Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elle 🙋‍♀️
    23. Studeni 2021. 11:26

MarijanaMartin

elle 🙋‍♀️

Hvala ti ali ipak mi ne gine Vuk Vrhovac. 5,2 - 11,4 - 6,9 😒

Baš mi je žao. Mrzim taj šećer! 😠Al ajde nije smak svijeta. Nemoj se živcirati i polako kako oni kažu!!!🍀🍀🤞

O baš sam se bila naživcirala ali ajd šta je tu je, samo da je s bebom sve u redu a za ostalo ćemo lako 😊

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Omerta
    23. Studeni 2021. 12:24

Demi, super vijesti!!! 
    Tonka, ok sam, nemam za sad više temp, a i bolovi su popustili. Jučer navečer prije spavanja 38, ali se po noći sama spustila i jutros bila oko 36.5. Malo mi je nos osjetljiv kad dišem na njega. 
    Ne znam jel to to ili samo privremeno poboljšanje.. Danas su se svima spustile temp. Partneru jedva 36, mlađa 36.2.. Starija nije ni imala, osim ako će nju tek uloviti. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Tejuska♡
    23. Studeni 2021. 13:06

Demi30

Dobro jutro cure! Puno hvala što mislite o meni i šaljete mi pozitivnu energiju ❤️ Mene su napokon danas pregledali i Bogu hvala s bebom je sve uredu. Živahna, malo srce kuca, mjere su sve ok za ovaj tjedan trudnoće. Hematom se smanjio, krvarenje se smanjilo, ali zadržat će me još na promatranju dok god ima krvi. Ali sad kad znam da je beba dobro i da se još uvijek drži, nije mi problem ležat ako treba i do kraja. 🤍🙏 Čak su pokušali vidjeti i spol, ali beba nije bila dobro namještena, pa još ne znamo 😂

Hvala Bogu Demi 🥰🤍 snazna bebica,bas mi je drago da je dobro.Budi ti njima tamo sigurnija si svakako 😘

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    23. Studeni 2021. 13:08

meri97

anchika

Demi, lijepe vijesti! :D
    meri, meni kaže da stranica ne postoji :/

https://ibb.co/nqyVv7p

Evo sad bi trebalo biti 😊

Premedena je bebica i slikica za uspomenu 🥰🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    23. Studeni 2021. 13:09

Omerta

Demi, super vijesti!!!Tonka, ok sam, nemam za sad više temp, a i bolovi su popustili. Jučer navečer prije spavanja 38, ali se po noći sama spustila i jutros bila oko 36.5.Malo mi je nos osjetljiv kad dišem na njega.
    Ne znam jel to to ili samo privremeno poboljšanje.. Danas su se svima spustile temp. Partneru jedva 36, mlađa 36.2.. Starija nije ni imala, osim ako će nju tek uloviti.

Omerta hvala bogu,nadam se da ce to uskoro biti iza vas 🥰😘

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    23. Studeni 2021. 13:55

Cure baš čitam neke knjige o porodu. Žao mi je što se u Hrvatskoj ne možeš platiti da imaš prirodan porod! Još ova korona i uništenje zdravstvenog sustava, tko zna što nas čeka! Ja se šalim da će me muž na kraju morati doma poroditi na slamici (on je veterinar),haha Voljela bih roditi na nekoj wellness vikendici kraj Sv. Duha, može i kod Dubrovčanke uz zvuk valova i miris mora,haha 😂🙏🍀

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Omerta
    23. Studeni 2021. 14:36

O_Nela

Omerta

O_Nela

Omerta

Jao koliko pregleda danas.. Čestitke svima!!! 🥳🥳🥳
    Ja ću sutra valjda nazvati Sv. Duh da se naručim za sljedeći pregled u 12.mj. Nego htjela sam pitati ako netko od iskusnih zna, hoće nešto posebno morati pregledavati s obzirom na koronu ili će to biti onako standardan pregled? Nešto mi zvoni da se gleda posteljica da li je uredu.. Valjda neće biti nekih posljedica na bebu..

ja sam nakon preboljene korone prvo išla kod svog gin ,koliko sam vidila sve je uobičajeno gleda . al sam zato onda otišla privatno pa mi je ona sve lipo objasnila, i da gledala je posteljicu. S tim da me moj gin posla u dnevnu bolnicu na pregled i tamo su mi dali fragmin inekcije zbog tromboze koju izaziva korona pa se sada moram bost dva tjedna ,a nakon poroda 4-6 tjedana. on je rekao da je to praksa samo Splitske bolnice ,a za ostale ne znam

Tromboza??O Bože.. Čekaj, ne kužim, znači svim trudnicama koje su preboljele koronu prijeti tromboza ili je to samo kod određenih dijagnoza?? Da li se to može vidjeti iz krvne slike?

koliko sam ja shvatila sve smo mi trudnice ugrožene. meni je i prije vađenja krvi rekao da cu se morati bost. inace mi je nalaz bio uredan ,osim sto sam malo anemična ,ostalo je sve u redu. A od simptoma korone nisam ništa ni imala , tako reci prehodala sam je. ali evo vec 5 dan se bodem infekcijama i jutros sam išla vaditi krv pa cemo vidit jel ima kakvih promjena

A koma.. Molim iskustva i drugih trudnica, jeste se onda sve pikale? Tejuška, što su tebi rekli?? Što sa onima koje su koronu imale prije trudnoće, jel se i one moraju bost tim injekcijama?? Mislim ja ću obavijestiti danas svog ginekologa pa ću vidjeti šta kaže. 

Omerta
    23. Studeni 2021. 14:37

Ps: sljedeći pregled 07.12. 

Omerta
    23. Studeni 2021. 14:51

Pa glupo da.. Sad bi si mi ostale trebale misliti i strepiti cijelu trudnoću i na porodu i poslje poroda hoće bit sve ok il ćemo dobit kakav ugrušak i odapet. Grubo zvuči, ali fakat mi nije jasno.. Što bi možda ja trebala sad svom ginelologu to sugerirati?? 

TiNa
    23. Studeni 2021. 14:54

TiNa

Hukica

TiNa

@Demi drzi se znam Curke koje su u 7 mj znale krvaruckat. Jednostavno eto iz nepoznatog razloga. Ja vjerujem u tebe i u malo stvorenje i sto posto ce sve biti dobro, vidjet ces. Ti samo odmaraj i pazi na sebe i bebu. Ne stresiraj se.
    Vidim da pisem o seceru i ogtt
    Meni je rekla da je pod normalno da salju iza 25tj sve trudnice na to, tako da i ja idem iza 25tj na ogtt
    I kks i zeljezo
    Sve se mislim da cu to sve u Brayer ili bar ogtt da ne cekam u vuk vrhovcu
    Potvrdu covid nemam, ako me nece htjet porodit sama cu se lec na stol pa nek me nose van ako imaju milosti 😂😂

Dali se mora prije narućiti u Brayer za ogtt?

Zovem danas pa pisem

Hukica, javili su mi se iz Brayera, ne treba se naruciti za ogtt, dovoljno je doci do 10h tamo kod njih 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.