Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    23. Studeni 2021. 08:44

Cure s pregledima sretnooo 🥳🥳❤️
    Elle držim fige za uredan nalaz, naravno niži 🤭
    Mi nemamo još ime 😅 nijedno mi nekako ne leži, valjda bude 😺😺🤞
    Nadam se da je kod Demi sve ok i da je mrvica dobro ❤️

Maya34
    23. Studeni 2021. 09:24

Hvala vam, u 10:30 je pa javim 🙂
    Sretno i vama Meri i Bambolina 🤞😊
    -
    Demi, nadam se da nam se ne javljaš jer je sada sve dobro.. čekamo te 😔❤️

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Omerta
    23. Studeni 2021. 09:32

Ja sam za dečkića predložila ime Arian jer mi zvuči kao neki mix partnerovog srednjeg imena Aaron i od starije Doriyana. I poklapa se sa horoskopskim znakom bebe Aries (ovan) . Ali pošto je ipak curica onda ništa, nebi da je Ariana jer mi je to preslično Doriyani, tako da za sad nemamo pojma što se tiće ženskog imena. 🤷‍♀️

Be the change you wish to see in the world.. 💚

plavo_nebo
    23. Studeni 2021. 10:01

Puno vas ne saznalo spol a meni tek 7.12 pregled pa se nadam saznati 😍
    Ovo za pidzamice sa stopalima.. moja mala je non stop izvlqvila nogicu iz toga i onda bi morala imati preko carapicu da drzi.. tako da ja to necu bas kupovati.. mislim da ce biti dovoljan dugi bodi i hlacice ipak je ljetna beba.

Sretno svima danas na pregledima 🥰

meri97
    23. Studeni 2021. 10:09

Mi gotovi s pregledom. Dr kaze da je sve u super redu. Iduci pregled nam je u bolnici, anomaly radimo. Sada me brine...Zasto u bolnici ili ipak nije sve u redu? 🙄

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

Demi30
    23. Studeni 2021. 10:31

Dobro jutro cure! Puno hvala što mislite o meni i šaljete mi pozitivnu energiju ❤️ Mene su napokon danas pregledali i Bogu hvala s bebom je sve uredu. Živahna, malo srce kuca, mjere su sve ok za ovaj tjedan trudnoće. Hematom se smanjio, krvarenje se smanjilo, ali zadržat će me još na promatranju dok god ima krvi. Ali sad kad znam da je beba dobro i da se još uvijek drži, nije mi problem ležat ako treba i do kraja. 🤍🙏 Čak su pokušali vidjeti i spol, ali beba nije bila dobro namještena, pa još ne znamo 😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Tonka341
    23. Studeni 2021. 10:31

Cure drago mi je za jucerasnje dobre preglede i cestitam na 🎀 i 💚.
    Omerta kako si? Imas jos temperaturu?
    Arsencres gdje si na kraju odnjela urin? 
    Nadam se da ce nam se Demi uskoro javiti sa dobrim vjestima 🙏. Kad se zadnji puta javila? Maleni mi je opet bolestan pa slabo stizem sve procitati.

Ante 💙 Maro 💙

Tonka341
    23. Studeni 2021. 10:33

Ajme sad vidim da si se javila Demi! Drago mi je da se sve smiruje i bit ce to sve u redu 🤗. Odmaraj i javljaj nam se.

Ante 💙 Maro 💙

elle 🙋‍♀️
    23. Studeni 2021. 10:45

Demi30

Dobro jutro cure! Puno hvala što mislite o meni i šaljete mi pozitivnu energiju ❤️ Mene su napokon danas pregledali i Bogu hvala s bebom je sve uredu. Živahna, malo srce kuca, mjere su sve ok za ovaj tjedan trudnoće. Hematom se smanjio, krvarenje se smanjilo, ali zadržat će me još na promatranju dok god ima krvi. Ali sad kad znam da je beba dobro i da se još uvijek drži, nije mi problem ležat ako treba i do kraja. 🤍🙏 Čak su pokušali vidjeti i spol, ali beba nije bila dobro namještena, pa još ne znamo 😂

Drago mi je da je sve dobro i da si sad mirnija 💕 Samo odmaraj i čuvaj se 😊

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• MarijanaMartin
    23. Studeni 2021. 10:46

posvudusa

Jutro svima 🤪
    Kod nas seks isto ide kao podmazan, za sad jedino taj trbuh ali zaobiđemo mi njega 😅
    Meni bude malo žao male hahah
    Ne znam jel to može naškoditi bebi ikako ako je trudnoća uredna.

Mislim da nema štete od seksa, samo korist,haha 😋🤪😂 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.