Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    23. Studeni 2021. 22:55

Arsancres

Tina tak i ja isto. S jedne strane sam svjesna da mi muž radi i normalno da ne može čovjek s vrata kad dođe s posla ubacit odmah u petu, ali me više taj stav njegov izbaci iz takta, ono totalni pacifist, stigne se, ma brzo se to i sl, a uopće nije u praksi tako. Ja cijenim stvarno što on ima volju i želju za svašta, jasno mi je i da je spor jer nije majstor nego ono sve sam pokušava naučiti, ali mene izluđuje vjerojarno sve to jer gledam stalno i to. Moram preskočiti 5 kutija i ljestve da izvadim veš iz sušilice i tak za sve neki k 🥴 još je najtužnije što smo mi stvarno bili voljni sad platiti nekom majstoru da nam sredi to, ali ja ne znam evo gdje ljudi nađu normalne majstore, nemoguće da ja od svih 10 ne mogu nijednog normalnog iskopat. Il se ne javi ili odugovlači ili može kao za 5 mj ili izbaci neku bezobraznu cifru koja stvarno nema veze s mozgom, ili hoće pare unaprijed, moš mislit 😅 a neke smo po preporuci zvali al očito danas kak ima posla svi oni rade šta žele, a ja nemam živaca ni energije za budale više.
    Omerta možda je stvarno sad malo gore kak dan odmiče, ono sve ti se nakupilo, iscrpljenost, možda sutra s jutrom opet bude okej. U svakom slučaju mislim da je to zapravo sve super kod tebe kak neke ljude pokosi, vjerujem da ta mala tempica zapravo iscrpi najviše, ali barem možeš nekako normalno funkcionirati. Jel ti zaobišlo curke?
    Dubrovčanka ja imam baš grižnju savjesti jer u ovoj trudnoći kao da uooće ne uživam, još uvijek se nisam nekad saživila, a vrijeme leti. U početku sam stalno bila u grču zbog tih negativnih prognoza, stalno neka glupost, onda kad sam se malo kao opustila i dalje mi to nije npr. ni upola slična situacija kao s prvom curom. Bude mi baš žao te bebe, a stvarno smo tako htjeli novu trudnoću, dok nisam ja mentalno bila ok s tom odlukom nije to uopće bilo na redu i sad nekad mislim ono da se ponašam kao da je beba neplanirana 😑

Tesko je nac dobre majstore, sve oko sebe slusam losa iskustva, em su jako skupi em ne naprave posao kako treba. Iz prve ruke znam Cak neke koji su govorili gazdarici da rade a nisu se ni pojavili. Zena imala kamere pa sva sreca ih je pitala koji onda dan su oni bili da ih kamera nije snimila. Ostali su zateceni. Znam da nemoze ubacit u 5tu. Nadam se da ces sve stici i da ce sve na kraju biti dobro 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    23. Studeni 2021. 22:57

posvudusa

Dobro je, onda ne mrzim samo ja svog na dane 😂
    Ja sam inače opsjednuta organizacijom i teški sam perfekcionist. Htjela bi da svaki pit bude baš kako sam ja zamislila jer me jedino tako može zadovoljiti. Znam, grozna sam haha
    Al sam i svjesna da to tako ne ide, da moram popustiti i onda u sebi gooooorim a na van ne mogu ništa jer će me s punim pravom proglasit ludom.
    Ja sam napravila popis za bebu, već našla sve za stan, organizirala kako će nam izgledati prvi tjedni s bebom a i cijeli moj porodiljni 🤣
    I sad mi on kvari cijeli moj koncept jer ne ide kako sam ja to zamislila 🙄
    Znam ds pretjerujem, samo moram naučiti kako to bolje ignorirati jer me ovako košta previše živaca.

I samoj mi je tako moj muz je replika tebe. Previse picajzla, sve mora bit kako je zamislio ako nije on je nezadovoljan, sve mjeri 18 puta i sve provjera 100 puta. Razumijem njega Al on ne razumije mene 😂

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

• XOXO
    23. Studeni 2021. 22:59

MarijanaMartin

Joj cure pa ta korona se širi kao kuga. XOXO ti si se cijepila nedavno?!?! Čuvajte se i da što prije ozdravite!! 🍀🍀🙏🙏

Da ja sam se cijepila sutra 2 tjedna. Za sad ne mogu rec nista jos. Tek je treci dan simptoma. Nadam se nece vise komplicirati. Za sad zacepljen nos i jedan dan lagane temp. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

TiNa
    23. Studeni 2021. 22:59

Tko je pitao za piskanje u gace. Eto meni se to danas prvi put desilo da mi se namocio malo dnevni ulozak i da bilo bjelkasto gustog onak srednje neka gustoca iscjedak. Neznam dal moram bit zabrinuta. Znala ni da je plodna voda tog bi bilo u mlazu jel da? Nema panike?? 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

meri97
    23. Studeni 2021. 23:04

Mozda ima neka mudrija i hladnije glave od mene pa neka me savjetuje.
    Opet ja naletih na budalu 😅 Setajuci gradom sretnem jednu staru frendicu i ajmo na kavu, koja mi je citaj izmedu redaka prisjela. Kazem da smo radili nifty, sve je ok, idemo sada na anomaly bla bla. Tek mi zena pocne prosipat mudrosti; Ona je isla na 'NINTI' test kojega nije morala platiti, vec joj je doktor 'dao za dzabe'. Pokazalo joj da je sve u redu i na Anomaly-u joj utvrde xy  raznih nepravilnosti ali je ona odlucila zadrzati dijete koje je sada btw zivo, zdravo i ne vidi se nista cudno na njemu.
    Pa si mislim kako ja uvijek na takve naletim, cisto joj htjedoh reci da se nadam da joj dijete nije povuklo mozak na nju.
    Kako se ubuduce na pristojan nacin rijesiti takvih vjestica? Imam dojama da sam magnet za njih 

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

meri97
    23. Studeni 2021. 23:06

TiNa

Tko je pitao za piskanje u gace. Eto meni se to danas prvi put desilo da mi se namocio malo dnevni ulozak i da bilo bjelkasto gustog onak srednje neka gustoca iscjedak. Neznam dal moram bit zabrinuta. Znala ni da je plodna voda tog bi bilo u mlazu jel da? Nema panike??

Zna se to i meni dogoditi, bas danas pitala dr za to i kaze plodne vode ima dovoljno, a iscjedak je u trudnoci zdrav, samo se od osobe do osobe razlikuje koliko ga tko ima

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

• _Katja_
    23. Studeni 2021. 23:08

Doti je pitala za piskenje u gaće ☺️
    Svako malo netko pokrene tu temu, ima nas puno s tim problemom. Pogotovo kad je druga ili treća trudnoća, ništa čudno. Ja mijenjam jako često dnevne uloške, koristim Jessa natural, oni navodno nisu štetni. 
    XOXO nadam se da će proći s blažim simptomima. Stalno nam je netko pozitivan, bas koma 😬

TiNa
    23. Studeni 2021. 23:13

meri97

Mozda ima neka mudrija i hladnije glave od mene pa neka me savjetuje.
    Opet ja naletih na budalu 😅 Setajuci gradom sretnem jednu staru frendicu i ajmo na kavu, koja mi je citaj izmedu redaka prisjela. Kazem da smo radili nifty, sve je ok, idemo sada na anomaly bla bla. Tek mi zena pocne prosipat mudrosti; Ona je isla na 'NINTI' test kojega nije morala platiti, vec joj je doktor 'dao za dzabe'. Pokazalo joj da je sve u redu i na Anomaly-u joj utvrde xy raznih nepravilnosti ali je ona odlucila zadrzati dijete koje je sada btw zivo, zdravo i ne vidi se nista cudno na njemu.
    Pa si mislim kako ja uvijek na takve naletim, cisto joj htjedoh reci da se nadam da joj dijete nije povuklo mozak na nju.
    Kako se ubuduce na pristojan nacin rijesiti takvih vjestica? Imam dojama da sam magnet za njih

Ahaaaa.... Okej. No dobro mi smo svejedno isli. Tako smo odlucili. I to je to. Tak joj kazes kratko i jasno. Iduci put nejdete na kavu da se ne stresiras. Takve osobe ti trenutno nisu potrebne. Barem ja tako mislim. Tvoj zivot tvoja stvar. A i da joj je drago sto je sve u redu s tvojim testom rekla bi ti to jer bi joj bilo drago nebi isla spominjat tu neki crnjak 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    23. Studeni 2021. 23:14

_Katja_

Doti je pitala za piskenje u gaće ☺️
    Svako malo netko pokrene tu temu, ima nas puno s tim problemom. Pogotovo kad je druga ili treća trudnoća, ništa čudno. Ja mijenjam jako često dnevne uloške, koristim Jessa natural, oni navodno nisu štetni.
    XOXO nadam se da će proći s blažim simptomima. Stalno nam je netko pozitivan, bas koma 😬

Oke, dosad mi se nije to desavalo pa ono, da pitam. Prepala se 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    23. Studeni 2021. 23:14

meri97

TiNa

Zna se to i meni dogoditi, bas danas pitala dr za to i kaze plodne vode ima dovoljno, a iscjedak je u trudnoci zdrav, samo se od osobe do osobe razlikuje koliko ga tko ima

Hvala ti 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.