Cure s pregledima sretnooo 🥳🥳❤️
Elle držim fige za uredan nalaz, naravno niži 🤭
Mi nemamo još ime 😅 nijedno mi nekako ne leži, valjda bude 😺😺🤞
Nadam se da je kod Demi sve ok i da je mrvica dobro ❤️
Hvala ti ali ipak mi ne gine Vuk Vrhovac. 5,2 - 11,4 - 6,9 😒
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Cure drago mi je za jucerasnje dobre preglede i cestitam na 🎀 i 💚.
Omerta kako si? Imas jos temperaturu?
Arsencres gdje si na kraju odnjela urin?
Nadam se da ce nam se Demi uskoro javiti sa dobrim vjestima 🙏. Kad se zadnji puta javila? Maleni mi je opet bolestan pa slabo stizem sve procitati.
E Tonkice u Petrovu :D ja ga uzela sa sobom pa kontala ak uspijem tamo ok, ako ne, otići ću gore na zavod. Isto je sve kao i kad si ti bila, moraš se prvo prijaviti u onaj kontenjer ispred, pita te gdje ideš, ljudi su davali i covid potvrde, ja sam imala potvrdu u torbi ali nisam ju namjerno htjela dati prije nego me pita, baš da vidim obzirom da me evo nitko još ništa nije tražio. Pitao me tip gdje idem, kažem predati urin, pitao me jesam se cijepila, kažem ne, on kaže ok i da mi papirić taj i uputi na zgradu. Tako da, još jedna situacija gdje sam se uvjerila da se i dalje sve može. Mislim, možda je očekivao da ću reći da sam cijepljena il šta, al ništa on meni nije zabranio ulaz.
Nakon toga sam išla baš u Petrovu 3 na IAT, tamo nitko ništa, cura stoji na ulazu kao i prije 3 mjeseca i samo te pita gdje ideš i da one papire i tvoj broj, ništa više od toga. Baš sam brzo sve riješila 😁
Nadam se da će tvoj maleni brzo ozdraviti, a da će tebe zaobići ❤️
https://ibb.co/XFCxNbd
Evo nasa slikica od danas 😊
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Hvala ti ali ipak mi ne gine Vuk Vrhovac. 5,2 - 11,4 - 6,9 😒
Baš mi je žao. Mrzim taj šećer! 😠Al ajde nije smak svijeta. Nemoj se živcirati i polako kako oni kažu!!!🍀🍀🤞
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Cure drago mi je za jucerasnje dobre preglede i cestitam na 🎀 i 💚.
Omerta kako si? Imas jos temperaturu?
Arsencres gdje si na kraju odnjela urin?
Nadam se da ce nam se Demi uskoro javiti sa dobrim vjestima 🙏. Kad se zadnji puta javila? Maleni mi je opet bolestan pa slabo stizem sve procitati.
E Tonkice u Petrovu :D ja ga uzela sa sobom pa kontala ak uspijem tamo ok, ako ne, otići ću gore na zavod. Isto je sve kao i kad si ti bila, moraš se prvo prijaviti u onaj kontenjer ispred, pita te gdje ideš, ljudi su davali i covid potvrde, ja sam imala potvrdu u torbi ali nisam ju namjerno htjela dati prije nego me pita, baš da vidim obzirom da me evo nitko još ništa nije tražio. Pitao me tip gdje idem, kažem predati urin, pitao me jesam se cijepila, kažem ne, on kaže ok i da mi papirić taj i uputi na zgradu. Tako da, još jedna situacija gdje sam se uvjerila da se i dalje sve može. Mislim, možda je očekivao da ću reći da sam cijepljena il šta, al ništa on meni nije zabranio ulaz.
Nakon toga sam išla baš u Petrovu 3 na IAT, tamo nitko ništa, cura stoji na ulazu kao i prije 3 mjeseca i samo te pita gdje ideš i da one papire i tvoj broj, ništa više od toga. Baš sam brzo sve riješila 😁
Nadam se da će tvoj maleni brzo ozdraviti, a da će tebe zaobići ❤️
Drago mi je da si uspjela sve obaviti i da ne kompliciraju s tim potvrdama. Ja kao i ti imam potvrdu o preboljenju, ali mi je sve to skupa toliko besmisleno...
A maleni je od petka bolestan i to se zarazio vikend prije na rodendanu od kumceta. Mislim bili smo samo mi i kumovi,ali oni nama uopce nisu javili da mala kaslje (tad nisu ni znali o cemu se radi i da nije covid). Ali nevezano za covid meni je to skroz neodgovorno ne javiti da ti je dijete bolesno :/. Evo on je preko ljeta imao sestu bolest i temp.je isla do 41 , ali bez respiratornih smetnji i iskreno lakse nam se bilo s tim boriti nego sa ovim kasljem i smrkljama. Bas ga jako to sve skupa iscrpi i slabo spava i jede,ali evo nadam se da ce napokon krenuti na bolje 🙏.
Ante 💙 Maro 💙
Demi, lijepe vijesti! :D
meri, meni kaže da stranica ne postoji :/
https://ibb.co/nqyVv7p
Evo sad bi trebalo biti 😊
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Demi drago mi je da ide na bolje 🙏
Meri slatka bebica 😊
Tonka nadam se da ce malome brzo proci prehladica 🤞
Gotov i moj pregled
Izmjerio, kaže sve odgovara tjednu u kojem jesam. Potvrdio da je dečkić i sada je težak 603g 😊💙
Idući pregled 21.12.
-
Demi baš mi je drago što ide na bolje i ono najvažnije što je bebica dobro 😊😊
-
Meri moj se namjestio tako da ništa ne vidim osim spol 🤭🤭
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Sortiraj odgovore