Evo me Curke, tko je bio na pregledu cestitam svima, bebice su dobro? @Omerta kako si?
@Demi kako si ti
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Ako netko zna htjela sam pitat, imala sam osjecaj da sam se popisala kad to nekakvi pozirno srednje gusti iscjedak, to normalno? 23tj sam. I pritisak mi je "dolje"
Do sad sve normalno i nisam imala iscjedak s tim da mi je na kontroli kad me gledala rekla iscjedak je prisutan bjele je boje bez mirisa to je uredno
Takav je i sad bio
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Pa glupo da.. Sad bi si mi ostale trebale misliti i strepiti cijelu trudnoću i na porodu i poslje poroda hoće bit sve ok il ćemo dobit kakav ugrušak i odapet. Grubo zvuči, ali fakat mi nije jasno.. Što bi možda ja trebala sad svom ginelologu to sugerirati??
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/splitski-ginekolog-nikada-nije-bilo-toliko-tromboza-zarazene-trudnice-bi-trebale-uzimati-poseban-lijek-1489887
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Dobro jutro cure! Puno hvala što mislite o meni i šaljete mi pozitivnu energiju ❤️ Mene su napokon danas pregledali i Bogu hvala s bebom je sve uredu. Živahna, malo srce kuca, mjere su sve ok za ovaj tjedan trudnoće. Hematom se smanjio, krvarenje se smanjilo, ali zadržat će me još na promatranju dok god ima krvi. Ali sad kad znam da je beba dobro i da se još uvijek drži, nije mi problem ležat ako treba i do kraja. 🤍🙏 Čak su pokušali vidjeti i spol, ali beba nije bila dobro namještena, pa još ne znamo 😂
Hvala Bogu Demi 🥰🤍 snazna bebica,bas mi je drago da je dobro.Budi ti njima tamo sigurnija si svakako 😘
Sad vidim!!!! Eto Demi sretne vijesti napokon nemas pojma kolko mi je drago
Hvala Bogu dragom, sad se samo cuvaj i pazi i miruj. I ti i bebica 🙏💕
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Omera ne kažem da je članak relevantan, ali se o tome raspravlja u medicinskoj zajednici. Nisu ujednačili mišljenje, kao i oko puno toga vezano za kovid. To je novi virus i nitko ne zna točno što treba raditi! Možda će ti ginekolog to i savjetovati, sve ćeš vidjeti. Meni je jedino čudno da piše da trudnicu treba što prije uključiti u terapiju, a ne nakon izlječenja?!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Mi gotovi s pregledom. Dr kaze da je sve u super redu. Iduci pregled nam je u bolnici, anomaly radimo. Sada me brine…Zasto u bolnici ili ipak nije sve u redu? 🙄
I mene ti je slala dom zdravlja u bolnicu da idem na anomaly, jer kao vise oka vidi bolje od dva oka. Zele na pismeno posto bolnica ipak to sve strucnije odradi, meni je pustila uputnicu za vinogradsku ali ja ti nisam isla jer se treba naruciti, pa dok ja cekam tam 5h kak mi rekla kolegica u cekaoni punoj ljudi i covid vlada ja sam ti otisla kak kombiniram privatno i dz preglede taman za 2tj sam imala kod privatne i ona mi je tako i tako mislila radit anomaly tak da mi je ona napravila i nisam u bolnicu isla
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Cure drage, bila sam na pregledu i cekamo decka 💙💙💙
I ja i ponosni caca smo presretni, bio je i on samnom na Uzv. Maleni ima 400g i sve je u najboljem redu. Sljedeci pregled imamo 13.12.i to ce mi raditi test na oggt i opet Uzv.
Jedva cekamo 💙💙💙😍
Čestitke. Imamo termin isti dan. Stižu dječaci
Megy107
Divnooo, pratimo se ❤️
Pa da vidimo tko ce prije 🤣🤣🤣
Zene drage koje cekate djecake, imate li vec ime za svog malog andela?
Evo, uopce mi ne padaju na pamet muska imena, a za djevojcicu imam i viska 🙈🤭🤣
Da. Mi imamo ime. Luka
i nama je uži izbor Luka ,ali još se nismo 100% odlučili. tu su još i Mihael i Lovre
Vidim da pricate o imenima, ja sam, htjela Janko ili Vito, muz nece ni cut 😂 sad mi padaju na pamet viktor, Oliver Al to su samo nagadnja, njemu zvoni sad Jakov i tako. Do 3mj cemo odluciti, valjda 😂😂
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Pa glupo da.. Sad bi si mi ostale trebale misliti i strepiti cijelu trudnoću i na porodu i poslje poroda hoće bit sve ok il ćemo dobit kakav ugrušak i odapet. Grubo zvuči, ali fakat mi nije jasno.. Što bi možda ja trebala sad svom ginelologu to sugerirati??
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/splitski-ginekolog-nikada-nije-bilo-toliko-tromboza-zarazene-trudnice-bi-trebale-uzimati-poseban-lijek-1489887
Omera ne kažem da je članak relevantan, ali se o tome raspravlja u medicinskoj zajednici. Nisu ujednačili mišljenje, kao i oko puno toga vezano za kovid. To je novi virus i nitko ne zna točno što treba raditi! Možda će ti ginekolog to i savjetovati, sve ćeš vidjeti. Meni je jedino čudno da piše da trudnicu treba što prije uključiti u terapiju, a ne nakon izlječenja?!
Vidjela sam taj članak.. Eto poslala sam obavijest i upit svom gin pa ću vidjeti što kaže. Od dr. opće prakse koja zna da sam trudna nisam dobila nikakve upute vezane za to.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sto se tice tetra pelena vidim Da pisete, ima na fb "prvi dani" Stranica i "studio nova" na netu pa si mozete i sami kombinirati uzorke. Eto. Ako si zelite pogledati...
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Generalno je povecan rizik tromba u trudnoci, sto bi znacilo da bi svim trudnicama preventivno trebali davati heparin. Ali, to se ne radi jer svaki lijek, pa tako i ovaj moze imati nuspojave i komplikacije. Npr.pretjerano krvarenje.
Cak i zene koje imaju neki oblik trombofilije i mutacije ne dobiju uvijek heparin.
S obzirom da se o covidu jos skoro pa nista ne zna, nego se tek provode istrazivanja, nisu usuglaseni.
Moje osobno misljenje je da ne treba inzistirati na lijekovima i pokusati ih izbjeci koliko god mozemo, posebno u trudnoci. Meni tesko pada i sto moram uzimati euthyrox od 25 🤷🏻♀️
Tocno tak i meni sto uzimam od 50
I slazem se. Cemu heparin ako nema kontraindikacije a ovo je sve kad bi bilo da bi bilo
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji