Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    23. Studeni 2021. 18:28

Dubrovčanka

Otkrila sam kretex.hr i tamo naručila par bodića🥰

Ja se nadam da je curka,odmah u Rosea kupujem,tamo za curice ima da se rastopis 👑🤭

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

TiNa
    23. Studeni 2021. 18:48

Magy107

Cure ja sutra idem u Zg na fetalnu ehokardiografiju kako mi je ginekologinja i rekla… Nadam se da ce sve biti uredu sa malim srčekom… Držite fige…

Drzim fige i sve ce biti dobro vidjet ces. Zelim ti svu srecu i malom srceku. Javi... 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    23. Studeni 2021. 18:51

Maya34

Da mi je netko rekao da ću ovo pitanje postaviti tamo negdje prije tjedan dana poslala bih ga u tri krasne 🤭🤭 Dakle.. da li koja od vas ima osjećaj da joj je beba previše aktivna ? Od kada sam došla sa pregleda on staaalno lupa, gura.. a bome je slično i jučer bilo.. već me kuk boli 🙄😁 Zaboravila danas pitati ginekologa, naravno 🤷🏻‍♀️

Ne brini, po meni nijedno pitanje nije glupo, bar nebi trebalo biti... I meni je tako. Sve je to u redu. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Arsancres
    23. Studeni 2021. 19:34

TiNa

Arsancres

Posvudušo, ja sam ta 🤞 stan mi je raskrčen, dnevna doslovno bauštela, kao radi se neš, al moj muž je baš u điru ma stigne se, lagano itd 😶 a meni se kosa diže, on valjda misli kak eto rodit ću 2 dana prije termina ko prvo, ima se vremena.. A ja tak pomislim nekad ono ne daj Bože al mogu i za mjesec dana. Kak da kažem, neću se i ne mogu pouzdat da kao imamo vremena. Kad pomislim da ću Božić dočekat u ovom drlogu, plače mi se.

Cure znam kak vam je, i ja sam u istim sranjima, muz se zuri da dodem cim prije doma, ja se nadam da budem do Bozica u kuci
    Kao sto kazes hormoni me soraju svi mi idu na zivce i sa svima bi se doma svadala

Tak baš ja, nekad se ustanem nadrkana doslovno 🥴 di god se okrenem po podu nešto, imam osjećaj da nikad ne očistim kuhinju, da se veša ne mogu riješiti haha i tak u krug vječno nešto.. Onda odem s malom van da si malo mozak razbistrim 😅al ne pomaže 😑
    I jako me peče savjest jer imam osjećaj da uopće ne doživljam ovu trudnoću ni bebu kao takvu, prvo sam se brinula zbog sto negativnih prognoza, onda i kad sam se opustila napokon, neusporedivo mi je s mentalnim stanjem prve trudnoće. A leti vrijeme baš 🥺

TiNa
    23. Studeni 2021. 19:42

Arsancres

TiNa

Arsancres

Posvudušo, ja sam ta 🤞 stan mi je raskrčen, dnevna doslovno bauštela, kao radi se neš, al moj muž je baš u điru ma stigne se, lagano itd 😶 a meni se kosa diže, on valjda misli kak eto rodit ću 2 dana prije termina ko prvo, ima se vremena.. A ja tak pomislim nekad ono ne daj Bože al mogu i za mjesec dana. Kak da kažem, neću se i ne mogu pouzdat da kao imamo vremena. Kad pomislim da ću Božić dočekat u ovom drlogu, plače mi se.

Cure znam kak vam je, i ja sam u istim sranjima, muz se zuri da dodem cim prije doma, ja se nadam da budem do Bozica u kuci
    Kao sto kazes hormoni me soraju svi mi idu na zivce i sa svima bi se doma svadala

Tak baš ja, nekad se ustanem nadrkana doslovno 🥴 di god se okrenem po podu nešto, imam osjećaj da nikad ne očistim kuhinju, da se veša ne mogu riješiti haha i tak u krug vječno nešto.. Onda odem s malom van da si malo mozak razbistrim 😅al ne pomaže 😑
    I jako me peče savjest jer imam osjećaj da uopće ne doživljam ovu trudnoću ni bebu kao takvu, prvo sam se brinula zbog sto negativnih prognoza, onda i kad sam se opustila napokon, neusporedivo mi je s mentalnim stanjem prve trudnoće. A leti vrijeme baš 🥺

E tak i ja tolko znam bit ljuta jer smo tolko cekali bebaca, a sad on radi u kuci te radove, ja kod mame cmrljim, ne vidimo se, njemu prigovaram kad ce vise, sebi jer sam tu i jer nismo sad skupa sa bebolinom, napetost raste, hormoni divljaju, onda mi je zao ono glupaco nemoze on na sto strana. Pa se mislim ko zna ocu imat drugo, sad kad bi ja da i on nesto kaze busi vec cu se porodit. Ajme ono znas. Ma sve znas kaj pricam jel tak 😂😂😂😂😂 razumijemo se, zene smo jel tak? 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Tejuska♡
    23. Studeni 2021. 19:46

Dubrovčanka

Tejuska bolje da mi nisi govorila 🤣. Daj link 🤣
    P.S. Divna ti je profila ❤️
    Magy držim fige. Nadam se da su ti falili kao i meni neke stvari ❤️🤞🏻

https://www.facebook.com/rosea19/

Ovo je fejs stranica a imaju i web

https://www.rosea.hr/shop/

Cijene mozda jesu skuplje ali je Hrvatski proizvod,ja to cjenim vise nego kineze 😌

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    23. Studeni 2021. 19:48

Magy107

Cure ja sutra idem u Zg na fetalnu ehokardiografiju kako mi je ginekologinja i rekla… Nadam se da ce sve biti uredu sa malim srčekom… Držite fige…

Magy draga oprosti ja nisam upratila zasto moras ici tamo? 🤔😶

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Omerta
    23. Studeni 2021. 20:00

Eto ko što sam rekla očito samo privremeno poboljšanje. Bolovi i žiganja u tijelu opet prisutni. I neka 37.6 temp.  Hoće to tak, malo gore malo dole..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

TiNa
    23. Studeni 2021. 20:28

Omerta

Eto ko što sam rekla očito samo privremeno poboljšanje. Bolovi i žiganja u tijelu opet prisutni. I neka 37.6 temp.Hoće to tak, malo gore malo dole..

Proci ce. To je sad predvečer. Sopaj se sa svime sta imas. Misli pozitivno, glavu gore 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Arsancres
    23. Studeni 2021. 20:35

Tejuska♡

Magy107

Magy draga oprosti ja nisam upratila zasto moras ici tamo? 🤔😶

Tejuška pretpostavljam zbog OGTTa, meni je gin rekao ako koja vrijednost bude povišena da moram isto na tu pretragu, onda sam se naravno uplašila jer znam puno trudnica s gestacijskim pa nijedna nije išla, ali zapravo preporuka je da bi trebalo, samo eto valjd ne šalju svi ko za sve.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.