@Demi drzi se znam Curke koje su u 7 mj znale krvaruckat. Jednostavno eto iz nepoznatog razloga. Ja vjerujem u tebe i u malo stvorenje i sto posto ce sve biti dobro, vidjet ces. Ti samo odmaraj i pazi na sebe i bebu. Ne stresiraj se.
Vidim da pisem o seceru i ogtt
Meni je rekla da je pod normalno da salju iza 25tj sve trudnice na to, tako da i ja idem iza 25tj na ogtt
I kks i zeljezo
Sve se mislim da cu to sve u Brayer ili bar ogtt da ne cekam u vuk vrhovcu
Potvrdu covid nemam, ako me nece htjet porodit sama cu se lec na stol pa nek me nose van ako imaju milosti 😂😂
Dali se mora prije narućiti u Brayer za ogtt?
Zovem danas pa pisem
Hukica, javili su mi se iz Brayera, ne treba se naruciti za ogtt, dovoljno je doci do 10h tamo kod njih
Hvala 🙂
Prva trudnoća
Zadnja M 12.6
10.7 ➕
Prvi pregled 11.8
Kuca❤️
Sljedeći pregled 2.9
Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
Termin poroda 20.3.2022
Omerta možda je stvarno sad malo gore kak dan odmiče, ono sve ti se nakupilo, iscrpljenost, možda sutra s jutrom opet bude okej. U svakom slučaju mislim da je to zapravo sve super kod tebe kak neke ljude pokosi, vjerujem da ta mala tempica zapravo iscrpi najviše, ali barem možeš nekako normalno funkcionirati. Jel ti zaobišlo curke?
Ej, cure nismo ni testirali.. Eventualno bi stariju.. Ona još nije razvila nikakve simptome, ne žali se na ništa.. Tu i tamo kašljucne. Mlađa je imala neku tempicu i kašalj, ništa strašno na svu sreću.
Probudila sam se sad, wc, popit nešto.. I nejdu mi iz glave oni jadni ljudi koji su prošlu noć u ovo vrijeme živi izgorjeli u onom busu.. Koji je to nezamisliv horor!!! Pakao!!!
Razmišljam si šta ti je ovaj život.. Samo obična lutrija, ruski rulet.. Nikad ne znaš di ćeš i kako završiti.. Ali na takav način da odeš???
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro mamasite 🌸
Curke da koronama sta da vam kazem drzite se. Dobro je dok su blazi simptomi. Ja se bas pazim al nikad ne znas tko ti ju moze donjeti. 🤷🏼♀️
Drzim fige 🤞za dobre preglede danas!
I ja se nekad malo popiskim kad kihnem hahah sreca pa uvijek imam dnevni pa ga brzo promijenim da ne moram stalno gacice 😅
Omerta da vidjela sam to na vijestima za taj bus...ma horor zivi....
MarijanaMartin super ti je ovaj post o porodu 😂😂 Na slamici 🙈😅 Koje knjige čitaš? Ja sam na prvom porodu tiskala satima, mislim da to ne bi tako trebalo izgledati, zar ne? Nadam se da me ne čeka opet isto 🙄
Čitam stvarno svašta, odlučila sam pročitati sve u knjižnici što imaju na temu poroda (mala je knjižnica nije zagrebačka,haha). Usput po netu tražim diplomske radove na temu porod (jako korisno, jer je medicinski) i gledam na YouTube na istu temu. Za sad "duhovni pristup porodu" mi je jako dobra knjiga. Lako za pročitati i ima lijepo objašnjeno ono što mene muči, a to je "strah". Stvarno se isplati potrošiti 2-3 sata na sebe čitajući tu knjigu. Sad čitam "prirodan porod" i moram reći da mi se ne sviđa do sada. Previše američke sapunice. Ne volim kada se nešto demonizirana a drugo idealizira. Malo mi je kao propagandni listić ali tek sam počela. Možda budem nešto za sebe našla. Što se tiče tvog pitanja, moram te razočarati i reći da razdoblje tiskanja normalno traje od 30 min do 3 sata. Sad neznam koliko sati si ti tiskala? Vjerujem da je pakao tiskati dugo. Ja sam 15 min pa mi je svega bilo dosta, tako da svaka čast. Ali moj cilj je baš to, upoznati se sa porodom medicinski a pripremiti duhovno. Tako da uspijem to odraditi kako treba, a ne kao zadnji put u smrtnom strahu.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Omerta možda je stvarno sad malo gore kak dan odmiče, ono sve ti se nakupilo, iscrpljenost, možda sutra s jutrom opet bude okej. U svakom slučaju mislim da je to zapravo sve super kod tebe kak neke ljude pokosi, vjerujem da ta mala tempica zapravo iscrpi najviše, ali barem možeš nekako normalno funkcionirati. Jel ti zaobišlo curke?
Ej, cure nismo ni testirali.. Eventualno bi stariju.. Ona još nije razvila nikakve simptome, ne žali se na ništa.. Tu i tamo kašljucne. Mlađa je imala neku tempicu i kašalj, ništa strašno na svu sreću.
Probudila sam se sad, wc, popit nešto.. I nejdu mi iz glave oni jadni ljudi koji su prošlu noć u ovo vrijeme živi izgorjeli u onom busu.. Koji je to nezamisliv horor!!! Pakao!!!
Razmišljam si šta ti je ovaj život.. Samo obična lutrija, ruski rulet.. Nikad ne znaš di ćeš i kako završiti.. Ali na takav način da odeš???
Kak si Omerta?
Jesi sta bolje? Da jesi ti to Vidjela? Jednostavno pitas se cime sam to Zasluzio /la? Da tak odees. Zar je to i najgori covjek Zasluzio? Ja mislim da ne. Rulet, kocka, u sekundi te nema... I pitas se za sta sam onda zivio i sve stvarao?
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Jutro!
Drago mi je za sve ove krasne preglede jučer, to su sad već sve redom prave bebe koje pošteno gaze prema svojoj prvoj kilici! 👏👌💪
Ja sam se jučer pošteno prepala, moja beba je jos dosta nisko, ne više kao prije, ali generalno još uvijek da.
A mene nešto jučer u gornjem djelu toliko puklo da me prepalo.
Iskreno mislim da beba još nije u stanju tak jako lupiti da sam iskreno pomislila da mora da je puko vodenjak. Vrlo ružan osjećaj. Nisam se neko vrijeme usudila ustati sa stolice od straha da će sad procuriti voda.
Pročitala sam sve o visokom prsnuću vodenjaka (dakle nije nemoguće)... No budući da do sad stvarno nisam primjetila da nešto curka rekla bi da ipak nije to.
No, što je onda to bilo, sam dragi Bog zna.
Kontrola mi je sutra - iskreno očekujem svašta, no najgore od svega imam osjećaj da sam postala paranoična. 🙃😭
Morning ♥️
Omerta uhh nadam se da bude proslo,kak si danas?
Za autobus nemam rijeci , pretuzno 😪
Dubrovcanka znam za njih da hvala ti 😊🥰
Tako jee,opusti se i uzivaj,bebica bas lijepo raste i razvija se,sve je prekrasno♥️
Doti na zalost da,nedavno je isto netko pitao,stavi si dnevni ulozak 😊
Bambolina cestitke na pregledu 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro!
Drago mi je za sve ove krasne preglede jučer, to su sad već sve redom prave bebe koje pošteno gaze prema svojoj prvoj kilici! 👏👌💪
Ja sam se jučer pošteno prepala, moja beba je jos dosta nisko, ne više kao prije, ali generalno još uvijek da.
Iskreno mislim da beba još nije u stanju tak jako lupiti da sam iskreno pomislila da mora da je puko vodenjak. Vrlo ružan osjećaj. Nisam se neko vrijeme usudila ustati sa stolice od straha da će sad procuriti voda.
Pročitala sam sve o visokom prsnuću vodenjaka (dakle nije nemoguće)… No budući da do sad stvarno nisam primjetila da nešto curka rekla bi da ipak nije to.
Kontrola mi je sutra - iskreno očekujem svašta, no najgore od svega imam osjećaj da sam postala paranoična. 🙃😭
Draga Nooha bas mi je zao 😪 bas te sve snaslo pred pregled,dosta si lose vidim
Kako mislis puklo? 🤔 bas pokusavam skuzit al ne ide.
Nije kao udarac?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro!
Pročitala sam sve o visokom prsnuću vodenjaka (dakle nije nemoguće)… No budući da do sad stvarno nisam primjetila da nešto curka rekla bi da ipak nije to.
Draga Nooha bas mi je zao 😪 bas te sve snaslo pred pregled,dosta si lose vidim
Kako mislis puklo? 🤔 bas pokusavam skuzit al ne ide.
Nije kao udarac?
Ja sam u prošloj trudnoći imala spektakularno puknuće vodenjaka - puklo ko balon, a voda procurila tek nakon par minuta pa me taj udarac jučer podsjetio na to.
Dakle taj udarac ili šta već je bilo jako, jako visoko, a beba se inače javlja nisko i druga stvar je da je bilo baš jako, a moja beba ni približno još tak ne lupa.
Zato sam onda pomislila da je možda puknuće.
Naravno da uvijek pomislim na najgore. 😱😭
Ja inace nisam tu ni pisala jer ni sama nisam vjerovala da je to moguće.
Ja sam se u prošloj trudnoći sa 20 tt otvorila pa su mi stavili serklažu i to je držalo.
Da bi sad u ovoj trudnoći shvatili da mi kod poroda nisu pravilno skinuli serklažu i više od polovice je i dalje imam. Prof u Petrovoj je zaključila da ju tad 9tt, više ne smijemo dirati, a novu radi toga nismo mogli staviti.
I tako sad ja bavim ovu trudnoću sa polu serklažom starom 3 i pol godine.
Naravno da sam paranoična što je trudnoća veća.
…Zato sam onda pomislila da je možda puknuće.
Naravno da uvijek pomislim na najgore. 😱😭…
… Da bi sad u ovoj trudnoći shvatili da mi kod poroda nisu pravilno skinuli serklažu i više od polovice je i dalje imam. Prof u Petrovoj je zaključila da ju tad 9tt, više ne smijemo dirati, a novu radi toga nismo mogli staviti.
I tako sad ja bavim ovu trudnoću sa polu serklažom starom 3 i pol godine.
Naravno da sam paranoična što je trudnoća veća.
Ne kužim, ostala ti serklaža?! 😱 Pa kako si rodila? I nitko nije primijetio na svim ginekološkim pregledima do trudnoće?!?! O Bože, koji zdravstveno sustav! Što se tiče paranoje razumijem te. Ja nemam traumatično iskustvo sa puknućem, pa svaki put kad vidim mokre gaćice oblije me znoj i javi se pomisao "gotovo je". Mislim da je to normalno nenormalno,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji