Drage žene, ja sam završila u bolnici zbog iznenadnog, obilnog krvarenja. Pregledali su me, beba je živa, a krvi ima masu. Ne znaju ni oni odakle dolazi sve to... Moguce da je od posteljice koja je nisko. Ili je neki hematom kojeg ne vide jos dobro. Sad ležim sama, uplakana. Izvadili su mi krv, dali duphastone ali nije mi neka prognoza... Pomolite se za mene 🙏
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Oni baš pate na taj šećer. Meni je bio 5,1 na tašte i poslana sam na Vuk Vrhovec i sad tamo hodočastim svaka 3 tjedna iako su mi svi nalazi dobri. Baš nepotrebno iskreno. Čak ni ne dobivam na kilaži jer se držim te prehrane koju su mi dali ali sam počela zadnjih dana popuštati jer vidim da mi je šećer ok. Rekli su mi čim sam došla, jednom kad vas uvedemo u evidenciju to je to do poroda. Stalno ćete dolaziti.
Bože koma. Znam baš puno trudnica koje su imale loš ogtt i sve kažu to što i ti, da su tamo tak rigorozni i jednom kad uđeš u rotor nema nazad 😑 susjeda mi sad drugi put trudna, imala je neš blago povišen šećer natašte tipa 5.3 s prvim malim i sad evo doslovno odmah nakon prvog pregleda kod gina odmah joj je rekao da mora opet na VV, dao uputnicu iako joj je sad šećer 4.8 bio, al kao rizična je 🥴
Jbt dobro sam prošla stvarno, tak bi i mene maltrali a ispada da je sve u redu stvarno
Sto se tiče šećera ja sam na prvom vađenju krvi imala 5.3 moj doktor ništa nije dramatizirao nego je rekao dijeta dva tjedna pa ponovo nalaz i bio je 4.7. Pa me nije slao na Vuk Inače bi da je i drugi došao loše. Bas sam prije tjedan dana vadila ponovo i bio je 4.4. Prvo sam se pazila sto jedem sada si priuštim i slatko i bijeli kruh ali malo iako sam se udeblja svega pola kg s time da sam izgubila prije toga dvije. Jesam ja jedina koja se ne deblja? Ili ima netko isto taj problem trebam li se brinuti?
Da li je koja kupila Tula nosiljku? Čula sam sve pohvale sa više strana o njoj pa me malo zanima. Vidim da ima više i modela njihovih pa koju izabrat 🤷♀️?
Drage žene, ja sam završila u bolnici zbog iznenadnog, obilnog krvarenja. Pregledali su me, beba je živa, a krvi ima masu. Ne znaju ni oni odakle dolazi sve to… Moguce da je od posteljice koja je nisko. Ili je neki hematom kojeg ne vide jos dobro. Sad ležim sama, uplakana. Izvadili su mi krv, dali duphastone ali nije mi neka prognoza… Pomolite se za mene 🙏
Šaljem ti veliki zagrljaj i nadam se da će ipak biti sve dobro na kraju ❤️ u mislima si mi i molitvama 😇❤️
I ako koja zna sta o tome: snizeni su mi eritrociti, limfociti,te glukoza, a poviseni neutrofilni granulociti i konc.hemoglobina u eritrocitima?
Nekužim, sama si rekla da imaš snižene vrijednosti glukoze, pa onda javljaš da su ti u granicama normalnog?! Nekužim, al' glavno da nije ništa!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Drage žene, ja sam završila u bolnici zbog iznenadnog, obilnog krvarenja. Pregledali su me, beba je živa, a krvi ima masu. Ne znaju ni oni odakle dolazi sve to… Moguce da je od posteljice koja je nisko. Ili je neki hematom kojeg ne vide jos dobro. Sad ležim sama, uplakana. Izvadili su mi krv, dali duphastone ali nije mi neka prognoza… Pomolite se za mene 🙏
Demi molim se za tebe. 🙏🙏🍀🍀🤞🤞 Nemogu niti zamisliti kako ti je. Užas! U kojoj si bolnici, imaš koga za nazvati?
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Hello curke
ONela cestitke na urednom pregledu i malom 💙
Antonela i ja imam par stvari mrvicu snizenih na krvnoj slici i isto mi je receno da je to normalno u trudnoci. Svakako prokomentiraj nalaze sa svojim dr
Pokreti bebe ja sam se prvo do 16tt na svakom uzv stresirala sta je beb mirna i ne mrda. Trpala se cokoladom da ju pomaknemo. E onda je od cca 20tt kad sam pocela osjecat pokrete totalno podivljala. Zna se desit da doslovno po pola sata se smiri i opet divlja cijeli dan i noc. Pa sam se pocela pitat dal je i to normalno da je preaktivna 🤣 Ima i dana kad je mirnija naravno. Vidim da je narasla i ojacala jer lupeta po svuda od ispod pupka do rebra zavisi kako je okrenuta.
Arsancres bas mi je drago da si ponovila ogtt i da je ispalo sve ok.
Dubrovcanka kod nas obavezno salju na ogtt izmedu 24-28tt ne znam dal je inace obavezna pretraga al mislim da bi te trebao poslati neovisno o tome sto prilikom krvne slike vade to. Ovo je ipak pretraga sama za sebe.
Demi zao mi je sto si zavrsila u bolnici al mi je drago da je beba ok. Ja sam se tamo negdje u 11tt probudila u lokvi krvi. Nikad nisu nasli razlog tome al poslije je stvarno sve bilo ok. Nadam se da je nekakav hematom koji je iscurio sam od sebe. Ako treba ostat u bolnici i mirovat nije kraj svijeta. Najvaznije je da ti i beba budete ok.
Malena nemam al gledam za uzet Tulu. Gledam ovaj model explore. Mislim da on ide odmah od rodenja.
___
Ja i mali evo 4ti dan odvojeni od muza. Nemamo simptome i dalje i nadam se da ce tako i ostati. Muz je cijepljen pa valjda radi toga nema jace simptome. Malo smrca i kasljuca. Planiramo ga opet testirati prije povratka nama. Epidemioloska nam se jos nije javila pa ni ne znamo do kad smo u izolaciji. Jedva cekam da se sve ovo zavrsi bas mi je pun k... Te korone i cijele psihoze oko toga.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Mislim na tebe i vjerujem da će sve biti dobro! Možda je neki polip u pitanju ... Kod njega se desi da poteče svježa krv, ali sa bebom bude sve ok! ❤️🌷🌺
Sortiraj odgovore
Najstariji