Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    05. Prosinac 2021. 13:21

ljubičica

Drage trudnice! Moze neka preporuka gdje kupiti trudničke gaće online, da ne stiskaju puno i da je cijena ok? Živim u malom mjestu, nema ništa u trgovinama..hvala !!!

Ja sam već 3 puta naručila ovaj model s linka od ovog sellera, stigne za cca 3 tjedna, bez nadoplate ikakve. 100% pamuk su, perem i sušim u sušilici, niš im nije :D sve preporuke za te pare 😅 još sam uvijek neke kupone lovila, plaćala sam taj 3pack od 26-38kn

Arsancres
    05. Prosinac 2021. 13:21

HRK 40.59  28%OFF | 3pcs Cotton Maternity Panties Low Waist V Briefs for Pregnant Women Pregnancy Underwear Lingerie

https://a.aliexpress.com/_mKGRWMK

ljubičica
    05. Prosinac 2021. 14:00

Arsancres

HRK 40.59 28%OFF | 3pcs Cotton Maternity Panties Low Waist V Briefs for Pregnant Women Pregnancy Underwear Lingerie

https://a.aliexpress.com/_mKGRWMK

Hvala ti puno!! ❤️ Volila bih da nadjem nesto da brze stigne..sad me vec stišće i moram nositi jako niske gaće da izdrzim..

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• Mariina1106
    05. Prosinac 2021. 16:52

Evo mene opet zabrinute. Mislite li da bebi moze nešto biti ako me danas elektricitet po prstima kada sam stavlja laptop na punjač ali onaj dio kod laptopa ne u struju i svaki put kada bi krenula tipkat ( jedno 5-6 puta)? Malo sam se zabrinula sada

Arsancres
    05. Prosinac 2021. 20:32

Dubrovčanka

Šta je ovo stvarno s ovom Ikeom? Šta god da mi se sviđa nema na stanju 😳

Ma oni nemaju skoro ništa na stanju već predugo, a kad dođe nešto, doslovno plane u roku keks. Mi smo čekali da dođu 2 fronte za kuhinju pa brat bratu jedno 6,7 mjeseci.. Još jednu nismo dočekali 😅 sad koristim to ko policu haha
    I nije mi korona uopće izlika nikakva kao što svi navode jer vidim da u srbiji ima svega na stanju, austrija također, a bome u ljubljani isto svega ima. Nemoguće da je baš kao kod nas problem zbog korone. Mi smo valjda zadnja rupa na sviralu na balkanu 💩💩

CoKSa
    05. Prosinac 2021. 23:43

Dubrovcanka i posvudusa, ja imam kretex 2km dalje id sebe, sutra sam solo u gradu imam pregled, hocete vam skicnem? 

CoKSa
    05. Prosinac 2021. 23:45

Btw, inace vam je kretex jako jako kvalitetan, ja sam za svoju prvu curku uzimala svu robicu tamo jer je bila bas sicusna i njihovi modeli su nam odgovarali.
    I sve opcenito mi se tamo cini jako kvalitetno. Mislim, ne dode ni jeftino

CoKSa
    05. Prosinac 2021. 23:56

Dubrovcanka, imas kretex i u karlovcu, to ti je usput, ne? 
    Ako ces u bj, skicni i trgovina melita( baby centEr), u kc imamo samo kretex i bubamaru od djecjih. 
    Krizevci su ti isto na tom potezu, tamo imas trgovina ivana. 
    Ovo je slika iz melite, bj https://ibb.co/f4hJ230
    Stojim na raspolaganju, bj, kc ako trebas pomoc

• _Katja_
    06. Prosinac 2021. 00:12

Posvudusa jel znaš da se madrac može staviti i na visu razinu dok je beba mala, kasnije se spusti tako nisko kad se beba diže na noge da ne može iskočiti 😊 Barem je tako na mome, iz Ikee je. 
    Sretno sutra na pregledima tko ima i laku noć 😴

Anchy_23 🌈 🌸
    06. Prosinac 2021. 07:15

Jutro curke!🌸
    Evo ja sam bila malo off za vikend opet na kolinju hehe. Joj bas sam bila u Kretexsu u Daruvaru tamo mi od frendice mama radi. I vidjela sam bijeli krevetic ali nisam uopce zagledala vise jer sam ja pikirala ikein. I sad citam sta posvudusa pise da nije neki...i sad ne znam kaj cu. Morati cu do ikee da i sama pogledam...
    Sretno curke danas na pregledima! 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.