana krvarila, 7.dan pekla kolace i spremala za goste, 10.dan se seksala🤣
Dubim na glavi dok vam tipkam🤣 radit cu nekw vjezbe pa cu privat na uzv kroz 2 tjedna. Dugo mi je do 11.1 nista ne znat.
Hahaha Coksa😂😂😂 radi ti sve žive vježbe, neće škoditi 😅 neke se kunu da im je pomoglo, a puno sam puta naišla na te linkove gdje se mogu te neke vježbe raditi pa položaji koji pomažu, ne bi se kladila da to garantira išta, al očaj ne pita 🙈
Magy107 ja mislim da će sve biti okej u tom periodu tvog termina već i svih vas malo kasnije, onda postaje već toplije malo, pa Uskrs, lagano sezona kreće u Istri, lova u državi polako kreće kapat i tek mislim da će onda biti sve lakše, ovi zimski mjeseci su mi upitni, vidjela sam da je kbc Split ukinuo pratnju i Sl. Brod mislim isto 😖 također se i tješim činjenicom da ću opet ići rađat u Sv. Duh, a oni su od početka korona priče najnormalniji po pitanju pratnje, zadnji su ju ukinuli u RH i prvi opet dopustili, a i cijelo vrijeme imaju najnormalniji pristup po pitanju cijele te situacije, testova itd od svih bolnica u Zg definitivno, čak bi se usudila reći i u RH. Žao mi je jedino da su dobar period bili krcati i pod pritiskom jer su sve žene išle tamo rađati zbog pratnje, ali jbg ja ih shvaćam, ja bi isto otišla i 200km ako treba ako bi to bila jedima bolnica koja ju dopušta. Nisu te žene krive već truli sistem koji uopće dopušta takve selekcije i pizdarije, pratnja se mora i treba dopustiti svakoj ženi, kakva si to sranja da muž živi s tom trudnicom 9 mjeseci i doveze ju pred vrata rodilišta i kao odjednož je prijetnja zbog zaraze, ma de
Odma se raspalim kad pomislim na te idiotizme 😖😖 granice se otvarale za izbore bez ikakvog testa il uvida u osobnu jbt, a u isto vrijeme neka žena rađala sama bez muža. Ma smeća 🤮🤮
Arsancres snervah se i ja. A moj ima baš jaku želju da ide samnom. Još prva trudnoća. Pih! Nabijem ih!
Ja bih čak rekla da mi je sad s drugom bebom još i više to bitno nakon što sam prošla to sve i imam još realniju sliku tj. doživljaj šta ta pratnja znači, odnosno, šta je meni mentalno to značilo 😔 bez ikakvog ublažavanja, meni je porod je nenormalno bolan bio, po tom pitanju nema te osobe koja će preuzeti bol na sebe, jel, ali meni je u toj agoniji muž stvarno bio svjetlost na kraju tunela, znam da smo sve različite i da ima žena koje ni ne žele da muž bude s njima niti itko, ali za mene osobno je to bilo baš spas. Čak i da nije nužno bio muž, da je barem netko moj, meni blizak, ta podrška, samo da imaš nekoga kraj sebe. Iako, naravno da bi uvijek prvo odabrala muža jer mi je on najbolji prijatelj i nema te osobe koju bi više voljela kraj sebe 😔
Ja nam držim svima fige da ne krenu sranja s tim ukidanjem pratnje 😇❤️
Amelie čestitam na curkici 🥰🥰 bome ih ima ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji