Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    23. Studeni 2021. 22:59

Tko je pitao za piskanje u gace. Eto meni se to danas prvi put desilo da mi se namocio malo dnevni ulozak i da bilo bjelkasto gustog onak srednje neka gustoca iscjedak. Neznam dal moram bit zabrinuta. Znala ni da je plodna voda tog bi bilo u mlazu jel da? Nema panike?? 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

meri97
    23. Studeni 2021. 23:04

Mozda ima neka mudrija i hladnije glave od mene pa neka me savjetuje.
    Opet ja naletih na budalu 😅 Setajuci gradom sretnem jednu staru frendicu i ajmo na kavu, koja mi je citaj izmedu redaka prisjela. Kazem da smo radili nifty, sve je ok, idemo sada na anomaly bla bla. Tek mi zena pocne prosipat mudrosti; Ona je isla na 'NINTI' test kojega nije morala platiti, vec joj je doktor 'dao za dzabe'. Pokazalo joj da je sve u redu i na Anomaly-u joj utvrde xy  raznih nepravilnosti ali je ona odlucila zadrzati dijete koje je sada btw zivo, zdravo i ne vidi se nista cudno na njemu.
    Pa si mislim kako ja uvijek na takve naletim, cisto joj htjedoh reci da se nadam da joj dijete nije povuklo mozak na nju.
    Kako se ubuduce na pristojan nacin rijesiti takvih vjestica? Imam dojama da sam magnet za njih 

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

meri97
    23. Studeni 2021. 23:06

TiNa

Tko je pitao za piskanje u gace. Eto meni se to danas prvi put desilo da mi se namocio malo dnevni ulozak i da bilo bjelkasto gustog onak srednje neka gustoca iscjedak. Neznam dal moram bit zabrinuta. Znala ni da je plodna voda tog bi bilo u mlazu jel da? Nema panike??

Zna se to i meni dogoditi, bas danas pitala dr za to i kaze plodne vode ima dovoljno, a iscjedak je u trudnoci zdrav, samo se od osobe do osobe razlikuje koliko ga tko ima

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

• _Katja_
    23. Studeni 2021. 23:08

Doti je pitala za piskenje u gaće ☺️
    Svako malo netko pokrene tu temu, ima nas puno s tim problemom. Pogotovo kad je druga ili treća trudnoća, ništa čudno. Ja mijenjam jako često dnevne uloške, koristim Jessa natural, oni navodno nisu štetni. 
    XOXO nadam se da će proći s blažim simptomima. Stalno nam je netko pozitivan, bas koma 😬

TiNa
    23. Studeni 2021. 23:13

meri97

Mozda ima neka mudrija i hladnije glave od mene pa neka me savjetuje.
    Opet ja naletih na budalu 😅 Setajuci gradom sretnem jednu staru frendicu i ajmo na kavu, koja mi je citaj izmedu redaka prisjela. Kazem da smo radili nifty, sve je ok, idemo sada na anomaly bla bla. Tek mi zena pocne prosipat mudrosti; Ona je isla na 'NINTI' test kojega nije morala platiti, vec joj je doktor 'dao za dzabe'. Pokazalo joj da je sve u redu i na Anomaly-u joj utvrde xy raznih nepravilnosti ali je ona odlucila zadrzati dijete koje je sada btw zivo, zdravo i ne vidi se nista cudno na njemu.
    Pa si mislim kako ja uvijek na takve naletim, cisto joj htjedoh reci da se nadam da joj dijete nije povuklo mozak na nju.
    Kako se ubuduce na pristojan nacin rijesiti takvih vjestica? Imam dojama da sam magnet za njih

Ahaaaa.... Okej. No dobro mi smo svejedno isli. Tako smo odlucili. I to je to. Tak joj kazes kratko i jasno. Iduci put nejdete na kavu da se ne stresiras. Takve osobe ti trenutno nisu potrebne. Barem ja tako mislim. Tvoj zivot tvoja stvar. A i da joj je drago sto je sve u redu s tvojim testom rekla bi ti to jer bi joj bilo drago nebi isla spominjat tu neki crnjak 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    23. Studeni 2021. 23:14

_Katja_

Doti je pitala za piskenje u gaće ☺️
    Svako malo netko pokrene tu temu, ima nas puno s tim problemom. Pogotovo kad je druga ili treća trudnoća, ništa čudno. Ja mijenjam jako često dnevne uloške, koristim Jessa natural, oni navodno nisu štetni.
    XOXO nadam se da će proći s blažim simptomima. Stalno nam je netko pozitivan, bas koma 😬

Oke, dosad mi se nije to desavalo pa ono, da pitam. Prepala se 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    23. Studeni 2021. 23:14

meri97

TiNa

Zna se to i meni dogoditi, bas danas pitala dr za to i kaze plodne vode ima dovoljno, a iscjedak je u trudnoci zdrav, samo se od osobe do osobe razlikuje koliko ga tko ima

Hvala ti 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

• Hukica
    24. Studeni 2021. 01:02

TiNa

TiNa

Hukica

TiNa

@Demi drzi se znam Curke koje su u 7 mj znale krvaruckat. Jednostavno eto iz nepoznatog razloga. Ja vjerujem u tebe i u malo stvorenje i sto posto ce sve biti dobro, vidjet ces. Ti samo odmaraj i pazi na sebe i bebu. Ne stresiraj se.
    Vidim da pisem o seceru i ogtt
    Meni je rekla da je pod normalno da salju iza 25tj sve trudnice na to, tako da i ja idem iza 25tj na ogtt
    I kks i zeljezo
    Sve se mislim da cu to sve u Brayer ili bar ogtt da ne cekam u vuk vrhovcu
    Potvrdu covid nemam, ako me nece htjet porodit sama cu se lec na stol pa nek me nose van ako imaju milosti 😂😂

Dali se mora prije narućiti u Brayer za ogtt?

Zovem danas pa pisem

Hukica, javili su mi se iz Brayera, ne treba se naruciti za ogtt, dovoljno je doci do 10h tamo kod njih

Hvala 🙂

Prva trudnoća
    Zadnja M 12.6
    10.7 ➕
    Prvi pregled 11.8
    Kuca❤️
    Sljedeći pregled 2.9
    Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
    Termin poroda 20.3.2022

Omerta
    24. Studeni 2021. 02:53

Arsancres

Omerta možda je stvarno sad malo gore kak dan odmiče, ono sve ti se nakupilo, iscrpljenost, možda sutra s jutrom opet bude okej. U svakom slučaju mislim da je to zapravo sve super kod tebe kak neke ljude pokosi, vjerujem da ta mala tempica zapravo iscrpi najviše, ali barem možeš nekako normalno funkcionirati. Jel ti zaobišlo curke?

Ej, cure nismo ni testirali.. Eventualno bi stariju.. Ona još nije razvila nikakve simptome, ne žali se na ništa.. Tu i tamo kašljucne. Mlađa je imala neku tempicu i kašalj, ništa strašno na svu sreću. 

Probudila sam se sad, wc, popit nešto.. I nejdu mi iz glave oni jadni ljudi koji su prošlu noć u ovo vrijeme živi izgorjeli u onom busu.. Koji je to nezamisliv horor!!! Pakao!!! 
    Razmišljam si šta ti je ovaj život.. Samo obična lutrija, ruski rulet.. Nikad ne znaš di ćeš i kako završiti.. Ali na takav način da odeš??? 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Studeni 2021. 07:17

Jutro mamasite 🌸
    Curke da koronama sta da vam kazem drzite se. Dobro je dok su blazi simptomi. Ja se bas pazim al nikad ne znas tko ti ju moze donjeti. 🤷🏼‍♀️ 
    Drzim fige 🤞za dobre preglede danas!
    I ja se nekad malo popiskim kad kihnem hahah sreca pa uvijek imam dnevni pa ga brzo promijenim da ne moram stalno gacice 😅
    Omerta da vidjela sam to na vijestima za taj bus...ma horor zivi....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI