Da se pohvalim da sam i ja nešto naručila 😄
https://www.evitas.hr/aquascale-djecja-kadica-v3-3-u-1
Odlicna je bas mi se svida
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
878-206 6 3222124z
Uh nko
Be the change you wish to see in the world.. 💚
878-206 6 3222124z
Uh nko
Isprike ovo nisam ja pisala.. Već mlađa kčer. 🤦♀️
Nego, poslala mail i nikakav konkretan odg nisam dobila osim da se konzultiram na sljedećem pregledu na Sv. Duhu. 🤷♀️
Generalno je povecan rizik tromba u trudnoci, sto bi znacilo da bi svim trudnicama preventivno trebali davati heparin. Ali, to se ne radi jer svaki lijek, pa tako i ovaj moze imati nuspojave i komplikacije. Npr.pretjerano krvarenje.
Cak i zene koje imaju neki oblik trombofilije i mutacije ne dobiju uvijek heparin.
S obzirom da se o covidu jos skoro pa nista ne zna, nego se tek provode istrazivanja, nisu usuglaseni.
Moje osobno misljenje je da ne treba inzistirati na lijekovima i pokusati ih izbjeci koliko god mozemo, posebno u trudnoci. Meni tesko pada i sto moram uzimati euthyrox od 25 🤷🏻♀️
Tocno tak i meni sto uzimam od 50
I slazem se. Cemu heparin ako nema kontraindikacije a ovo je sve kad bi bilo da bi bilo
Da se pohvalim da sam i ja nešto naručila 😄
https://www.evitas.hr/aquascale-djecja-kadica-v3-3-u-1
Jooj bas je krasna kadica,zaljubih se 😍😍😍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
878-206 6 3222124z
Uh nko
Isprike ovo nisam ja pisala.. Već mlađa kčer. 🤦♀️
Nego, poslala mail i nikakav konkretan odg nisam dobila osim da se konzultiram na sljedećem pregledu na Sv. Duhu. 🤷♀️Generalno je povecan rizik tromba u trudnoci, sto bi znacilo da bi svim trudnicama preventivno trebali davati heparin. Ali, to se ne radi jer svaki lijek, pa tako i ovaj moze imati nuspojave i komplikacije. Npr.pretjerano krvarenje.
Cak i zene koje imaju neki oblik trombofilije i mutacije ne dobiju uvijek heparin.
S obzirom da se o covidu jos skoro pa nista ne zna, nego se tek provode istrazivanja, nisu usuglaseni.
Moje osobno misljenje je da ne treba inzistirati na lijekovima i pokusati ih izbjeci koliko god mozemo, posebno u trudnoci. Meni tesko pada i sto moram uzimati euthyrox od 25 🤷🏻♀️
Tocno tak i meni sto uzimam od 50
I slazem se. Cemu heparin ako nema kontraindikacije a ovo je sve kad bi bilo da bi bilo
Ovo za kontraindikacije čak piše i u članku:
"Napominje da se takva stanja uglavnom događaju kod trudnica koje imaju gensku predispoziciju za dobivanje tromba ili onih koje su gojaznije, koje više leže u trudnoći ili čak onih koje puše tijekom trudnoće."
Oke ako je genska predispozicija. Neznam kak sam ftaj dio preskocila
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Posvudušo, ja sam ta 🤞 stan mi je raskrčen, dnevna doslovno bauštela, kao radi se neš, al moj muž je baš u điru ma stigne se, lagano itd 😶 a meni se kosa diže, on valjda misli kak eto rodit ću 2 dana prije termina ko prvo, ima se vremena.. A ja tak pomislim nekad ono ne daj Bože al mogu i za mjesec dana. Kak da kažem, neću se i ne mogu pouzdat da kao imamo vremena. Kad pomislim da ću Božić dočekat u ovom drlogu, plače mi se.
@Tejuska iduci pregled nam je 23.12. (Anomaly) pa nas mozes upisati🥰
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Ps: sljedeći pregled 07.12.Jao koliko pregleda danas.. Čestitke svima!!! 🥳🥳🥳
Ja ću sutra valjda nazvati Sv. Duh da se naručim za sljedeći pregled u 12.mj. Nego htjela sam pitati ako netko od iskusnih zna, hoće nešto posebno morati pregledavati s obzirom na koronu ili će to biti onako standardan pregled? Nešto mi zvoni da se gleda posteljica da li je uredu.. Valjda neće biti nekih posljedica na bebu..
ja sam nakon preboljene korone prvo išla kod svog gin ,koliko sam vidila sve je uobičajeno gleda . al sam zato onda otišla privatno pa mi je ona sve lipo objasnila, i da gledala je posteljicu. S tim da me moj gin posla u dnevnu bolnicu na pregled i tamo su mi dali fragmin inekcije zbog tromboze koju izaziva korona pa se sada moram bost dva tjedna ,a nakon poroda 4-6 tjedana. on je rekao da je to praksa samo Splitske bolnice ,a za ostale ne znam
Tromboza??O Bože.. Čekaj, ne kužim, znači svim trudnicama koje su preboljele koronu prijeti tromboza ili je to samo kod određenih dijagnoza?? Da li se to može vidjeti iz krvne slike?
koliko sam ja shvatila sve smo mi trudnice ugrožene. meni je i prije vađenja krvi rekao da cu se morati bost. inace mi je nalaz bio uredan ,osim sto sam malo anemična ,ostalo je sve u redu. A od simptoma korone nisam ništa ni imala , tako reci prehodala sam je. ali evo vec 5 dan se bodem infekcijama i jutros sam išla vaditi krv pa cemo vidit jel ima kakvih promjena
A koma.. Molim iskustva i drugih trudnica, jeste se onda sve pikale? Tejuška, što su tebi rekli?? Što sa onima koje su koronu imale prije trudnoće, jel se i one moraju bost tim injekcijama?? Mislim ja ću obavijestiti danas svog ginekologa pa ću vidjeti šta kaže.
javi molim te sta kaže ,baš me zanima 🤔🤦 znam da mi je ovde netko na forumu napisa da se bode ali zbog drugih razloga ,ali da susreće dosta trudnica koje dolaze u bolnicu po tu inekciju zbog preboljele korone.
Eto ništa. Napisala sam iznad. Ne znam ni da li na mail odg doktor ili sestra, ali od njih nikakav konkretan savjet nego da se konzultiram na sljedećem pregledu kad imam uzv na Sv. Duhu. Ovaj moj gin ko da mi ni ne vodi trudnoću, samo šalje uputnice po potrebi. 🤦♀️
Posvudušo, ja sam ta 🤞 stan mi je raskrčen, dnevna doslovno bauštela, kao radi se neš, al moj muž je baš u điru ma stigne se, lagano itd 😶 a meni se kosa diže, on valjda misli kak eto rodit ću 2 dana prije termina ko prvo, ima se vremena.. A ja tak pomislim nekad ono ne daj Bože al mogu i za mjesec dana. Kak da kažem, neću se i ne mogu pouzdat da kao imamo vremena. Kad pomislim da ću Božić dočekat u ovom drlogu, plače mi se.
Cure znam kak vam je, i ja sam u istim sranjima, muz se zuri da dodem cim prije doma, ja se nadam da budem do Bozica u kuci
Kao sto kazes hormoni me soraju svi mi idu na zivce i sa svima bi se doma svadala
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Da mi je netko rekao da ću ovo pitanje postaviti tamo negdje prije tjedan dana poslala bih ga u tri krasne 🤭🤭 Dakle.. da li koja od vas ima osjećaj da joj je beba previše aktivna ? Od kada sam došla sa pregleda on staaalno lupa, gura.. a bome je slično i jučer bilo.. već me kuk boli 🙄😁 Zaboravila danas pitati ginekologa, naravno 🤷🏻♀️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji